Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akurat te moje psy to stróże pierwsza klasa...Brodzia by wyniósł z fotelem, a Ciapka można zaskoczyć i przestraszyć jak stoi z opuszczoną melancholijnie łepetyną i duma nad kolejną wykopaną dziurą.....:lol:

Posted

Oj ta Pancia........ spi w fotelu po straszliwie wyczerpujacym pilnowaniu podworka.....a stoi i mysli nad dolkiem bo zastanawia sie kto w niego wpadnie....... masz super psiaki......:)

Posted

[quote name='ranias']Z Biedusiem nie jest dobrze....a ja się tak dzisiaj przestraszyłam, Brodzio nie wybiegł mnie przywitać, jak wróciłam z pracy...myślałam,że coś się stało, a tu Brodzio zwyczajnie się zdrzemnął...:lol:[/QUOTE]
no to fakt, wtedy rozne mysli przychodza do glowy

Posted

[CENTER][INDENT] [CENTER][COLOR=#4b0082][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]Kochani [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#4b0082][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/253049-XiX-edycja-dla-5-ogonk%C3%B3w-SMAK-ZAPACH-i-CO%C5%9A-JESZCZE-%29-27-05-g-20-30?p=22137539#post22137539"][FONT=arial][SIZE=2]KLIK _>[/SIZE][/FONT]XIX[/URL] już edycję
Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie fanty ofiarowała nasza kochana ranias :loveu:oraz Aimez_moi [/SIZE][/FONT][/COLOR]:loveu:

[COLOR=#ff0000][I][B]Znajdziecie tu coś dla Pań, Dzieci, Łasuchów i Psiaków [/B][/I][/COLOR]:smile:

[B][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ZAPRASZAMY :smile:[/COLOR][/SIZE][/B]

Zobaczacz koniecznie czym Cię zaskoczymy :)
[/CENTER]
[/INDENT]
[/CENTER]

Posted

[h=2][/h] [INDENT] dla Marcela i Argusia wpłaciła:

50,- Ladymonia0610 (13.05.)

a mój Bieduś kolejny raz oszukał kostuchę!!! jest poprawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/INDENT]

Posted

[quote name='rozi']Zajrzałam sobie. Ja mam jednak nosa do ludzi, niestety.[/QUOTE]

Gdzie sobie zajrzałaś???? I co Ci powiedział Twój nos?????
Możesz jaśniej? Nie lubię dwuznacznych wypowiedzi, bo ogólnie robią ferment i niczego nie wnoszą.

Posted

U nas leje od tygodnia ....Leje poprostu nie pada ...Psy znużone pogodą i ciągłym deszczem czekają na słóńce .Podobno w niedzielę ma byc juz słońce .
Argo ok.Nie kuleje i jest zdrów ,Gdyby nie deszcz napisałabym ,ze wesoło bryka z dziewczętami ...

Posted

[url]http://wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Psi-smalec-Przerazliwy-skowyt-zarzynanych-psow,wid,16610308,wiadomosc.html?ticaid=112be5[/url]

znalazłam przed chwilą..... :( :( :( :(