Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ranias napisał(a):
Marcelku, słoneczko moje całuję twojego ślicznego pycholka :loveu: Trenuj powolutku, później do ciebie dołączę:lol:

Ja nie moge......:):)Marcelku trenuj.....Ranias Kochana.... jak myslisz? ile paczus moze zjesc?????

Posted

Przyszłą dzisiaj do hoteliku zamówiona karma i dostałąm dużo gratisków ,ciasteczek ,chrupeczek ,dupeczek ,pasztecików i takie tam pierdołki .
Oczywiście wszystko zostało sprawiedliwie podzielone dla moich futer hotelowych ,Najbardziej pchał się Marcyś ,a jak .....I chrupie to to tymi swoimi szczerbulami aż miło popatrzeć:evil_lol:
I on ma niby 14 lat ? Nie to nie jest prawda ....On ma góra 8 :eviltong:

Posted

a to Marcelek kochany będzie miał używanie :lol: on z pewnością ma tylko 8 latek :lol: kochany piesio, pchał się pierwszy....tak lubi takie małe co nieco...:loveu:

Posted

funia napisał(a):
Tak, lubi a zaraz u nas pora karmienia wieczornego i on już za nic nie wyjdzie tylko czeka na michę

Marcyś wie,ze trzeba dbać o pełny brzuszek :lol: mądry piesio:loveu:

Posted

Nie wiem Marcelku, co te cioteczki sobie o nas myślą :razz: Smakowały ci wczorajsze smakołyki? Pewnie tak :lol:musisz kochanie dbać o siebie, wkrótce zima, przyda się dodatkowy wałeczek mięśniowy:loveu:

Posted

No otóż to- cała prawda o Marcelu- smukły i wysportowany, a oczka ma okrągłe, bo się dziwi,że niektóre cioteczki tego nie widzą :eviltong: i upierają się,że grubasek:cool3:

Posted

przeglądając wyciągi bankowe znalazłam wcześniejsze wpłaty, przy których nie zaznaczyłam, że je podałam na wątku, Marinko - sprawdź, bo ja szukam bezowocnie :(

40,- Marek M. (2.09.)
10,- grzenka ( 2.09.)

albo przeoczyłam wyciąg, albo nie zaznaczyłam..... oj, źle ze mną !