auraa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Niestety, mogę tylko trzymać kciuki za Argo. Obejrzałam zdjęcia. Wygląda wspaniale. Szkoda mi go bardzo. Przecież to nie mebel, nie można go tak "przestawiać". Jeśli będę mogła, postaram się pomóc. Quote
AgusiaP Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='auraa']Niestety, mogę tylko trzymać kciuki za Argo. Obejrzałam zdjęcia. Wygląda wspaniale. Szkoda mi go bardzo. Przecież to nie mebel, nie można go tak "przestawiać". Jeśli będę mogła, postaram się pomóc.[/QUOTE] Ślicznie dziękujemy za odwiedzinki :loveu: Zapraszamy :lol: Quote
Ania012 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Witam, AgusiaP dzięki za zaproszenie, bardzo mi przykro nie mogę was wesprzeć finansowo jedynie mogę wygrzebać jakieś rzeczy na bazarek i wysłać komuś. Ja kiepska jestem z robienia bazarków. Malucha mam już na FB Quote
Norel Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 dzieki za zaproszenie do odwiedzin. mam kiepska sytuacje bo świeżo jestem po chorobie i z gromada stworów,do tego obiecałam policytowac dogom,ale może w grudniu cos wyskoczy albo uda się coś na bazarek wyskrobać? trzymam kciuki za psiska:) Quote
AgusiaP Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Ania012']Witam, AgusiaP dzięki za zaproszenie, bardzo mi przykro nie mogę was wesprzeć finansowo jedynie mogę wygrzebać jakieś rzeczy na bazarek i wysłać komuś. Ja kiepska jestem z robienia bazarków. Malucha mam już na FB[/QUOTE] Bardzo dziękuje, że jesteś u psiaczków :loveu::loveu::loveu: Ja też nie umiem robić bazarków,:oops: ale może jest jakaś cioteczka co umie???:cool3::cool3::cool3: Quote
AgusiaP Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Norel']dzieki za zaproszenie do odwiedzin. mam kiepska sytuacje bo świeżo jestem po chorobie i z gromada stworów,do tego obiecałam policytowac dogom,ale może w grudniu cos wyskoczy albo uda się coś na bazarek wyskrobać? trzymam kciuki za psiska:)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :lol::lol::lol: Quote
Angel Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ja moge zrobić bazarek :) jeśli coś ktoś dla przystojniaczka znajdzie :) Quote
funia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Arguś dziękuje wszytkim odwiedzajacym.Nocy to on nie ma spokojnych o nie ...Dwie suczki z cieczką a on czuły na te sprawy ogromnie....Spiewa arie i piski własnego pomysłu .Jest wielkim miłosnikiem cieczkujących:evil_lol: Quote
ranias Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Arguś przecież prawdziwy lowelas na wdzięki niewieście czuły :lol: Quote
AgusiaP Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Ania012']Witam, AgusiaP dzięki za zaproszenie, bardzo mi przykro nie mogę was wesprzeć finansowo jedynie mogę wygrzebać jakieś rzeczy na bazarek i wysłać komuś. Ja kiepska jestem z robienia bazarków. Malucha mam już na FB[/QUOTE] [quote name='Kamila Proc']na razie zanaczam watek[/QUOTE] [quote name='Angel']ja moge zrobić bazarek :) jeśli coś ktoś dla przystojniaczka znajdzie :)[/QUOTE] To super Ania ma fanty na bazarek a Angel zaproponowała, ze może zrobić bazarek :multi::multi::multi:Pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Dziekujemy Kamilko, że jesteś:loveu: Quote
AgusiaP Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Właśnie dostałam PW od ewa36, że wpłaci na psiaki coś jednorazowo :multi: Dziękujemy z całego serducha :loveu::loveu::loveu: Quote
anita_happy Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='funia']Arguś dziękuje wszytkim odwiedzajacym.Nocy to on nie ma spokojnych o nie ...Dwie suczki z cieczką a on czuły na te sprawy ogromnie....Spiewa arie i piski własnego pomysłu .Jest wielkim miłosnikiem cieczkujących:evil_lol:[/QUOTE] ma sa kra....a WY tak się z boku przygladacie,,,co!!!! funia...dobrze, że bany sie posypały i działaczki przeciwne hotelom nie wejdą na wątek... ale to można by podciągnąc o znęcanei sie:P:P:P to jesty tak..jakby faceta zamknąć w klatce w pokoju wypełnionym blondynami w typie Playboy..hahahahha ARGO - ja ci chłopie współczuje Quote
Betta Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 dostałam zaproszenie....zapisuje narazie Quote
Marinka Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='AgusiaP']Właśnie dostałam PW od ewa36, że wpłaci na psiaki coś jednorazowo :multi: Dziękujemy z całego serducha :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Super :) Wykastrujemy Argo, aby się tak nie męczył :evil_lol: Ranias :loveu: wysłałam obiecane maile :) Quote
Marinka Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='Betta']dostałam zaproszenie....zapisuje narazie[/QUOTE] Witami i zapraszamy :) Quote
AgusiaP Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Marinkaa']Super :) Wykastrujemy Argo, aby się tak nie męczył :evil_lol: Ranias :loveu: wysłałam obiecane maile :)[/QUOTE] To Arguś nie kastrowany??? :-o Kurcze nie wiedziałam ojojojojoj to mu współczuje :evil_lol: Quote
AgusiaP Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='betta']dostałam zaproszenie....zapisuje narazie[/quote] zapraszamy :cool3::cool3::cool3: Quote
Marinka Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='AgusiaP']To Arguś nie kastrowany??? :-o Kurcze nie wiedziałam ojojojojoj to mu współczuje :evil_lol:[/QUOTE] Niestety nie :( Marcel jest wykastrowany, bo miał ogromniaste cysty - ratowanie życia...a Argo ...no cóż zafundujemy mu kastrację teraz :) Quote
_ogonek_ Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Tak się egzotycznie przywitam z wszystkimi: Aloha :evil_lol: Podniosę Argo. Eee no , nie dramatyzujcie. Kastracja nie taka zła :diabloti: Quote
ranias Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Marinkaa']Super :) Wykastrujemy Argo, aby się tak nie męczył :evil_lol: Ranias :loveu: wysłałam obiecane maile :)[/QUOTE] Dziękuję za maile. No Arguś, nie wiesz chłopie jakie tu ciotki maja plany..I dobrze Quote
Aimez_moi Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Moze lepiej, ze nie wie....... Kastracja super ale z perspektywy psiaka to chyba troszke mniej..... a jeszcze takiego Adonisa.....:):) Quote
Recommended Posts