Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eeeee,nie przesadzajmy z tym zimnem .Nie ma tragedii .Chłopak futro ma jak niedzwiedz i sam jak on wyglada .Buda pierwszyj sort i jeszcze w budynku .Biega bardzo chetnie ,jest wesoły i aktywny .Do jedzenia chetny i do kobitek też ...CZyli zdrowy chłop po prostu .

Posted

[quote name='Marinkaa']Zaraz puszczę przelew - 75 złotych od Aleksandry G. z fb (kwota ta wpłynęła z PayPala)

To u Marcelka też podskoczymy z radości :multi:

Posted

ranias napisał(a):
Marcelku, dzień dobry piesiu.Ale się porobiło, zima na całego.Bierz się za pogodę a nie oglądaj za panienkami....

chłopaki się bogacą - oto najnowsze wpłaty:

10,- Argo i Marcel - od: Mariusz P. z Wrocławia:loveu:
50,- na potrzeby psa Argo - od: Ewa F.-Ch., Białystok:loveu:
30,- deklaracja comiesięczna Argo od: Kasia S. z ul. Troczyńskiego, PN:loveu:
10,- dla Argo od: dorota1 z dogo:loveu:
20,- Argo i Marcel AAGATAAB ze Starachowic:loveu:
100,- Argo i Marcel od:Beta i Czata -wpłacająca: Elżbieta Barbara Z.-Ł.z Warszawy:loveu:
20,- Argo i Marcel - SHANIA z funduszy Azy:loveu:
40,- Argo i Marcel XI,XII od: CajusJB:loveu:
50,- dla Argo od: Marta Anna M. z Warszawy:loveu:
50,- Argo i Marcel od: MOCA35:loveu:
80,- Argo i Marcel za 4 mies. od: KMURDZ:loveu:
10,- Argo i Marcel - z bazarku / toczek:loveu:

razem to chyba 470 złotych plus wcześniejsze 495,-z to razem na koncie chłopaków jest 965 zł

są jeszcze dwie wpłaty - umieszczone też na wątku rodziny z lasu, bo nie znam celu: i muszę wyjaśnić:
20,- ŁAPKI/ RANDA - to jednak na Sabę i Reksa
50,- Tomasz K. z Gniechowic - tytuł: HELP - do wyjasnienia

Posted

Wpłyneła zaległa wpłata za wrzesień /pażdziernik .Wymagana była 775 zł .Wpłyneło 750 zł .
Więcej nie mam zamiaru ani dzwonic ani prosic o swoje pieniądze .Była to bardzo przykra współpraca i pozostało wiele niedomówień .Ja uwazam ją za skończona .
Pozostało więc niedopłaty 25 zł .
Bieżacy okres zaczał sie 21 listopada do 21 grudnia .( 31 dni ).
Jeśli nikomu nie przeszadzałoby to wyprowadziałbym te dni do konca miesiaca i było by lepiej i czytelniej .
Czyli za 31 dni Marcel 310 zł
Argo za 31 dni 465 zł - 50 zł ( moja deklaracja ) =415 zł .
Odrobaczanie 30 zł
zaległe 25 zł

Razem 770 zł

.Jeśli nikomu nie przeszadzałoby to wyprowadziałbym te dni do konca miesiaca i było by lepiej i czytelniej .
CZyli trzeba by było dopłacic za 10 dni grudnia .I pózniej płaciło by sie za styczeń na początku lutego itd.Staram sie tak własnie wyprowadzac płatności od 1 do 1 .

Czyli sumując 770 zł + 100 zł ( 10 dni Marcela ) + 135 zł ( 10 dni Argo po mojej deklaracji 50 zł ,dniówka Argo wynosi 13,50 zł ) .
Kwota do zapłaty 1005 zł

Jeśli namotałam za bardzo to krzyczcie

Posted

ja chcialabym nadal wplacac na konto fundacji a nie na konto prywatne.mam duzo wplat na psy nieadopcyjne lub stare dla ktorych znalezienie domu jest trudne, bede zyly kilka lat i sa to duze w sumie kwoty-na fundacje moge odpisywac na opp lub 6 procent od podstawy dochodu.jesli bedzie to konto prywatne to nie podtrymam swojego zobowiazania.

Posted

[quote name='mtf zalesie']ja chcialabym nadal wplacac na konto fundacji a nie na konto prywatne.mam duzo wplat na psy nieadopcyjne lub stare dla ktorych znalezienie domu jest trudne, bede zyly kilka lat i sa to duze w sumie kwoty-na fundacje moge odpisywac na opp lub 6 procent od podstawy dochodu.jesli bedzie to konto prywatne to nie podtrymam swojego zobowiazania.

Witam!
Stowarzyszenie Help Animals użyczyło nam konta. Proszę wpłacać deklaracje na ich konto . Juz podaje numer

Stowarzyszenie Help Animals
nr konta na które proszę wpłacać pieniążki:

85 9589 0003 0007 2023 2000 0010

Adres:
ul. Sienkiewicza 10A
55-320 Malczyce

z dopiskiem: Argo i Marcel

Posted

mtf zalesie napisał(a):
ja chcialabym nadal wplacac na konto fundacji a nie na konto prywatne.mam duzo wplat na psy nieadopcyjne lub stare dla ktorych znalezienie domu jest trudne, bede zyly kilka lat i sa to duze w sumie kwoty-na fundacje moge odpisywac na opp lub 6 procent od podstawy dochodu.jesli bedzie to konto prywatne to nie podtrymam swojego zobowiazania.

Stowarzyszenie Help Animals nie ma statusu OPP, ponieważ niedawno powstało, zgodnie z nowymi przepisami może ubiegać się o taki status dopiero po 2 latach działalności...

ale oczywiscie posiada statut, zarząd, nr KRS i REGON itp. :)

Posted

piove napisał(a):
Czy to jest to konto, na które mam wpłacić 30zł?:) Oczywiście to deklaracja stała. Pozdrawiam!:)

Tak, to jest konto naszych psiaków. Dziękujemy bardzo za serce dla Argo i Marcela :loveu:

Posted

Super, że dopilnowałyście sprawy :)
Dzięki :)
Ja byłam załatwiać sianko ze słomą dla bezdomnych psiaków do ich budek ...i udało się :)
3 budki zostały ocieplone styropianem i mięciutką słomą z siankiem :)