danusiadanusia Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 kurcze nie wiem:( :( z skąd jest Pan ? Bejotko o ile dobrze pamiętam on nie znosi kur!!!! nie może pójść na wieś!!!, bo znowu wróci!!!! mogę podać swój, jeśli jest taka potrzeba!! 609 118 127 Quote
Bejotka Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Nie wiem skąd Pan jest - ze wsi, czy z miasta. Musicie z nim pogadać, podałam telefon Kingi. Co ciekawe - niedawno napisał jeszcze raz, że jakiś czas temu był w schronisku i chciał zobaczyć Spryciarza ale jakaś kobieta, która tam akurat była powiedziała mu, że nie ma czasu go oprowadzić i niestety odszedł z kwitkiem. Poprosiłam jednak, żeby zadzwonił do Kingi, napisał "ok". Na wieś go nie oddawajcie, bo znów biedak wróci. Jak się okaże, że wieś to niech Kinga go jakoś zniechęci :) Napisała też dziś kobieta w sprawie Miśka :) Tego: http://olx.pl/oferta/misiek-dostojny-i-elegancki-owczarek-CID103-ID4NYML.html Quote
Gojasasa Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 gdyby to ode mnie zależało to ja już bym go nie oddała po tym co on przeżył dopiero co zaczęliśmy się ponownie rozumieć i sobie ufać. Ale to niestety nie jest moja decyzja. Mam nadzieję że ten człowiek go nie skrzywdzi :look3: Quote
kinga_kinga7 Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 gdyby to ode mnie zależało to ja już bym go nie oddała po tym co on przeżył dopiero co zaczęliśmy się ponownie rozumieć i sobie ufać. Ale to niestety nie jest moja decyzja. Mam nadzieję że ten człowiek go nie skrzywdzi :look3: Na razie czekamy na tel, jeśli zadzwoni sprawdzimy! Quote
kinga_kinga7 Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Nie wiem skąd Pan jest - ze wsi, czy z miasta. Musicie z nim pogadać, podałam telefon Kingi. Co ciekawe - niedawno napisał jeszcze raz, że jakiś czas temu był w schronisku i chciał zobaczyć Spryciarza ale jakaś kobieta, która tam akurat była powiedziała mu, że nie ma czasu go oprowadzić i niestety odszedł z kwitkiem. Poprosiłam jednak, żeby zadzwonił do Kingi, napisał "ok". Na wieś go nie oddawajcie, bo znów biedak wróci. Jak się okaże, że wieś to niech Kinga go jakoś zniechęci :) Napisała też dziś kobieta w sprawie Miśka :) Tego: http://olx.pl/oferta/misiek-dostojny-i-elegancki-owczarek-CID103-ID4NYML.html W naszym schronisku jeszcze nikt nikogo konkretnego nie odprawił z kwitkiem! Widocznie Pan był .... bardzo niezdecydowany - łagodnie mówiąc Quote
danusiadanusia Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 gdyby to ode mnie zależało to ja już bym go nie oddała po tym co on przeżył dopiero co zaczęliśmy się ponownie rozumieć i sobie ufać. Ale to niestety nie jest moja decyzja. Mam nadzieję że ten człowiek go nie skrzywdzi :look3: spokojnie:):) kochana wszyscy wiemy, że ten psiak już tyle przeszedł i nie możemy kolejny raz zawieść Go ! ja osobiście uważam, że łańcuch - zwłaszcza na wsi- i tu nie chcę nikogo urazić, bo są też ludzie mieszkający na wsi , którzy dbają o zwierzęta:) , w naszym schronisku łańcuchy są zdjęte:):) i psiaki wydawane ze schroniska nie mogą mieć gorszych, albo takich samych warunków!!! zdecydowanie psy powinny być wydawane tylko tym osobom, które polepszą im byt !!! Quote
danusiadanusia Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 spokojnie:) :) kochana wszyscy wiemy, że ten psiak już tyle przeszedł i nie możemy kolejny raz zawieść Go ! ja osobiście uważam, że łańcuch - zwłaszcza na wsi- i tu nie chcę nikogo urazić, bo są też ludzie mieszkający na wsi , którzy dbają o zwierzęta:) , w naszym schronisku łańcuchy są zdjęte :):) i psiaki wydawane ze schroniska nie mogą mieć gorszych, albo takich samych warunków!!! zdecydowanie psy powinny być wydawane tylko tym osobom, które polepszą im byt !!! Ależ też masz coś do powiedzenia!! zdecydowanie tak! jak tylko facet odezwie się do Pauli da Ci znać / czy ona ma tel. do Ciebie? / jeśli nie wyślij na pw swój nr telefonu. Byłaś na sesji zdjęciowej w schronisku?, bo ja nie znam wszystkich wolontariuszy:( Quote
