Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani ktora zadzwoniła jest z NIEPOŁOMIC...
i jedzie właśnie do TVP Krakow po SZOKA...
ale jeszcze nie dojechała...czekamy...z napięciu..
Aga mówi iż to dobry znak, jezeli potrafi zdobyc sie na gest i w piatek wieczór wsiąść do auta i przyjechać po psa..
ALE POCZEKAJMY:Dog_run: :shiny:

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

W S P A N I A L E !!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Moja rodzina będzie jutro cały dzień wsuwać siekane gotowane mięsko z marchewką i ryżem, które , na wszelki wypadek ,nagotowałam dla Szokusia. Ciekawe co na tą dietę powiedzą:evil_lol:

Aga gratuluję i ściskam Cię

Szkoda ,że Pyszczek został ale ważne , że nie w schronie a u Pani Magdy czeka na nowy domek

Ach21 , ja jadę do schroniska ale w niedzielę

Posted

no, to staruszek już u siebie :multi: Bardzo fajny domek. Nasze suńki też domek znalazły, tylko biedny Pyszczek nie :roll:

Ja też będę w niedzielę w schronie. Ach, może zmienisz plany na pojutrze? Fajnie by było, tak w kupie

Posted

ach21, mozliwe ze zdecydujemy sie na domek tymczasowy dla pieska jamniczka malego, wtedy moglabym byc w schronie wczesnie rano i moze nawet pomoc z transportem samochodem (o ile moj tz nie odwiedzi rodzicow )

Posted

tarantino100 napisał(a):
no, to staruszek już u siebie :multi: Bardzo fajny domek. Nasze suńki też domek znalazły, tylko biedny Pyszczek nie :roll:

Ja też będę w niedzielę w schronie. Ach, może zmienisz plany na pojutrze? Fajnie by było, tak w kupie

nie dam rady w niedziele,
musze jutro,
mam juz 2 gary jedzenia dla boksu H1, bo AgaG mowi ze tak jest tragedia...i jest tam "moj Rydz" ktoremu szukam usilnie domu...
:)
mam jeszcze zrobić zdjecia, wiec mam troche pracy i potrzebowałabym pomocy ale moze ktos mi pomoże...zobaczymy

Posted

bascha.p napisał(a):
Boze jak sie ciesze!!!!!!biedny psinka az sie poplakalam.Z radosci.Oczywiscie.Biedny Szok ma domek Gratulacje ZA WIELKIE SERCE DLA PANI ,KTORA GO ZABRALA.

CZYTAM TO WSZYSTKO MIMO ZE JUZ DZIS NIE TA DATA ALE SERCE SIE KRAJE JAK TO CZYTAM, dziewczyny jestescie WIELKIE!!:multi::lol:

Posted

pani po Szoka przyjechała z synkiem takim około 11 letnim -miłym i spokojnym, który od razu na kolana go wział i zaczął głaskać. Pytałam ją, co zdecydwało, że zadzowniła i usłyszałam taką odpowiedź, jaka chyba każdemu wyadoptowującemu sprawia radość: że kochają pieski, że mieli pieska, ale już zmarł. Przywieźli Szokowi długą smycz i zanieści do samochodu. pani obiecała, że z pójdzie z nim do weta i że przynajmniej przez pół roku nie będzie go smuszczać ze smyczy, zreszta on taki słabiutki jest, że chyba będzie wolał na razie na smyczce. Pani miła, wygłaskała go od razu. Powtórzyła się sytuacja sprzed tygodnia: tylko jeden telefon w sprawie tego pieska i udany. Wypełniłam formułarz adopcyjny, poradziłam, jak karmić (tylko ryż i kurczak na razie plus witaminy) zostawiłam namiary na siebie i wzięłam telefon od pani, no i wycałowałam ją ze szczęscia. A ten chłopiec już to widzę bardzo pomoże wyjść Szokowi z Szoku. Delikatne miłe dziecko. Myslę, że będzie z nim spał :lol::lol::lol::lol:

Posted

AgaG napisał(a):
Delikatne miłe dziecko. Myslę, że będzie z nim spał

szok potzrebuej ciepla i bliksosci bardziej niz zwykly psiak...
on na taki dom czekal 7 dluugich lat, ponad dwa i pol tysiaca dlugich dni i nocy!
teraz pupcia pod kolderke i hrrrr....

Posted

Co do Demosi, ja najpierw muszę poznać tę bidę. Zobaczyć, czy na tyle potrafi się uspokoić, by nie gryźć np. w programie,no bo wtedy raczej byłoby ciężko ją wyadoptować tą drogą. Postaram się ją trochę oswoić. Oprócz niej mam nadzieję wziąć jeszcze jednego psa, który bardzo źle sobie radzi czyli maXa jak nazwała go kiwi - Dzekiego z G8 i jeszcze jednego, o ile nie uda mi się go we wtorek wyadoptować - Rapa (wikowatego który czeka rok na dom i jest coraz chudszy i coraz bardziej załamany. Kiwi i inni dogomaniacy zlitujcie się z tymi komplementami, aż mi głupio. dajcie spokój, ja tylko kocham psy i to wszystkie :lol:

Posted

Aga.G
Ty poprostu kochasz psy,???!!! ja tez je kocham,ale nie umiem im tak pomoc,jak Ty!Kochasz je ,owszem ale kochasz je tak jak sie powinno kochac w pełnym slowa tego znaczeniu.Zycze Ci bys zawsze miala i umiala swoim wielkim Sercem im pomagac tak jak to robsz do tej pory.:lol:

Posted

:klacz: :klacz: :klacz: :bigcool: :bigcool:
tak sie cieszę
:sweetCyb: :sweetCyb:
a dwie łzy wielkie jak grochy jakoś tak same spłynęły po policzkach...
Ale to ze wzruszenia :cunao: