Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie mam zadnej mozliwosci wygospodarowania tyle czasu na podroz..
nawet za zwrotem kosztow nie mam szans sesja na karku nie dam rady tym razem... :(
mam nadzieje ze kto inny da rade zbey nie ylo ze jest dom, jest fundusz a nie ma czlowieka

jeszcze arz Irma::B-fly:

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

tak maja sedalin dostała. Ja na wszelki wypadek załatwię też teraz.

Posted

Trzymam kciuki, żeby jutro program "Kundel bury" oglądał ktoś, komu Szok zapadnie w serce :roll: Oby ten ktoś zadzwonił i zabrał staruszka do ciepłego domu :modla:

Posted

jeżeli Szok nie znajdzie domku to podtrzymuję moją propozycję

jest jednak jedno ale - właśnie dzisiaj rozchorowała się moja mała Oliwka i przy czterech własnych psach, trzech szczeniakach czekających na adopcję i dwu kotach i chodzeniu do pracy chiałabym przesunąć przyjazd Szoka o tydzień - znajdzćie mu hotelik a ja za niego zapłacę

przepraszam, jest mi strasznie głupio i wstyd ale po prostu nie będę miała jak się nim zająć, nie wyrabiam się czasowo i nie tylko czasowo - jeżeli znajdę mu domek tymczasowy gdzie indziej to oczywiście natychmiast dam znać

Posted

zwykle Elso korzystała z hoteliku "psia kość" pod wieliczką. Tyle że ja nie mam samochodu, no więc pozostaje pytanie, kto by go tam zawiózł. I co będzie jesli się okaże że nie ma miejsc? Czy ktoś z dogomaniaków może zaoferowac domek tymczasowy dla Szoka na tydzień, gdyby nie został zaadoptowany?

Posted

Na tydzień między 9 a 15 może być u mnie (dłużej nie, bo wyjeżdżam, więc z pełną swiadomością mówię TYDZIEŃ) . To będzie środek trasy bo w Wawie :)

tylko, ze ja mam sporego psa - wulkan energii... czy to przeszkadza???

Posted

Mogę go wziąć na tydzień, bo Musia pojechała dziś do domku , mam nadzieję , że moje potwory go nie zjedzą
Czy on może być z kotami?Bo jedyne wolne , zamykane pomieszczenie u mnie ( gdzie mógłby być odseparowany od psów na czas mojej nieobecności w domu) to łazienka a tam mam dwa kotki ze schroniska w Olkuszu.
Łazienka duża nie męczyłby się.

Posted

Po przeczytaniu prywatnych i tych wiadomości, proponuję, aby przetrzymała go Patia, która zdaje się mieszka w Wieliczce. każde CIEPłE MIEJSCE DLA NIEGO TO BęDZIE RATUNEK. Gdyby Patio Twoje zwierzaki bardzo protestowały, no to wtedy umieścisz go w hotelu pod Wieliczką, do czasu, gdy będzie jechał do Irmy. Z tego co pisała mi Ach, podjechać możesz późnym wieczorem po Szoka, a więc z programu pojechałaby do Ach? na te parę godzin. Aniu, czy Ty możesz po niego podjechać,czy też mam poprosić Panią Gosię z Toz-u, która nas zawozi spod schronu do programu? Zastanów się. ja oczywiście dam wam informację i Tobie Aniu i Pati, czy ktoś zaadoptował tego biedaka, czy nie.

Posted

irma napisał(a):
Wy to potraficie stworzyć napięcie
zawału serca dostanę

Dokładnie, to samo czuję :roll: Oby tylko się udało, trzymamy, trzymamy :kciuki: