Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']U Argo lepiej na moje oko .Je ,biega a nawet ukradł dzisiaj ponad plan z kotła który sie studził korpusika i udeczko .....
Jakas suczka szykuje sie do cieczki bo Argusiowy Wacek jest ciągle w pogotowiu ...:oops::evil_lol:[/QUOTE]

Funia......:) jestes niemozliwa..... a Ty wiesz, ze chca chlopakowi jajka uciac?......:):)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Funia......:) jestes niemozliwa..... a Ty wiesz, ze chca chlopakowi jajka uciac?......:):)[/QUOTE]
WIem i popieram w 100 % .Z jego jajek zrobie amulet .Powieszę go na drzwiach holelu .Podobno duchy odstrasza ...:evil_lol::evil_lol:.

Posted

[IMG]http://img814.imageshack.us/img814/3523/katkawiteczna.jpg[/IMG]

[CENTER][COLOR=red][B][SIZE=4]Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
wielu głębokich i radosnych przeżyć,
wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości
oraz błogosławieństwa Bożego
w każdym dniu nadchodzącego Roku.
[/SIZE][/B][/COLOR][/CENTER]

Posted

[quote name='funia']WIem i popieram w 100 % .Z jego jajek zrobie amulet .Powieszę go na drzwiach holelu .Podobno duchy odstrasza ...:evil_lol::evil_lol:.[/QUOTE]

Amulet.......dobrze, ze Argo nie ma o tym pojecia.......:):)

Posted

Dzięki wszytkim .Wesołych Swiąt .

Mam pytanie /
W przelewie na Argo i marcela na kwote 607 zł napisano w tytule ,ze to za listopad i grudzień .To chyba pomyłka ....Bo za killka dni listopada i cały grudzień przyszedł oddzioelny przelew na kwote 1005 zł .
Czyli chłopaki maja zapłacony cały grudzień i spora częsc stycznia .
Po odliczeniu za leki Argo i szczepienia mktóre niedługo musze im porobic podam kwote dopłaty za styczeń . Ale to się nie pali .Za styczeń mozna spokojnie zapłącić na poczatku lutego .

Posted

[quote name='Aimez_moi']Funiu.....:) a Argo dalej w gotowosci?......:)[/QUOTE]
Chodzi Ci o wacka :cool3:
Nie juz troche zbastował ,ale mamy dwie nowe suczki jeszce nie sterylizowne wiec tylko czekac jak je wyczuje

Posted

MArinka...
KAsia S...pyta co u CHOPAKÓW..
odpisałm, ze ok..ale nie napisałam, ze cchecie odwaccyć Argo:P

"..............
cześć

do środy wysle Wam jak co moesiac obiecałam( na styczeń) przelewik 60 zł na argo i marcela .a jak sytuacja psiaków

pozdrawiam

kasia
...............

Posted

[quote name='funia']Dzięki wszytkim .Wesołych Swiąt .

Mam pytanie /
W przelewie na Argo i marcela na kwote 607 zł napisano w tytule ,ze to za listopad i grudzień .To chyba pomyłka ....Bo za killka dni listopada i cały grudzień przyszedł oddzioelny przelew na kwote 1005 zł .
Po odliczeniu za leki Argo i szczepienia mktóre niedługo musze im porobic podam kwote dopłaty za styczeń . Ale to się nie pali .Za styczeń mozna spokojnie zapłącić na poczatku lutego .[/QUOTE]

jakie dobre wiadomości! :)
oczywiście przelew był "na zapas" jako rekompensata za tak długie czekanie no i na takie "świąteczne" wydatki, jak leczenie, szczepienia itp., a rozliczymy się, jak znów sie chłopakom "uzbiera" na koncie.

Po straszliwej grypie, slaba jeszcze, ale żywa ;) - podaję wpłaty dla chłopców:

125,- ranias bazarek dla Argo (17.12.)
22,40 bazarek AgusiaP (dla Argo?) 17.12.
50,- od Leyla dla Argo
44,- ranias - bazarek dla Argo (20.12.)
10,- Kamila Karolina K. z Szydłowca - Argo i Marcel (22.12.)
10,- od Szarotki dla Argo i Marcela (22.12.)
10,- MARUDA666 - Argo i Marcel (23.12.)
20,- Agata S. ze Skierniewic dla Argo (23.12.)

i wiecie co..... BARDZO MI WAS BRAKOWAŁO !!!!!!!!!

Posted

[quote name='funia']Dzięki wszytkim .Wesołych Swiąt .

Mam pytanie /
Po odliczeniu za leki Argo i szczepienia mktóre niedługo musze im porobic podam kwote dopłaty za styczeń . Ale to się nie pali .Za styczeń mozna spokojnie zapłącić na poczatku lutego .[/QUOTE]

Funiu, wolałabym, aby za styczeń zapłacona była całość, więc myślę, że po nowym roku Mari23 wpłaci brakującą sumę czyli 133 złote :)

Posted

[quote name='Isadora7']Przyszłam sparwdzić dane kontaktowe, bo mi się już chyba pochrzaniło żebym wstawiła te co potrzeba.[/QUOTE]

Isadoro na pierwszej stronie jest tekst i dane do kontaktu :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']A kiedy jest planowana akcja..... "Argo bez jajek lata".....?....:)[/QUOTE]

Najszybciej jak to możliwe...tu całkowicie pozostawiam tę decyzję Funi :)