kiwi Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 nie mam zadnej mozliwosci wygospodarowania tyle czasu na podroz.. nawet za zwrotem kosztow nie mam szans sesja na karku nie dam rady tym razem... :( mam nadzieje ze kto inny da rade zbey nie ylo ze jest dom, jest fundusz a nie ma czlowieka jeszcze arz Irma::B-fly: Quote
AgaG Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 tak maja sedalin dostała. Ja na wszelki wypadek załatwię też teraz. Quote
_Aga_ Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Trzymam kciuki, żeby jutro program "Kundel bury" oglądał ktoś, komu Szok zapadnie w serce :roll: Oby ten ktoś zadzwonił i zabrał staruszka do ciepłego domu :modla: Quote
ekardas Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Na światlo, na kanape, do TVP juz niedługo wypatrza Cię wierzymy i trzymamy kciuki- Ewa Kardas Katowice Quote
irma Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 jeżeli Szok nie znajdzie domku to podtrzymuję moją propozycję jest jednak jedno ale - właśnie dzisiaj rozchorowała się moja mała Oliwka i przy czterech własnych psach, trzech szczeniakach czekających na adopcję i dwu kotach i chodzeniu do pracy chiałabym przesunąć przyjazd Szoka o tydzień - znajdzćie mu hotelik a ja za niego zapłacę przepraszam, jest mi strasznie głupio i wstyd ale po prostu nie będę miała jak się nim zająć, nie wyrabiam się czasowo i nie tylko czasowo - jeżeli znajdę mu domek tymczasowy gdzie indziej to oczywiście natychmiast dam znać Quote
AgaG Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 zwykle Elso korzystała z hoteliku "psia kość" pod wieliczką. Tyle że ja nie mam samochodu, no więc pozostaje pytanie, kto by go tam zawiózł. I co będzie jesli się okaże że nie ma miejsc? Czy ktoś z dogomaniaków może zaoferowac domek tymczasowy dla Szoka na tydzień, gdyby nie został zaadoptowany? Quote
irma Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 może ktoś go zawiezie do tego hoteliku albo 'płatny' domek tymczasowy się znajdzie Quote
ach21 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 czekajcie ja postaram sie coś zadziałać z transportem do wieliczki do hotelu Quote
Milady Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Na tydzień między 9 a 15 może być u mnie (dłużej nie, bo wyjeżdżam, więc z pełną swiadomością mówię TYDZIEŃ) . To będzie środek trasy bo w Wawie :) tylko, ze ja mam sporego psa - wulkan energii... czy to przeszkadza??? Quote
Patia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Mogę go wziąć na tydzień, bo Musia pojechała dziś do domku , mam nadzieję , że moje potwory go nie zjedzą Czy on może być z kotami?Bo jedyne wolne , zamykane pomieszczenie u mnie ( gdzie mógłby być odseparowany od psów na czas mojej nieobecności w domu) to łazienka a tam mam dwa kotki ze schroniska w Olkuszu. Łazienka duża nie męczyłby się. Quote
Patia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 W razie czego u mnie będzie wszystko gotowe Gdyby mnie nie było w necie 602 722 040 Quote
AgaG Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Po przeczytaniu prywatnych i tych wiadomości, proponuję, aby przetrzymała go Patia, która zdaje się mieszka w Wieliczce. każde CIEPłE MIEJSCE DLA NIEGO TO BęDZIE RATUNEK. Gdyby Patio Twoje zwierzaki bardzo protestowały, no to wtedy umieścisz go w hotelu pod Wieliczką, do czasu, gdy będzie jechał do Irmy. Z tego co pisała mi Ach, podjechać możesz późnym wieczorem po Szoka, a więc z programu pojechałaby do Ach? na te parę godzin. Aniu, czy Ty możesz po niego podjechać,czy też mam poprosić Panią Gosię z Toz-u, która nas zawozi spod schronu do programu? Zastanów się. ja oczywiście dam wam informację i Tobie Aniu i Pati, czy ktoś zaadoptował tego biedaka, czy nie. Quote
_Aga_ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Trzymamy dzisiaj kciuki o 18.30 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
ekardas Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Wierzymy w to ze szok znajdzie domek, to mu sie należy w pierwszej kolejności, sa ludzie uwierzcie dziewczyny, jeśli nie to wspólnie musimy zakasać rękawy.. Quote
kiwi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 wielka chwila szoka juz za godzinke! bede ogladac:) Quote
Jagienka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Pięknie się zaprezentował, byłam pod wrażeniem... Naprawdę urocza psina... Quote
_Aga_ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Strasznie smutny Szokuś liczy na dobre serca Małopolan :roll: Quote
kiwi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Aga tak pieknie o szoku opowiedziala... trzymam kciuki... Quote
ach21 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 podobno był jakiś telefon w sprawie szoka, wiec oby oby :lol: Quote
kiwi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 fantastycznie:) trzymam dalej kciuki! nie moge sie doczekac az aga wroci i opowie wszystko! Quote
irma Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Wy to potraficie stworzyć napięcie zawału serca dostanę Quote
_Aga_ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 irma napisał(a):Wy to potraficie stworzyć napięcie zawału serca dostanę Dokładnie, to samo czuję :roll: Oby tylko się udało, trzymamy, trzymamy :kciuki: Quote
Recommended Posts