Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też się dołączam:) I dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do tego, żeby mały (już nie) dzikusek miał szansę na życie w domu:)

[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/4485/p1080558.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magenka1']Czy ja Wam już pisałam że kobiety jesteście WIELKIE!!! Kinga a która to Łapka ? Jest na zdjęciach poprzednich?[/QUOTE]

jest na poprzedniej stronie,na drugim zdjęciu

Posted

[quote name='magenka1']a ja zrozumiałam , ze po 19 godz to jeszcze kilka dni , miejmy nadzieję, ze malutka wytrzyma[/QUOTE]

też mam nadzieje,że wytrzyma.Rozmawiałam już z p.kierownikiem,w poniedziałek ma ją zaszczepić od wścieklizny

Posted

[quote name='jostel5']Kinguś,świetna wiadomość!:) Łapka odżyje,bo w schronie rzeczywiście została zdominowana,a bidulec z niej straszny!
Masz wielkie serduszko![/QUOTE]

też bardzo się cieszę,że dam jej tymczas i zwiększe jej szansę na ds!

Posted

[B]Może już jutro pojadę po Łapkę:)[/B]wstępnie jestem umówiona z wet.na sterylkę i szczepienia,ale najpierw Łapka przejdzie kąpiel i odpchlenie.Jak będzie u mnie to wstawię zdjęcia:)

Posted

[quote name='kinga_kinga7'][B]Może już jutro pojadę po Łapkę:)[/B]wstępnie jestem umówiona z wet.na sterylkę i szczepienia,ale najpierw Łapka przejdzie kąpiel i odpchlenie.Jak będzie u mnie to wstawię zdjęcia:)[/QUOTE]
Ale super wiadomosci!! Fajnie by bylo, jakby mogla opuscic schronisko prawie tydzien wczesniej:loveu:

Posted

[quote name='jostel5']A ja już wiem!!!:) Panie Z. zabrały już Łapkę do domu-tak mi dziś powiedział p.kierownik.:)
Kingusiu i Mamo Kingusi jesteście mmmm.....cudne! :)[/QUOTE]
Super wiadomosc!! Czekamy na pierwsze relacje Kingi:-) Malutka napewno szybciutko odzyje na "wolnosci"!!

Posted

Łapka jest już u mnie:) Jest bardzo nieufna,boi się strasznie..po przyjeździe weszła nam w krzaki i nie chciała wyjść.Ale będzie cudowna jeśli się oswoi:)
Zaraz przyjedzie wet,bo cały czas się telepie i nie chcemy jej stresować,a chcemy ją odrobaczyć i da coś na uspokojenie..A teraz zdjęcia (na razie takie)
[IMG]http://i28.tinypic.com/ncxuv7.jpg[/IMG]
[IMG]http://i28.tinypic.com/20j5j0o.jpg[/IMG]

Dostała też nowe imię Lusia:)

Posted

Biedactwo, opuszczenie schroniska to mega stres dla niej, ale mam pewnosc, ze sie szybko do nowej sytuacji przyzwyczaji. Zobaczy, ze u was nie trzeba sie bac podejsc do miski i ze nie dzieje jej sie zadna krzywda, i mysle ze bedzie ok!!

A nowe imie LUSIA, sliczne:loveu:

Posted

[quote name='wasabi81']Biedactwo, opuszczenie schroniska to mega stres dla niej, [B]ale mam pewnosc, ze sie szybko do nowej sytuacji przyzwyczaji.[/B] Zobaczy, ze u was nie trzeba sie bac podejsc do miski i ze nie dzieje jej sie zadna krzywda, i mysle ze bedzie ok!!

A nowe imie LUSIA, sliczne:loveu:[/QUOTE]

Też mam przeczucie,że Lusia (śliczne imię :)) szybko poczuje się domownikiem!:)

Na zdjęciu suczynka wygląda na dużą,a przecież to taka krucha malizna....:shake: No i ten ogonek prawie na brzuchu...Biedula ,jeszcze nie wie,że miała wielkie szczęście w życiu!

Paulinka,a jak wygląda jej chora łapka? Staje na nią?

Posted

[quote name='jostel5']Też mam przeczucie,że Lusia (śliczne imię :)) szybko poczuje się domownikiem!:)

Na zdjęciu suczynka wygląda na dużą,a przecież to taka krucha malizna....:shake: No i ten ogonek prawie na brzuchu...Biedula ,jeszcze nie wie,że miała wielkie szczęście w życiu!

Paulinka,a jak wygląda jej chora łapka? Staje na nią?[/QUOTE]

na łapce nie opiera się całkowicie..w ogóle miała mieć amputację tej nóżki:( teraz sobię śpi po tabletce uspokajającej,nawet zaczyna merdać ogonkiem jak wychodzę:)