Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#000000]Pisałam ,ze nie musze otrzymywać pieniedzy z góry .Mogą być z dołu aby były do 5 kazdego miesiąca bo jak kazdy mam swoje zobowiązania .Niestety nie mam ich nadal .A terminy sa i nie da się ich przekroczyć .Zwykle było z góry więc jestem jakby drugi miesiąc bez tych pieniędzy i uwierzcie ze nie jest mi łatwo .[/COLOR]
[COLOR=#000000]Jest mi głupio i wstyd bo dostałam telefon ponaglający od weta i z hurtowni .[/COLOR]
[COLOR=#000000]A jeszcze gorzej ,ze muszę pisać do Mari 23 i pytać ja o to ...[/COLOR]
[COLOR=#000000]Bo co ona biedna z tym wszystkim ma?Jest i tak święta ze to wszystko znosi i się zajmuje finansami .[/COLOR]
[COLOR=#000000]Niedługo bedzie tak jak z Ksenią ,ze nie wiadomo co robić ...[/COLOR]
[COLOR=#000000]MArcel nie adopcyjny ...Argo duży i nie wiem co jeszcze ...[/COLOR]
[COLOR=#000000]Mam połowe stada na bezpłatnym tymczasie i naprawdę nie dam rady więcej .

PS Ladymonia jest odpowiedzialna za psiaki więc moze odniesie się do mojego wpisu .Bo trzeba brać odpowiedzialność za kazdego ,którego umieszcza się gdziekolwiek .
Tymczasowanie jak wiemy moze trwać miesiać ale i parę lat ...[/COLOR]

Posted

[quote name='funia'][COLOR=#000000]Pisałam ,ze nie musze otrzymywać pieniedzy z góry .Mogą być z dołu aby były do 5 kazdego miesiąca bo jak kazdy mam swoje zobowiązania .Niestety nie mam ich nadal .A terminy sa i nie da się ich przekroczyć .Zwykle było z góry więc jestem jakby drugi miesiąc bez tych pieniędzy i uwierzcie ze nie jest mi łatwo .[/COLOR]
[COLOR=#000000]Jest mi głupio i wstyd bo dostałam telefon ponaglający od weta i z hurtowni .[/COLOR]
[COLOR=#000000]A jeszcze gorzej ,ze muszę pisać do Mari 23 i pytać ja o to ...[/COLOR]
[COLOR=#000000]Bo co ona biedna z tym wszystkim ma?Jest i tak święta ze to wszystko znosi i się zajmuje finansami .[/COLOR]
[COLOR=#000000]Niedługo bedzie tak jak z Ksenią ,ze nie wiadomo co robić ...[/COLOR]
[COLOR=#000000]MArcel nie adopcyjny ...Argo duży i nie wiem co jeszcze ...[/COLOR]
[COLOR=#000000]Mam połowe stada na bezpłatnym tymczasie i naprawdę nie dam rady więcej .

PS Ladymonia jest odpowiedzialna za psiaki więc moze odniesie się do mojego wpisu .Bo trzeba brać odpowiedzialność za kazdego ,którego umieszcza się gdziekolwiek .
Tymczasowanie jak wiemy moze trwać miesiać ale i parę lat ...[/COLOR][/QUOTE]

dzisiaj poszedł przelew do Ciebie, razem za obu czyli 700 złotych

a 19-go trzeba przelać za Ksenię..... 465 złotych.....

Posted

Ranias pomaga jak moze .......az czasami wstyd czytac...... ja takze cos tam probuje pomoc. Nie wiem co mozna zrobic. Jest z bazarku kilka groszy. mam nadzieje, ze z nastepnego bo jest druga partia fantow takze cos wpadnie.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ranias pomaga jak moze .......az czasami wstyd czytac...... ja takze cos tam probuje pomoc. Nie wiem co mozna zrobic. Jest z bazarku kilka groszy. mam nadzieje, ze z nastepnego bo jest druga partia fantow takze cos wpadnie.[/QUOTE]
Wiem ,wiem kochane ...Jak widze ze ranias znowu płaci to mi się gorąco robi .Aimez ..Ty też ....KAzda z was ratuje ten wątek i tego psa jak tylko moze :roll:
ALe ja nie mam wyjścia i musiałam to napisać .

Posted

Każdy pomaga w miarę możliwości..Zastanawiam się nad bazarkiem przed świętami, zanim zrobimy i się skończy, to przesyłki pójdą po świętach..może lepiej poczekać i zrobić już po nowym roku....

Posted

[quote name='Aimez_moi']Chyba , ze bedzie w miare krotki. Jakies 7-9 dni i wtedy wysylka przed Swietami.
Ranias ja w styczniu chcialam wyslac paczke do Ciebie.[/QUOTE]

to jest jawny zamach na moje plany dietetyczne....:evil_lol:

Posted

Ranias.....:) wyobraz sobie......maly rozek taki jak w lodach.......w srodku krem waniliowy...... na wierzchu orzeszki i czekolada.....4 sztuki w paczce...... ........ wyobrazasz juz sobie?

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ranias.....:) wyobraz sobie......maly rozek taki jak w lodach.......w srodku krem waniliowy...... na wierzchu orzeszki i czekolada.....4 sztuki w paczce...... ........ wyobrazasz juz sobie?[/QUOTE]

zastanawiam się, czy ja Ciebie lubię?......:cool3:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jak sobie wyobrazilas to ok.....bo juz zakupilam....:):) To jest nowosc....[/QUOTE]

to jest zamydlanie oczu i zbaczanie z tematu.....:cool3: [SIZE=1]a cekulada na górze to jaka ?[/SIZE]