ranias Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 AgusiaP napisał(a):Marcelku ja codziennie jestem u Ciebie tylko pocichutku :fadein: Marcelek wie i kocha:loveu: Quote
AgusiaP Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 W takim razie bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu: Quote
Aimez_moi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 A jak tam pogodny Marcelek sie czuje?.......:) Quote
ranias Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Marcelino chyba siedzi w budce, bo nie odpowiada Quote
Aimez_moi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Pewnie tak...... bo zimno jest niemozliwe...... Quote
funia Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Eeeee,nie przesadzajmy z tym zimnem .Nie ma tragedii .Chłopak futro ma jak niedzwiedz i sam jak on wyglada .Buda pierwszyj sort i jeszcze w budynku .Biega bardzo chetnie ,jest wesoły i aktywny .Do jedzenia chetny i do kobitek też ...CZyli zdrowy chłop po prostu . Quote
ranias Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 A bo my tak sobie opowiadamy z Aimez_moi :lol: Quote
funia Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ranias napisał(a):A bo my tak sobie opowiadamy z Aimez_moi :lol: No ,chyba ze ....;) Quote
Marinka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Zaraz puszczę przelew - 75 złotych od Aleksandry G. z fb (kwota ta wpłynęła z PayPala) Quote
ranias Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='Marinkaa']Zaraz puszczę przelew - 75 złotych od Aleksandry G. z fb (kwota ta wpłynęła z PayPala) To u Marcelka też podskoczymy z radości :multi: Quote
AgusiaP Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 To ja sobie też podskocze :multi::multi::multi: Quote
ranias Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Marcelku, dzień dobry piesiu.Ale się porobiło, zima na całego.Bierz się za pogodę a nie oglądaj za panienkami.... Quote
mari23 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ranias napisał(a):Marcelku, dzień dobry piesiu.Ale się porobiło, zima na całego.Bierz się za pogodę a nie oglądaj za panienkami.... chłopaki się bogacą - oto najnowsze wpłaty: 10,- Argo i Marcel - od: Mariusz P. z Wrocławia:loveu: 50,- na potrzeby psa Argo - od: Ewa F.-Ch., Białystok:loveu: 30,- deklaracja comiesięczna Argo od: Kasia S. z ul. Troczyńskiego, PN:loveu: 10,- dla Argo od: dorota1 z dogo:loveu: 20,- Argo i Marcel AAGATAAB ze Starachowic:loveu: 100,- Argo i Marcel od:Beta i Czata -wpłacająca: Elżbieta Barbara Z.-Ł.z Warszawy:loveu: 20,- Argo i Marcel - SHANIA z funduszy Azy:loveu: 40,- Argo i Marcel XI,XII od: CajusJB:loveu: 50,- dla Argo od: Marta Anna M. z Warszawy:loveu: 50,- Argo i Marcel od: MOCA35:loveu: 80,- Argo i Marcel za 4 mies. od: KMURDZ:loveu: 10,- Argo i Marcel - z bazarku / toczek:loveu: razem to chyba 470 złotych plus wcześniejsze 495,-z to razem na koncie chłopaków jest 965 zł są jeszcze dwie wpłaty - umieszczone też na wątku rodziny z lasu, bo nie znam celu: i muszę wyjaśnić: 20,- ŁAPKI/ RANDA - to jednak na Sabę i Reksa 50,- Tomasz K. z Gniechowic - tytuł: HELP - do wyjasnienia Quote
ranias Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 I u Marcelka miłe wieści- jak wiele dobrych duszyczek czuwa :lol: Quote
Aimez_moi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Super wiesci...... martwia mnie tylko te kropelki do oczu....... moze uda sie je jakos zalatwic. Quote
