Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brazowa1 napisał(a):
ciociu,zmien tytuł.
Rozmawialam ostatnio z pania geraldową.

I co? I co? Bo coś słyszałam, że pani miała ochotę oddać Geralda do przytuliska.

Posted

nooo,miała.Bo ucieka i pewnie niewykastrowany i...,ale psa kocha,płacz,co ona ma zrobić,bo się martwi.

Moim zdaniem nie o psa chodziło,tylko o rychły wyjazd męża.Emocje ugodziły rykoszetem w psa.

Doradziłam kojec i spokój.Co bedzie-trudno przewidzieć.Moje doświadczenie mówi mi,ze kto chce sie pozbyc i choćby o tym wspomni-w 90 % to zrobi.Za kilka miesięcy,za rok,dwa lata.
ale może pani sie zmieści w chlubnych 10%.

Posted

pinkmoon napisał(a):
Przecież on pojechał po kastracji.

totez wytłumaczyłam pani,że jest wykastrowany na 100%,ale na efekty wycięcia trzeba poczekać,aż sie hormony uspokoja,a to troche trwa.
Okazało się,ze suka w sąsiedztwie ma cieczke.Pewnie całe zycie będzie do niej latał,ale z tym przeciez da rade żyć.

Posted

Tak, ona do nas też dzwoniła. Po tej pierwszej ucieczce ,załamana.
Tylko że - Wiola widziałaś ich przecież - to są bogaci ludzie. Sam facet szpanował, że lubi duże samochody, duże domu i duże psy (ciekawe co rekompensuje). Niech nawet aldaza mu kupią, stać ich przecież.

Posted

Cholera... Mam nadzieję, że Geraldowi przejdzie i się troszkę wyciszy, bo może nie być wesoło:( Trochę mnie martwi to, że ci Państwo są bogaci - tacy ludzie szybko się przyzwyczajają do tego, że można coś mieć, pozbyć się, kupić lepsze... :( Mam jednak nadzieję, że ci Państwo to chlubny wyjątek ;)

P. S. Co to jest aldaz?