Wiola&Miłosz Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Czesc argus.. Jutro wieczorem zabieram sie za twe ogloszenia;) I tyle;) Quote
Marinka Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Czesc argus.. Jutro wieczorem zabieram sie za twe ogloszenia;) I tyle;)[/QUOTE] A z tekstem tym...czy zupełnie nowym? :) Quote
Kamila Proc Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 i ja sie przywitam, ale nie obiecuje niczego Quote
Wiola&Miłosz Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Czesc Argo;) Jak skoncze z moja szifen to sie rozprawie z twoimi ogloszeniami;) Quote
AgusiaP Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Moja deklaracja jeszcze nie dotarła...? kurcze strasznie długo... Quote
AgusiaP Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Aimez_moi']Moze juz jest.....:):)[/QUOTE] Może ;):lol: Quote
Marinka Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='AgusiaP']Może ;):lol:[/QUOTE] Marysia ma urwanie głowy...pewnie jutro wstawi na wątki wpłaty...jak znajdzie czas Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 I znow nowy miesiac ....... a Argo nadal bez domku....... Quote
AgusiaP Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Marinka']Marysia ma urwanie głowy...pewnie jutro wstawi na wątki wpłaty...jak znajdzie czas[/QUOTE] Ok nie ma sprawy;) rozumiem kochana:lol: Quote
ranias Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Argusiu, ktoś cie przecież musi wypatrzyć.... Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='ranias']Argusiu, ktoś cie przecież musi wypatrzyć....[/QUOTE] Ta......tylko kiedy? Quote
Marinka Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ta......tylko kiedy?[/QUOTE] W tym roku...tego się trzymajmy :) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Laski dzisiaj ludzie chcacy adoptowac Jaggera doszli do wniosku ze takie psy sa za zywiolowe. Dom sprawdzony przez nasz brysie we Wroc. Chcieli mi Majkela adoptowac. Za tydz znow przyjezdzaja w celu poznania innego psa ktrego zaproponuje. Jesli to wypali Argo laduje u Mnie na talerzu by im podac pod nos.:) A ludzie fajowi;) Jesli sie uda.... Quote
funia Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 NIe pozałują....To pies ,który kocha ludzi .TYlko dobrze aby miał kontakt z innym zwierzęceim .Uwielbia suczki ,kocha je po prostu i pieknie się z nimi obchodzi . Quote
mari23 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Laski dzisiaj ludzie chcacy adoptowac Jaggera doszli do wniosku ze takie psy sa za zywiolowe. Dom sprawdzony przez nasz brysie we Wroc. Chcieli mi Majkela adoptowac. Za tydz znow przyjezdzaja w celu poznania innego psa ktrego zaproponuje. Jesli to wypali Argo laduje u Mnie na talerzu by im podac pod nos.:) A ludzie fajowi;) Jesli sie uda....[/QUOTE] woooooooooow !!! trzymajmy kciuki za domek dla Argo!!! wpłynęło dla Argo i Marcela: 10,- Wojtuś (30.01.) 50,- Marta Anna M. z Celestynowa (31.01.) ;) wypłynęło 30.01.: 737,- zł w tym: 710,- pobyt Argo i Marcela 27,- szczepienia Quote
handzia Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Laski dzisiaj ludzie chcacy adoptowac Jaggera doszli do wniosku ze takie psy sa za zywiolowe. Dom sprawdzony przez nasz brysie we Wroc. Chcieli mi Majkela adoptowac. Za tydz znow przyjezdzaja w celu poznania innego psa ktrego zaproponuje. Jesli to wypali Argo laduje u Mnie na talerzu by im podac pod nos.:) A ludzie fajowi;) Jesli sie uda....[/QUOTE] Adoptując Argusia, trafiliby w dziesiątkę :) To cudowny, wspaniały pies :) Duży i łagodny misiak, a przy okazji postrach dla tych, którzy go nie znają :evil_lol: Quote
ranias Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 łoooo matko, ale by było fajnie....:multi: Quote
AgusiaP Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 jejku bardzo się cieszę i trzymam mocno kciuki ;):lol: martwię się tylko, że moja deklaracja jeszcze nie doszła wysłałam 18tego... Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Ale byloby super......az nie chce o tym myslec......:):) Quote
Recommended Posts