Mysia_ Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 dopiero teraz mi się tutaj udało wejść.... W ogóle nie wiem jak to wszystko działa :/ ale spróbuję chociaż fotki wstawić... [IMG]http://i46.tinypic.com/2q1hpo0.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/o0uoud.jpg[/IMG] [IMG]http://i47.tinypic.com/jfx7o9.jpg[/IMG] Quote
Olga7 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [COLOR=Navy]Wzrusza bardzo widok tego psa i te jego niewidzące oczy -proszące niemo o pomoc i serce -o swoj dom i dobrego czlowieka ...:( [/COLOR] Quote
zuza1308 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Jaki on jest śliczny a zarazem smutny, na jego widok łzy ciekną po policzku:( Kiedy ten domek się znajdzie???? Ile można czekać?????? :-(:-(:-( Quote
Bjuta Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Dzisiaj moja koleżanka z pracy usiłowała namówić męża na adopcję naszego przystojniaczka. Nic z tego nie wyszło (mają kota, dziecko i przeprowadzkę na horyzoncie), ale mnie facet rozśmieszył, bo podsunął pomysł, żeby Berriemu kupić białą smycz... :evil_lol: Quote
zuza1308 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='Bjuta']Dzisiaj moja koleżanka z pracy usiłowała namówić męża na adopcję naszego przystojniaczka. Nic z tego nie wyszło (mają kota, dziecko i przeprowadzkę na horyzoncie), ale mnie facet rozśmieszył, bo podsunął pomysł, żeby Berriemu kupić białą smycz... :evil_lol:[/QUOTE] Jeju... gdyby tylko ten mąż się zgodził to nasz piękny Beri miałby domek. Ehhh:shake: Quote
__Lara Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='Bjuta']Dzisiaj moja koleżanka z pracy usiłowała namówić męża na adopcję naszego przystojniaczka. Nic z tego nie wyszło (mają kota, dziecko i przeprowadzkę na horyzoncie), ale mnie facet rozśmieszył, bo podsunął pomysł, żeby Berriemu kupić białą smycz... :evil_lol:[/QUOTE] O ludzie!!! [hahahahaha] :] Quote
Mysia_ Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 taki cudowny psiak i wciąż bez domku :( Quote
marysia55 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 jestem w końcu i ja, więc wysoko podrzucę naszego psiaka. W końcu ktoś musi go dojrzeć!! Quote
Mysia_ Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Marysia dotarła i tutaj :loveu: Beri szukaj domku kochany.... On tak bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem :-( Codziennie rano jak przychodzę do schroniska puszczam go na chwilke na dwór, zeby sie się wysikał i załatwił, dzisiaj rano mieliśmy wycieczkę z przedszkola - 50 maluchów, więc nie mogłam go od razu wypuścić i gdybyście widzieli co on wyprawiał... Stawał na tylnich nóżkach i tak słodko prosił łapkami bidulek :-( Quote
Cajus JB Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Oby szybko znalazł dom. Do góry z rana. Quote
Bjuta Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Jakoś czuję, że z Berim musi się udać. Ładny jest skubaniec! Quote
Mysia_ Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 niestety narazie nikt o niego nie pytał :-( Quote
marysia55 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Bjuta']Jakoś czuję, że z Berim musi się udać. Ładny jest skubaniec![/QUOTE] Bjuta, mam podobne odczucia :lol: ładny, inteligentny, dobrze wychowany. kochaniutki :loveu: tylko trzeba jednego czlowieka. Musimy go znaleźć i przedstawic Beriemu, jesli go zaakceptuje ... to może przekażemy w dobre ręce i ciepłe serce :loveu: Quote
Bjuta Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ma naprawdę dużo wejść na allegro. Ktoś go wypatrzy! Quote
Mysia_ Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Dzisiaj znów Beri zaliczył spacerek z dzieciakami ze szkoły :cool3: Quote
Bjuta Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Tyle dobrego w jego smutnym psim życiu! Quote
zuza1308 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Miejmy nadzieję, że jego los się odmieni i znajdzie go ten jedyny człowiek i zabierze ze sobą. Quote
Kisiaraf Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Dawno mnie tu nie było, ale to nie znaczy, że nie pamiętam o Barim. Cały czas dopinguje. Quote
Mysia_ Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='Bjuta']Tyle dobrego w jego smutnym psim życiu![/QUOTE] biedny nigdy nie chce wracać z tych spacerków :( Quote
ihabe Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Juz niedlugo zobaczycie, zjawi się Anioł i zabierze Bariczka do siebie. Anioły istnieją i nie moga pominąć takiego psiaka ;-) Nie mogą!!! Quote
TERESA BORCZ Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Cioteczki kochane, dom się napewno znajddzie, tylko kwestia kiedy. zazwyczaj pojawia się niespodziewanie. Problem tylko w tym że ten pies w warunkach jakie znacie może tego poprostu niedoczekać. Myślę że można mu zapewnić jakieś godziwe warunki oczekiwania. Bardzo szybko będzie miejsce w hoteliku dla starszych kalekich psinek, gdzie mają dobre warunki a co najważniejsze bezpieczeństwo. widzę że jest sporo zainteresowanych głęboko losem Beriego, więc zbierzmy na ten hoteliczek, to nie jest duży pies wiec nie będzie problemu z kolosalna opłatą. trochę tam odżyje, a co ważne przezyje i napewno ktos go wreszcie wypatrzy. Widziałam w klinice dobrego weta w Chorzowie ogłoszenia biedaków, z oddartymi namiarami. Jednak ludzie się takimi nieszczęśnikami interesują. trzeba rozklejać plakaciki u wetów i innych miejscach wg uznania, bo nie każdy wchodzi na strony internetowe czy NK to są pieski dla dojrzałych ludzi z wielkim sercem KTO UDOSTEPNI SWOJE KONTO?. SPRÓBUJMY,DOGOMANIACY NIE ZAWODZĄ. Mogę rano zapytać o miejsce, koszt i ewentualnie zarezerwować miejsce. Ależ to rodzina. CZŁOWIEK DO DOMU OPIEKI TO CO SIE SPODZIEWAĆ ZROBIĄ Z PSIKIEM? na szczęście są też inni ludzie. Quote
Recommended Posts