Jump to content
Dogomania

OPOLSKIE WYSTAWY, Opole 24-25.04.2010

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Królinia']Powiem jedno, że wystawa odbędzie się albo na Politechnice Opolskiej albo w innym miejscu !!![/QUOTE]

a jak ja to pisalam jakis czas temu to usilowalas mnie zakrzyczec ze tylko na Politechnice !!

zwiazek ma podpisane 2 umowy na teren wystawowy i chyba jeszcze nie jest rozstrzygniete ktora lokalizacja bedzie

Posted

Chwileczkę w czym problem?
Czy w Okrąglaku czy gdzie indziej, wystawa odbędzie się więc nie uważam by był powód by debagować gdzie, wystawa będzie, i jeśli ktoś chce wystawić w Opolu psa to niech go zgłosi, a nie czeka na nie wiadomo co... W potwierdzeniu zgłoszenia na pewno napisany będzie teren wystawy, więc na prawdę nie wiem w czym problem?!

Posted

Widzisz taki problem, że nie każdy jedzie samochodem i podjeżdżas obie pod sam teran wystawy.
Ja będę jechac pociagiem i jeżeli będe musiała drałowac z psem przez pół miasta na teren wystawy to po prostu psa nie zgłoszę.
Chyba, że [B]Nikon [/B]przyjedzie po nas autem na dworzec skoro nie widzi problemu...

Posted

[quote name='Jagoodka']Widzisz taki problem, że nie każdy jedzie samochodem i podjeżdżas obie pod sam teran wystawy.
Ja będę jechac pociagiem i jeżeli będe musiała drałowac z psem przez pół miasta na teren wystawy to po prostu psa nie zgłoszę.
Chyba, że [B]Nikon [/B]przyjedzie po nas autem na dworzec skoro nie widzi problemu...[/QUOTE]

Fakt, akurat teren politechniki jest o wiele dalej oddalony od dworca niż okrąglak. Więc musem jest taxi bądź autobus. Może i nawet lepiej dojechac wtedy pociagiem, bo wokół terenu nie ma za dużo miejsca na parking dla samochodów.

Posted

[COLOR=Red][B]OFICJALNA INFORMACJA[/B][/COLOR]
Międzynarodowa Wystawa Psów OPOLE 24-25.04.2010
Klubowa Wystawa Psów IV i IX FCI

TEREN WYSTAWY:
HALA WIDOWISKOWO-SPORTOWA "Okrąglak", Ul. OLESKA 70

Szczegółowe informacje & zgłoszenia:
[url]http://www.zkwp-opole.pl/[/url]

Posted

[quote name='Nikon'][COLOR=red][B]OFICJALNA INFORMACJA[/B][/COLOR]
Międzynarodowa Wystawa Psów OPOLE 24-25.04.2010
Klubowa Wystawa Psów IV i IX FCI

TEREN WYSTAWY:
HALA WIDOWISKOWO-SPORTOWA "Okrąglak", Ul. OLESKA 70

Szczegółowe informacje & zgłoszenia:
[URL]http://www.zkwp-opole.pl/[/URL][/QUOTE]

to super;]

Posted

[B]Witam :)[/B]
[B]Poszukuję transportu z Chorzowa lub Katowic do Opola na niedzielę (25.04), jedna osoba + pies (husky)[/B]
[B]Oczywiście dokładam się do paliwa ;)[/B]

Posted

Witam ja również poszukuję transportu ale na sobotę (24.04) z okolic Krakowa/Katowic dla 1 osoby + średnia suczka. Oczywiście również dokładam się do paliwa ;)