Aimez_moi Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Tak sobie zagladam do lovelasa lejkowego naszego......:) Quote
ranias Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Aimez_moi']Tak sobie zagladam do lovelasa lejkowego naszego......:)[/QUOTE] i ja....:lol: Quote
funia Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Wścieklizna jednak 20 zł kosztuje a nie 15 jak myślałam ....Faktura ma być na jutro . Quote
funia Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [COLOR=#000000]Pisałam ,ze nie musze otrzymywać pieniedzy z góry .Mogą być z dołu aby były do 5 kazdego miesiąca bo jak kazdy mam swoje zobowiązania .Niestety nie mam ich nadal .A terminy sa i nie da się ich przekroczyć .Zwykle było z góry więc jestem jakby drugi miesiąc bez tych pieniędzy i uwierzcie ze nie jest mi łatwo .[/COLOR] [COLOR=#000000]Jest mi głupio i wstyd bo dostałam telefon ponaglający od weta i z hurtowni .[/COLOR] [COLOR=#000000]A jeszcze gorzej ,ze muszę pisać do Mari 23 i pytać ja o to ...[/COLOR] [COLOR=#000000]Bo co ona biedna z tym wszystkim ma?Jest i tak święta ze to wszystko znosi i się zajmuje finansami .[/COLOR] [COLOR=#000000]Niedługo bedzie tak jak z Ksenią ,ze nie wiadomo co robić ...[/COLOR] [COLOR=#000000]MArcel nie adopcyjny ...Argo duży i nie wiem co jeszcze ...[/COLOR] [COLOR=#000000]Mam połowe stada na bezpłatnym tymczasie i naprawdę nie dam rady więcej . PS Ladymonia jest odpowiedzialna za psiaki więc moze odniesie się do mojego wpisu .Bo trzeba brać odpowiedzialność za kazdego ,którego umieszcza się gdziekolwiek . Tymczasowanie jak wiemy moze trwać miesiać ale i parę lat ...[/COLOR] Quote
ranias Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Funiu, napisz ile brakuje do faktury u weta, dopłacę Quote
mari23 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='funia'][COLOR=#000000]Pisałam ,ze nie musze otrzymywać pieniedzy z góry .Mogą być z dołu aby były do 5 kazdego miesiąca bo jak kazdy mam swoje zobowiązania .Niestety nie mam ich nadal .A terminy sa i nie da się ich przekroczyć .Zwykle było z góry więc jestem jakby drugi miesiąc bez tych pieniędzy i uwierzcie ze nie jest mi łatwo .[/COLOR] [COLOR=#000000]Jest mi głupio i wstyd bo dostałam telefon ponaglający od weta i z hurtowni .[/COLOR] [COLOR=#000000]A jeszcze gorzej ,ze muszę pisać do Mari 23 i pytać ja o to ...[/COLOR] [COLOR=#000000]Bo co ona biedna z tym wszystkim ma?Jest i tak święta ze to wszystko znosi i się zajmuje finansami .[/COLOR] [COLOR=#000000]Niedługo bedzie tak jak z Ksenią ,ze nie wiadomo co robić ...[/COLOR] [COLOR=#000000]MArcel nie adopcyjny ...Argo duży i nie wiem co jeszcze ...[/COLOR] [COLOR=#000000]Mam połowe stada na bezpłatnym tymczasie i naprawdę nie dam rady więcej . PS Ladymonia jest odpowiedzialna za psiaki więc moze odniesie się do mojego wpisu .Bo trzeba brać odpowiedzialność za kazdego ,którego umieszcza się gdziekolwiek . Tymczasowanie jak wiemy moze trwać miesiać ale i parę lat ...[/COLOR][/QUOTE] dzisiaj poszedł przelew do Ciebie, razem za obu czyli 700 złotych a 19-go trzeba przelać za Ksenię..... 465 złotych..... Quote
Aimez_moi Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Ranias pomaga jak moze .......az czasami wstyd czytac...... ja takze cos tam probuje pomoc. Nie wiem co mozna zrobic. Jest z bazarku kilka groszy. mam nadzieje, ze z nastepnego bo jest druga partia fantow takze cos wpadnie. Quote
funia Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ranias pomaga jak moze .......az czasami wstyd czytac...... ja takze cos tam probuje pomoc. Nie wiem co mozna zrobic. Jest z bazarku kilka groszy. mam nadzieje, ze z nastepnego bo jest druga partia fantow takze cos wpadnie.[/QUOTE] Wiem ,wiem kochane ...Jak widze ze ranias znowu płaci to mi się gorąco robi .Aimez ..Ty też ....KAzda z was ratuje ten wątek i tego psa jak tylko moze :roll: ALe ja nie mam wyjścia i musiałam to napisać . Quote
Aimez_moi Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Spoko......moze znow czas aby nasza Marinke troche pomolestowac o nastepny bazarek. Czy myslicie, ze przed Swietami to nie ma sensu? Quote
zachary Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Puściłam chłopakom większą deklarację za grudzień, bo 50 zł a nie 40zł. Quote
ranias Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Każdy pomaga w miarę możliwości..Zastanawiam się nad bazarkiem przed świętami, zanim zrobimy i się skończy, to przesyłki pójdą po świętach..może lepiej poczekać i zrobić już po nowym roku.... Quote
Aimez_moi Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Chyba , ze bedzie w miare krotki. Jakies 7-9 dni i wtedy wysylka przed Swietami. Ranias ja w styczniu chcialam wyslac paczke do Ciebie. Quote
ranias Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='Aimez_moi']Chyba , ze bedzie w miare krotki. Jakies 7-9 dni i wtedy wysylka przed Swietami. Ranias ja w styczniu chcialam wyslac paczke do Ciebie.[/QUOTE] to jest jawny zamach na moje plany dietetyczne....:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Bo jak bedzie krotki......to slodycze z bazarku mozna bedzie zjesc przed Swietami.....:lol: :eviltong: Quote
Aimez_moi Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Ranias.....:) wyobraz sobie......maly rozek taki jak w lodach.......w srodku krem waniliowy...... na wierzchu orzeszki i czekolada.....4 sztuki w paczce...... ........ wyobrazasz juz sobie? Quote
ranias Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ranias.....:) wyobraz sobie......maly rozek taki jak w lodach.......w srodku krem waniliowy...... na wierzchu orzeszki i czekolada.....4 sztuki w paczce...... ........ wyobrazasz juz sobie?[/QUOTE] zastanawiam się, czy ja Ciebie lubię?......:cool3: Quote
Aimez_moi Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Jak sobie wyobrazilas to ok.....bo juz zakupilam....:):) To jest nowosc.... Quote
ranias Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='Aimez_moi']Jak sobie wyobrazilas to ok.....bo juz zakupilam....:):) To jest nowosc....[/QUOTE] to jest zamydlanie oczu i zbaczanie z tematu.....:cool3: [SIZE=1]a cekulada na górze to jaka ?[/SIZE] Quote
Aimez_moi Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 No taka......czekoladowa...... dobra lece zobaczyc..... Quote
Recommended Posts