Jump to content
Dogomania

OPOLSKIE WYSTAWY, Opole 24-25.04.2010

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tebusa']Asiaczku to jesteś kolejną osobą która mogłaby nas zabrać w niedzielę :( Niestety rhodesiany w sobotę :([/QUOTE]
Eh, nie mogłaś mieć jakiejś innej rasy? Takiej, która jest prezentowana w niedizielę?:)

[quote name='Buszki']A ja szukam transportu dla jednej osoby z małym psem,z okolic Głogowa,na niedzielę.Oczywiście dokładamy się do paliwa.[/QUOTE]
O, rozumiem, że z formularzem on-line poszło wszystko OK?

Pzdr.

Posted

[quote name='Buszki']A ja szukam transportu dla jednej osoby z małym psem,z okolic Głogowa,na niedzielę.Oczywiście dokładamy się do paliwa.[/QUOTE]
O Szepsi będzie?
No to rodzinne spotkanko się szykuje.

Posted

Asiaczku wiesz szykuję się na przedstawiciela I grupy (ew. II) ale nie wiem czy będzie wystawiany ;)

Czy jest ktoś z Warszawy kto szuka transportu? Chciałabym się albo zabrać z kimś, albo zabrać kogoś ze sobą.

Chodzi o sobotę.

Posted

[quote name='Tebusa']Czy jest ktoś z Warszawy kto szuka transportu? Chciałabym się albo zabrać z kimś, albo zabrać kogoś ze sobą.

Chodzi o sobotę.[/QUOTE]

Teba, mam nadzieję że uda Wam się dotrzeć z Cynamonem:razz:! Też się wybieramy i liczę na mozliwość wymiziania młodego:p

Posted

[quote name='Tebusa']Asiaczku wiesz szykuję się na przedstawiciela I grupy (ew. II) ale nie wiem czy będzie wystawiany ;)[/QUOTE]
Jakis uratowany czy szczeniak?

[quote name='Zuza i Noddy']Ja dzisiaj zrobiłam przelew, bo oczywiście w chociaz byłam w Katowicach 3 dni jakoś zapomniałam zapłacić.[/QUOTE]
Patrz, a ja nie zapomniałam:) Szkoda, że nie wspomniałaś o chęci płacenia - przypomniałabym:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']O Szepsi będzie?
No to rodzinne spotkanko się szykuje.[/QUOTE]

A będzie,będzie...O to rodzinne spotkanie właśnie chodzi :).

Posted

[quote name='Asiaczek']Jakis uratowany czy szczeniak?

Pzdr.[/QUOTE]

Raczej szczeniak, chyba że coś małego przyplącze się i będzie spełniało moje i mamy oczekiwania :)

P.s może uda nam się dotrzeć z seterami :lol:

Posted

[quote name='Buszki']A będzie,będzie...O to rodzinne spotkanie właśnie chodzi :).[/QUOTE]
Jak jeszcze Benji dojedzie, to juz zupełnie będzie rodzinnie:)

[quote name='Jagoodka'][B]Asiaczek[/B] a my znowu w różne dni... grrr :([/QUOTE]
Bo my to się widujemy poza granicami:) Tak nam pisane...

[quote name='Tebusa']Raczej szczeniak, chyba że coś małego przyplącze się i będzie spełniało moje i mamy oczekiwania :)
P.s może uda nam się dotrzeć z seterami :lol:[/QUOTE]
Trzeba wierzyć, to się uda:)

[quote name='Tebusa']Kopię rodowodu trzeba dosyłać? Nie widzę nigdzie takiej informacji...[/QUOTE]
Ja zawsze wysyłam.

Pzdr.

Posted

[SIZE=2][COLOR=#666666][B]Termin zgłoszeń na Wystawę Międzynarodową oraz na Wystawy Klubowe IV i IX Grupy FCI zostaje przedłużony do dnia 6 kwietnia 2010. Opłaty do dnia 6 kwietnia 2010 - tak jak w pierwszym terminie.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#666666][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#666666]opłaty --> [url]http://www.zkwp-opole.pl/opole_2010_oplaty_konto.html[/url][/COLOR][/SIZE][/B]