Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dopiero teraz mi się tutaj udało wejść.... W ogóle nie wiem jak to wszystko działa :/ ale spróbuję chociaż fotki wstawić...

[IMG]http://i46.tinypic.com/2q1hpo0.jpg[/IMG]

[IMG]http://i46.tinypic.com/o0uoud.jpg[/IMG]

[IMG]http://i47.tinypic.com/jfx7o9.jpg[/IMG]

Posted

Dzisiaj moja koleżanka z pracy usiłowała namówić męża na adopcję naszego przystojniaczka. Nic z tego nie wyszło (mają kota, dziecko i przeprowadzkę na horyzoncie), ale mnie facet rozśmieszył, bo podsunął pomysł, żeby Berriemu kupić białą smycz... :evil_lol:

Posted

[quote name='Bjuta']Dzisiaj moja koleżanka z pracy usiłowała namówić męża na adopcję naszego przystojniaczka. Nic z tego nie wyszło (mają kota, dziecko i przeprowadzkę na horyzoncie), ale mnie facet rozśmieszył, bo podsunął pomysł, żeby Berriemu kupić białą smycz... :evil_lol:[/QUOTE]
Jeju... gdyby tylko ten mąż się zgodził to nasz piękny Beri miałby domek. Ehhh:shake:

Posted

[quote name='Bjuta']Dzisiaj moja koleżanka z pracy usiłowała namówić męża na adopcję naszego przystojniaczka. Nic z tego nie wyszło (mają kota, dziecko i przeprowadzkę na horyzoncie), ale mnie facet rozśmieszył, bo podsunął pomysł, żeby Berriemu kupić białą smycz... :evil_lol:[/QUOTE]

O ludzie!!! [hahahahaha] :]

Posted

Marysia dotarła i tutaj :loveu:
Beri szukaj domku kochany.... On tak bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem :-(
Codziennie rano jak przychodzę do schroniska puszczam go na chwilke na dwór, zeby sie się wysikał i załatwił, dzisiaj rano mieliśmy wycieczkę z przedszkola - 50 maluchów, więc nie mogłam go od razu wypuścić i gdybyście widzieli co on wyprawiał... Stawał na tylnich nóżkach i tak słodko prosił łapkami bidulek :-(

Posted

[quote name='Bjuta']Jakoś czuję, że z Berim musi się udać. Ładny jest skubaniec![/QUOTE]
Bjuta, mam podobne odczucia :lol: ładny, inteligentny, dobrze wychowany. kochaniutki :loveu: tylko trzeba jednego czlowieka. Musimy go znaleźć i przedstawic Beriemu, jesli go zaakceptuje ... to może przekażemy w dobre ręce i ciepłe serce :loveu:

Posted

Cioteczki kochane, dom się napewno znajddzie, tylko kwestia kiedy. zazwyczaj pojawia się niespodziewanie. Problem tylko w tym że ten pies w warunkach jakie znacie może tego poprostu niedoczekać. Myślę że można mu zapewnić jakieś godziwe warunki oczekiwania. Bardzo szybko będzie miejsce w hoteliku dla starszych kalekich psinek, gdzie mają dobre warunki a co najważniejsze bezpieczeństwo. widzę że jest sporo zainteresowanych głęboko losem Beriego, więc zbierzmy na ten hoteliczek, to nie jest duży pies wiec nie będzie problemu z kolosalna opłatą. trochę tam odżyje, a co ważne przezyje i napewno ktos go wreszcie wypatrzy. Widziałam w klinice dobrego weta w Chorzowie ogłoszenia biedaków, z oddartymi namiarami. Jednak ludzie się takimi nieszczęśnikami interesują. trzeba rozklejać plakaciki u wetów i innych miejscach wg uznania, bo nie każdy wchodzi na strony internetowe czy NK to są pieski dla dojrzałych ludzi z wielkim sercem KTO UDOSTEPNI SWOJE KONTO?. SPRÓBUJMY,DOGOMANIACY NIE ZAWODZĄ. Mogę rano zapytać o miejsce, koszt i ewentualnie zarezerwować miejsce. Ależ to rodzina. CZŁOWIEK DO DOMU OPIEKI TO CO SIE SPODZIEWAĆ ZROBIĄ Z PSIKIEM? na szczęście są też inni ludzie.