Gojasasa Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Niestety 3 sesja na której mnie nie było :( ale jestem w schronisku prawie co tydzień. Już numer wysyłam Quote
Gojasasa Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 A jednak nie wyśle numeru ponieważ nie mogę otworzyć wiadomości. Quote
danusiadanusia Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 A jednak nie wyśle numeru ponieważ nie mogę otworzyć wiadomości. wyślij mi na adres : [email protected] Quote
danusiadanusia Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Niestety 3 sesja na której mnie nie było :( ale jestem w schronisku prawie co tydzień. Już numer wysyłam a znasz Paulę nick kinga_kinga7? Quote
Gojasasa Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 a znasz Paulę nick kinga_kinga7? o ile się nie mylę to tak :) Quote
kinga_kinga7 Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 o ile się nie mylę to tak :) A byłaś na sesji zdjęciowej naszych psiaków, 7 września? Quote
danusiadanusia Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 o ile się nie mylę to tak :) wysłałam Ci wiadomość:):) i wszystko wyjaśniłam:):): Quote
Gojasasa Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Ok czekam niecierpliwie na jakieś informacje :) Quote
Bejotka Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Dziś przyszedł mail od Pani Pauliny z zapytaniem o Budimkę. Poprosiłam, żeby zadzwoniła do Kingi, podałam telefon. Quote
danusiadanusia Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Dziś przyszedł mail od Pani Pauliny z zapytaniem o Budimkę. Poprosiłam, żeby zadzwoniła do Kingi, podałam telefon. to czekamy!!! dziękujemy kochana BEJOTKO !!!:):) Quote
kinga_kinga7 Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 7 września nasze psiaki miały w schronisku sesję zdjęciową, wklejam link - bo jest tylko na zbiorowym wątku https://plus.google.com/photos/107274905493768446998/albums/6058964412611962209 Bejotko, jeśli chcesz i masz ochotę możesz je poogłaszać :) Quote
Bejotka Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Pewnie, że Wam pomogę. Mam jednak obecnie smutną, rodzinną tragedię i wielką kolejkę psów do ogłaszania. Wrócę do Was. Quote
danusiadanusia Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Pewnie, że Wam pomogę. Mam jednak obecnie smutną, rodzinną tragedię i wielką kolejkę psów do ogłaszania. Wrócę do Was. trzymaj się kochana! Quote
Gojasasa Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Trzymaj się Bejotko ;* Odzywal się typek od Sprytka? Quote
kinga_kinga7 Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Trzymaj się Bejotko ;* Odzywal się typek od Sprytka? W sprawie Spryciarza nie było tel .... Quote
Bejotka Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Eeech... bywa... Taki słomiany zapał... A tak się prosi, żeby nie odpowiadać na ogłoszenia, jeśli nie ma zamiaru adopcji - na próżno się robi nadzieję... Quote
danusiadanusia Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Eeech... bywa... Taki słomiany zapał... A tak się prosi, żeby nie odpowiadać na ogłoszenia, jeśli nie ma zamiaru adopcji - na próżno się robi nadzieję... może to dobrze:) niech wreszcie znajdzie się odpowiedzialny opiekun! Quote
Gojasasa Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Jeśli będzie to możliwe to sama go do siebie zabiorę Quote
Recommended Posts