funia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Wpłyneła zaległa wpłata za wrzesień /pażdziernik .Wymagana była 775 zł .Wpłyneło 750 zł . Więcej nie mam zamiaru ani dzwonic ani prosic o swoje pieniądze .Była to bardzo przykra współpraca i pozostało wiele niedomówień .Ja uwazam ją za skończona . Pozostało więc niedopłaty 25 zł . Bieżacy okres zaczał sie 21 listopada do 21 grudnia .( 31 dni ). Jeśli nikomu nie przeszadzałoby to wyprowadziałbym te dni do konca miesiaca i było by lepiej i czytelniej . Czyli za 31 dni Marcel 310 zł Argo za 31 dni 465 zł - 50 zł ( moja deklaracja ) =415 zł . Odrobaczanie 30 zł zaległe 25 zł Razem 770 zł .Jeśli nikomu nie przeszadzałoby to wyprowadziałbym te dni do konca miesiaca i było by lepiej i czytelniej . CZyli trzeba by było dopłacic za 10 dni grudnia .I pózniej płaciło by sie za styczeń na początku lutego itd.Staram sie tak własnie wyprowadzac płatności od 1 do 1 . Czyli sumując 770 zł + 100 zł ( 10 dni Marcela ) + 135 zł ( 10 dni Argo po mojej deklaracji 50 zł ,dniówka Argo wynosi 13,50 zł ) . Kwota do zapłaty 1005 zł Jeśli namotałam za bardzo to krzyczcie Quote
mtf zalesie Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ja chcialabym nadal wplacac na konto fundacji a nie na konto prywatne.mam duzo wplat na psy nieadopcyjne lub stare dla ktorych znalezienie domu jest trudne, bede zyly kilka lat i sa to duze w sumie kwoty-na fundacje moge odpisywac na opp lub 6 procent od podstawy dochodu.jesli bedzie to konto prywatne to nie podtrymam swojego zobowiazania. Quote
Ladymonia0610 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='mtf zalesie']ja chcialabym nadal wplacac na konto fundacji a nie na konto prywatne.mam duzo wplat na psy nieadopcyjne lub stare dla ktorych znalezienie domu jest trudne, bede zyly kilka lat i sa to duze w sumie kwoty-na fundacje moge odpisywac na opp lub 6 procent od podstawy dochodu.jesli bedzie to konto prywatne to nie podtrymam swojego zobowiazania. Witam! Stowarzyszenie Help Animals użyczyło nam konta. Proszę wpłacać deklaracje na ich konto . Juz podaje numer Stowarzyszenie Help Animals nr konta na które proszę wpłacać pieniążki: 85 9589 0003 0007 2023 2000 0010 Adres: ul. Sienkiewicza 10A 55-320 Malczyce z dopiskiem: Argo i Marcel Quote
mari23 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 mtf zalesie napisał(a):ja chcialabym nadal wplacac na konto fundacji a nie na konto prywatne.mam duzo wplat na psy nieadopcyjne lub stare dla ktorych znalezienie domu jest trudne, bede zyly kilka lat i sa to duze w sumie kwoty-na fundacje moge odpisywac na opp lub 6 procent od podstawy dochodu.jesli bedzie to konto prywatne to nie podtrymam swojego zobowiazania. Stowarzyszenie Help Animals nie ma statusu OPP, ponieważ niedawno powstało, zgodnie z nowymi przepisami może ubiegać się o taki status dopiero po 2 latach działalności... ale oczywiscie posiada statut, zarząd, nr KRS i REGON itp. :) Quote
Marinka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 piove napisał(a):Brakuje wam 80 zł?czy to aktualne, bo ja mogę dorzucić 30 zł Tak aktualne :) Dorzucasz miesięcznie 30 złotych? ...hura :multi::multi::multi: Quote
Ladymonia0610 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Kochane cioteczki! Bardzo proszę o pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/172285-Saba-Reks-i-Rysio-z-lasu!!Brakuje-510z%C5%82otych!-Bazarki-i-wszelka-pomoc-mile-widziane! Potrzebne deklaracje stałe dla Saby i Rexa. Quote
ranias Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 piove napisał(a):Czy to jest to konto, na które mam wpłacić 30zł?:) Oczywiście to deklaracja stała. Pozdrawiam!:) Tak, to jest konto naszych psiaków. Dziękujemy bardzo za serce dla Argo i Marcela :loveu: Quote
Aimez_moi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 O Boziu......ale sie Marcel wspanialych Cioteczek doczekal.......:):) Quote
Marinka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Super, że dopilnowałyście sprawy :) Dzięki :) Ja byłam załatwiać sianko ze słomą dla bezdomnych psiaków do ich budek ...i udało się :) 3 budki zostały ocieplone styropianem i mięciutką słomą z siankiem :) Quote
Recommended Posts