Onaa Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Dziękujemy wolontariuszce ze schroniska za przewóz Mailo do Warszawy :Rose:. Quote
elmira Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Ja też się dołączam:) I dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do tego, żeby mały (już nie) dzikusek miał szansę na życie w domu:) [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/4485/p1080558.jpg[/IMG] Quote
kinga_kinga7 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 ja też bardzo dziękuję wolontariuszce za przewóz Mailo:) A ja będę po 19 w schronisku i nie wracam sama,zabieram do mnie Łapkę na dt:) Jest mi jej tak szkoda z tymi suniami.. Quote
magenka1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Czy ja Wam już pisałam że kobiety jesteście WIELKIE!!! Kinga a która to Łapka ? Jest na zdjęciach poprzednich? Quote
kinga_kinga7 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 [quote name='magenka1']Czy ja Wam już pisałam że kobiety jesteście WIELKIE!!! Kinga a która to Łapka ? Jest na zdjęciach poprzednich?[/QUOTE] jest na poprzedniej stronie,na drugim zdjęciu Quote
magenka1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Już zajrzałam smutna i biedna sunia dobrze Kinga, ze ją dzisiaj zabierasz . Quote
kinga_kinga7 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 [quote name='magenka1']Już zajrzałam smutna i biedna sunia dobrze Kinga, ze ją dzisiaj zabierasz .[/QUOTE] magenka nie dzisiaj,po 19 dopiero:( na razie nie mam jak pojechać.. Quote
magenka1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 a ja zrozumiałam , ze po 19 godz to jeszcze kilka dni , miejmy nadzieję, ze malutka wytrzyma Quote
kinga_kinga7 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 [quote name='magenka1']a ja zrozumiałam , ze po 19 godz to jeszcze kilka dni , miejmy nadzieję, ze malutka wytrzyma[/QUOTE] też mam nadzieje,że wytrzyma.Rozmawiałam już z p.kierownikiem,w poniedziałek ma ją zaszczepić od wścieklizny Quote
Onaa Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Fajnie, że ta biedna Łapka też będzie miała szanse na lepsze życie :). Quote
jostel5 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Kinguś,świetna wiadomość!:) Łapka odżyje,bo w schronie rzeczywiście została zdominowana,a bidulec z niej straszny! Masz wielkie serduszko! Quote
kinga_kinga7 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 [quote name='jostel5']Kinguś,świetna wiadomość!:) Łapka odżyje,bo w schronie rzeczywiście została zdominowana,a bidulec z niej straszny! Masz wielkie serduszko![/QUOTE] też bardzo się cieszę,że dam jej tymczas i zwiększe jej szansę na ds! Quote
kinga_kinga7 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [B]Może już jutro pojadę po Łapkę:)[/B]wstępnie jestem umówiona z wet.na sterylkę i szczepienia,ale najpierw Łapka przejdzie kąpiel i odpchlenie.Jak będzie u mnie to wstawię zdjęcia:) Quote
wasabi81 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='kinga_kinga7'][B]Może już jutro pojadę po Łapkę:)[/B]wstępnie jestem umówiona z wet.na sterylkę i szczepienia,ale najpierw Łapka przejdzie kąpiel i odpchlenie.Jak będzie u mnie to wstawię zdjęcia:)[/QUOTE] Ale super wiadomosci!! Fajnie by bylo, jakby mogla opuscic schronisko prawie tydzien wczesniej:loveu: Quote
magenka1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Kingo też się cieszę , że wszystko odbędzie się szybciej Quote
nika28 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Kinga, ciesze się że postanowiłaś dać DT jakiejś bidzie :) Quote
elmira Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Kinga, serdecznie pozdrawiam i dziękuję Tobie i Twojej Mamie:) Fantastyczne jesteście:) Quote
kinga_kinga7 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 my z mamą mamy bardzo dobre wzorce i doborowe towarzystwo na tym wątku, więc po co takie zdziwienie?:) Quote
elmira Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Mnie każde dobro dawane w sposób nieinteresowny cały czas zadziwia:) A Wasze podejście już w szczególności:) Quote
jostel5 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 A ja już wiem!!!:) Panie Z. zabrały już Łapkę do domu-tak mi dziś powiedział p.kierownik.:) Kingusiu i Mamo Kingusi jesteście mmmm.....cudne! :) Quote
wasabi81 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='jostel5']A ja już wiem!!!:) Panie Z. zabrały już Łapkę do domu-tak mi dziś powiedział p.kierownik.:) Kingusiu i Mamo Kingusi jesteście mmmm.....cudne! :)[/QUOTE] Super wiadomosc!! Czekamy na pierwsze relacje Kingi:-) Malutka napewno szybciutko odzyje na "wolnosci"!! Quote
kinga_kinga7 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Łapka jest już u mnie:) Jest bardzo nieufna,boi się strasznie..po przyjeździe weszła nam w krzaki i nie chciała wyjść.Ale będzie cudowna jeśli się oswoi:) Zaraz przyjedzie wet,bo cały czas się telepie i nie chcemy jej stresować,a chcemy ją odrobaczyć i da coś na uspokojenie..A teraz zdjęcia (na razie takie) [IMG]http://i28.tinypic.com/ncxuv7.jpg[/IMG] [IMG]http://i28.tinypic.com/20j5j0o.jpg[/IMG] Dostała też nowe imię Lusia:) Quote
wasabi81 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Biedactwo, opuszczenie schroniska to mega stres dla niej, ale mam pewnosc, ze sie szybko do nowej sytuacji przyzwyczaji. Zobaczy, ze u was nie trzeba sie bac podejsc do miski i ze nie dzieje jej sie zadna krzywda, i mysle ze bedzie ok!! A nowe imie LUSIA, sliczne:loveu: Quote
jostel5 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='wasabi81']Biedactwo, opuszczenie schroniska to mega stres dla niej, [B]ale mam pewnosc, ze sie szybko do nowej sytuacji przyzwyczaji.[/B] Zobaczy, ze u was nie trzeba sie bac podejsc do miski i ze nie dzieje jej sie zadna krzywda, i mysle ze bedzie ok!! A nowe imie LUSIA, sliczne:loveu:[/QUOTE] Też mam przeczucie,że Lusia (śliczne imię :)) szybko poczuje się domownikiem!:) Na zdjęciu suczynka wygląda na dużą,a przecież to taka krucha malizna....:shake: No i ten ogonek prawie na brzuchu...Biedula ,jeszcze nie wie,że miała wielkie szczęście w życiu! Paulinka,a jak wygląda jej chora łapka? Staje na nią? Quote
kinga_kinga7 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [quote name='jostel5']Też mam przeczucie,że Lusia (śliczne imię :)) szybko poczuje się domownikiem!:) Na zdjęciu suczynka wygląda na dużą,a przecież to taka krucha malizna....:shake: No i ten ogonek prawie na brzuchu...Biedula ,jeszcze nie wie,że miała wielkie szczęście w życiu! Paulinka,a jak wygląda jej chora łapka? Staje na nią?[/QUOTE] na łapce nie opiera się całkowicie..w ogóle miała mieć amputację tej nóżki:( teraz sobię śpi po tabletce uspokajającej,nawet zaczyna merdać ogonkiem jak wychodzę:) Quote
Recommended Posts