Aimez_moi Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='funia']U Argo lepiej na moje oko .Je ,biega a nawet ukradł dzisiaj ponad plan z kotła który sie studził korpusika i udeczko ..... Jakas suczka szykuje sie do cieczki bo Argusiowy Wacek jest ciągle w pogotowiu ...:oops::evil_lol:[/QUOTE] Funia......:) jestes niemozliwa..... a Ty wiesz, ze chca chlopakowi jajka uciac?......:):) Quote
Marinka Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [CENTER][URL]http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Marinka[/URL] [IMG]http://www.kartki.lagata.pl/kartki/19/1/d/10252.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
ranias Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 A ja Wam życzę, żeby spełniły się wszystkie marzenia- te małe i te trudne do spełnienia...:loveu: Magicznych Świąt Kochani!!!! Quote
funia Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='Aimez_moi']Funia......:) jestes niemozliwa..... a Ty wiesz, ze chca chlopakowi jajka uciac?......:):)[/QUOTE] WIem i popieram w 100 % .Z jego jajek zrobie amulet .Powieszę go na drzwiach holelu .Podobno duchy odstrasza ...:evil_lol::evil_lol:. Quote
Kamila Proc Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [INDENT]zycze wszystkim Wesolych Swiat [/INDENT] Quote
Ladymonia0610 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [IMG]http://img814.imageshack.us/img814/3523/katkawiteczna.jpg[/IMG] [CENTER][COLOR=red][B][SIZE=4]Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku. [/SIZE][/B][/COLOR][/CENTER] Quote
Aimez_moi Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='funia']WIem i popieram w 100 % .Z jego jajek zrobie amulet .Powieszę go na drzwiach holelu .Podobno duchy odstrasza ...:evil_lol::evil_lol:.[/QUOTE] Amulet.......dobrze, ze Argo nie ma o tym pojecia.......:):) Quote
Aimez_moi Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Najlepsze zyczenia dla WAS Cioteczki.......:):) Funiu na Twoje rece dla Argo........:) Quote
Isadora7 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Argo i ja świątecznie i zabieram sie za obrabianie ciebie.... Quote
AgusiaP Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Dziewczynki przepraszam, że tak późno, ale nie wyrabiam :oops: Zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Spełnienia marzeń :loveu: Quote
funia Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Dzięki wszytkim .Wesołych Swiąt . Mam pytanie / W przelewie na Argo i marcela na kwote 607 zł napisano w tytule ,ze to za listopad i grudzień .To chyba pomyłka ....Bo za killka dni listopada i cały grudzień przyszedł oddzioelny przelew na kwote 1005 zł . Czyli chłopaki maja zapłacony cały grudzień i spora częsc stycznia . Po odliczeniu za leki Argo i szczepienia mktóre niedługo musze im porobic podam kwote dopłaty za styczeń . Ale to się nie pali .Za styczeń mozna spokojnie zapłącić na poczatku lutego . Quote
Aimez_moi Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Funiu.....:) a Argo dalej w gotowosci?......:) Quote
funia Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='Aimez_moi']Funiu.....:) a Argo dalej w gotowosci?......:)[/QUOTE] Chodzi Ci o wacka :cool3: Nie juz troche zbastował ,ale mamy dwie nowe suczki jeszce nie sterylizowne wiec tylko czekac jak je wyczuje Quote
anita_happy Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 MArinka... KAsia S...pyta co u CHOPAKÓW.. odpisałm, ze ok..ale nie napisałam, ze cchecie odwaccyć Argo:P ".............. cześć do środy wysle Wam jak co moesiac obiecałam( na styczeń) przelewik 60 zł na argo i marcela .a jak sytuacja psiaków pozdrawiam kasia ............... Quote
Isadora7 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Przyszłam sparwdzić dane kontaktowe, bo mi się już chyba pochrzaniło żebym wstawiła te co potrzeba. Quote
mari23 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='funia']Dzięki wszytkim .Wesołych Swiąt . Mam pytanie / W przelewie na Argo i marcela na kwote 607 zł napisano w tytule ,ze to za listopad i grudzień .To chyba pomyłka ....Bo za killka dni listopada i cały grudzień przyszedł oddzioelny przelew na kwote 1005 zł . Czyli chłopaki maja zapłacony cały grudzień i spora częsc stycznia . Po odliczeniu za leki Argo i szczepienia mktóre niedługo musze im porobic podam kwote dopłaty za styczeń . Ale to się nie pali .Za styczeń mozna spokojnie zapłącić na poczatku lutego .[/QUOTE] jakie dobre wiadomości! :) oczywiście przelew był "na zapas" jako rekompensata za tak długie czekanie no i na takie "świąteczne" wydatki, jak leczenie, szczepienia itp., a rozliczymy się, jak znów sie chłopakom "uzbiera" na koncie. Po straszliwej grypie, slaba jeszcze, ale żywa ;) - podaję wpłaty dla chłopców: 125,- ranias bazarek dla Argo (17.12.) 22,40 bazarek AgusiaP (dla Argo?) 17.12. 50,- od Leyla dla Argo 44,- ranias - bazarek dla Argo (20.12.) 10,- Kamila Karolina K. z Szydłowca - Argo i Marcel (22.12.) 10,- od Szarotki dla Argo i Marcela (22.12.) 10,- MARUDA666 - Argo i Marcel (23.12.) 20,- Agata S. ze Skierniewic dla Argo (23.12.) i wiecie co..... BARDZO MI WAS BRAKOWAŁO !!!!!!!!! Quote
Marinka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Marysiu, nam również bardzo Cię brakowało :smile:...nareszcie jesteś z nami :smile: :smile: :smile: Quote
Marinka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='funia']Dzięki wszytkim .Wesołych Swiąt . Mam pytanie / W przelewie na Argo i marcela na kwote 607 zł napisano w tytule ,ze to za listopad i grudzień .To chyba pomyłka ....Bo za killka dni listopada i cały grudzień przyszedł oddzioelny przelew na kwote 1005 zł . Czyli chłopaki maja zapłacony cały grudzień i spora częsc stycznia . Po odliczeniu za leki Argo i szczepienia mktóre niedługo musze im porobic podam kwote dopłaty za styczeń . Ale to się nie pali .Za styczeń mozna spokojnie zapłącić na poczatku lutego .[/QUOTE] Funiu, wolałabym, aby za styczeń zapłacona była całość, więc myślę, że po nowym roku Mari23 wpłaci brakującą sumę czyli 133 złote :) Quote
Marinka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Isadora7']Przyszłam sparwdzić dane kontaktowe, bo mi się już chyba pochrzaniło żebym wstawiła te co potrzeba.[/QUOTE] Isadoro na pierwszej stronie jest tekst i dane do kontaktu :) Quote
Aimez_moi Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 A kiedy jest planowana akcja..... "Argo bez jajek lata".....?....:) Quote
Marinka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Aimez_moi']A kiedy jest planowana akcja..... "Argo bez jajek lata".....?....:)[/QUOTE] Najszybciej jak to możliwe...tu całkowicie pozostawiam tę decyzję Funi :) Quote
ranias Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Jak miło Was znowu spotkać :loveu: Argusiu, dobrze że nie wiesz co ci Nowy Rok przyniesie :lol: Quote
Aimez_moi Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Dobrze.....:) dobrze Was spotkac to prawda......:):) Ciekawe co na to nasz lovelas...... Quote
Aimez_moi Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Kamila Proc']pozdrawiam lovelasa[/QUOTE] Chyba juz niedlugo....... Cioteczki Mu niespodzianke szykuja....... Quote
Recommended Posts