ranias Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 A ja jeszcze w różnych rozjazdach, ale od piątku już będę Marcelka ściskać za budką :loveu: Quote
Aimez_moi Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Oj...aby nasz staruszek wytrzymal to sciskanie.....:) Quote
Aimez_moi Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Na pewno niedlugo spotka sie z nasza kuleczka ....za budka....:) Quote
Iljova Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Zastanawiam się czy mam żałować Marcelka czy co bo jak Ranias go dopadnie i zacznie ściskać to niewiem czy będzie bardzo zadowolony .... Quote
ranias Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Marcelku, już jestem i całuję cudnego pychola i za budkę szybciutko, bo mamy tyle do pogadania :diabloti: Quote
Marinka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 ranias napisał(a):Marcelku, już jestem i całuję cudnego pychola i za budkę szybciutko, bo mamy tyle do pogadania :diabloti: Jak już skończycie to i ja ustawiam się w kolejkę, bo dawno mnie tu nie było :oops: Quote
ranias Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 no nie wiem.....chyba będę zadrosna :razz: Quote
Iljova Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 No Marcelku ależ Ty masz powodzenie ;-) :-) Quote
ranias Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 czy Ty cioteczko też chcesz uprowadzić moja Pogodynkę za budkę ?:cool3: Quote
funia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 wczoraj Marcel złapał małego zajączka .....Uratowałam go ale zanim go zabrałam to jeszce Patka złapała go w swoje zęby ....Myslałam,ze go uratowalam ,ale 10 minut pózniej maleńki odszedł na zawał ...... Marcel jest w takiej formie ,ze aż strach .Biega bawi sie i domaga pieszcot jak szczeniak ,Dał się pomiziać Renatce ze Szwecji .Miziała go dobre 10 minut a on stał i stał patrzac na nią jak na obraz . Marcel młodnieje tego lata jak nic ,Zajączka złapać to trzeba mieć forme ,co ? Quote
Poziomka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Podczytuje watek Marcela po cichu i zastanawiam sie dlaczego tak cudna pogodynka nie ma domu? To sliczny staruszek. Quote
Aimez_moi Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Marcel Ty lobuzie.....:):) Funiu jak Wy to robicie, ze Marcel mlodnieje?.....:) Quote
ranias Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Marcelkowi służą spotkania za budką:lol:..prawda cioteczki :razz: Quote
Marinka Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 ranias napisał(a):Marcelkowi służą spotkania za budką:lol:..prawda cioteczki :razz: Trudno się nie zgodzić, odkąd Ranias randkuje z naszą kuleczką za budką jego siły witalne wzrastają :) Quote
ranias Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 No właśnie, pewnie wszystkie cioteczki myślą tak samo tylko po cichutku :cool3: Quote
Marinka Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 ranias napisał(a):No właśnie, pewnie wszystkie cioteczki myślą tak samo tylko po cichutku :cool3: Jestem pewna, że tak właśnie jest :) Bo trudno nie powiązać tylu okoliczności w jedną logiczną PRAWDĘ :) Quote
ranias Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Marinka napisał(a):Jestem pewna, że tak właśnie jest :) Bo trudno nie powiązać tylu okoliczności w jedną logiczną PRAWDĘ :) i to jest to, sekret młodości Marcelka kryje się za budką :lol: a tak prawdę mówiąc, to czasem wydaje mi się,że wraz z upływem lat jakoś mózg mi dziecinnieje :razz: Quote
Marinka Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 ranias napisał(a):i to jest to, sekret młodości Marcelka kryje się za budką :lol: a tak prawdę mówiąc, to czasem wydaje mi się,że wraz z upływem lat jakoś mózg mi dziecinnieje :razz: Gdzieś kiedyś czytałam, że dla podreperowania zdrowia psychicznego warto od czasu do czasu przypomnieć sobie dzieciństwo :) Nie przejmuj się więc - to zdrowy objaw :) Quote
ranias Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 No, też tak sobie to tłumaczę.Wróciłam właśnie z ostatniej wycieczki , a było ich wiele i tak jakoś mam ostatnio przemyślenia,że boję się wysiadać z samochodu.Jestem typem aktywnym, urlop to poznawanie Polski. Co roku patrzę na nasz kraj i widzę łańcuchy, widzę psy przy drodze, na drodze, w rowie.Już nie wiem, czy chcę widzieć..... Quote
Aimez_moi Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Tak to jest..... do mnie przyjechal znajomy z Irlandii i byl totalnie zaskoczony dwiema sprawami...pierwsze to drogi i ich stan a drugie.....psy. Podobno nigdy w zyciu nie widzial tyle bezdomnych i wychudzonych psiakow...... Quote
ranias Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Aimez_moi czy Ty jesteś jak perfumy?Ostatnio niuchałam i mój nos oszalał.... Quote
Marinka Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Bo nędza to powoduje :( Polska w budowie czy odbudowie...kiedy to się skończy :( Quote
Aimez_moi Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 ranias napisał(a):Aimez_moi czy Ty jesteś jak perfumy?Ostatnio niuchałam i mój nos oszalał.... Pytasz o Carona? Aimez moi i lipa ktorej oczywiscie nie ma w skladzie......:):) Quote
Recommended Posts