goldenka245 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Heloł moon:loveu: Dawaj fotki:cool3::loveu: Quote
moon_light Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='goldenka245']Heloł moon:loveu: Dawaj fotki:cool3::loveu:[/quote] Helołłł takiego mam [IMG]http://img239.imageshack.us/img239/9089/fisiosg6.jpg[/IMG] i :loveu: powitanie eskimosów, w koncu -15:lol:: [IMG]http://img184.imageshack.us/img184/1310/noskife5.jpg[/IMG] Quote
Cloudy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Moon, Ty poluj na ładną głowę! Potrzebna mi :lol: P.S - Bardzo ciekawe - im częściej tu piszę, tym mniej mam postów... Quote
goldenka245 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 One są boskie:loveu::loveu::loveu: Mówiłam to już chyba 100 razy, ale msiałam powtórzyć jeszcze:cool3::loveu: Quote
panienkabubu Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Natalio, po raz kolejny zachwycam się Twoim Figaro :loveu: A foteczka z Cezarem urocza :loveu: Quote
moon_light Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Cloudy']Moon, Ty poluj na ładną głowę! Potrzebna mi :lol: P.S - Bardzo ciekawe - im częściej tu piszę, tym mniej mam postów...[/quote] A ta ze sznurem nie jest ładna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ? ;) bo za pisanie w galerii i na offtopicu nie nalicza postów :) [quote name='goldenka245']One są boskie:loveu::loveu::loveu: Mówiłam to już chyba 100 razy, ale msiałam powtórzyć jeszcze:cool3::loveu:[/quote] Spoko, mów mów :p :diabloti: :cool3: [quote name='panienkabubu']Natalio, po raz kolejny zachwycam się Twoim Figaro :loveu: A foteczka z Cezarem urocza :loveu:[/quote] a my poraz kolejny sie zawstydzamy :eviltong: Quote
panienkabubu Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 A mam pytanie z ciekawości :p Gdzie cięłaś Fifiego ? :loveu: Bo albo to wina fotki albo wydaje mi się, że lewe uszko krótsze :cool3: :lol: Quote
moon_light Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='panienkabubu']A mam pytanie z ciekawości :p Gdzie cięłaś Fifiego ? :loveu: Bo albo to wina fotki albo wydaje mi się, że lewe uszko krótsze :cool3: :lol:[/quote] W kuchni na blacie cięłam :evil_lol:. Uszy takiej samej długości, tylko lewe ciągle jeszcze leci na głowe, i wydaje sie jakby bylo krótsze:cool3: Quote
jonQuilla Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi::multi::multi: [url]http://img184.imageshack.us/img184/1310/noskife5.jpg[/url] noski eskimoski :loveu::loveu::loveu: :crazyeye: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='moon_light']W kuchni na blacie cięłam :evil_lol:. [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='moon_light']W kuchni na blacie cięłam :evil_lol:. [/quote] Sadystka!:roll: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
simbik Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Obie fotki super-hiper :multi:. Sama nie wiem która fajniejsza :cool3:. Quote
Marchewkowy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 zdjęcia świetne! więcej więcej daj!:diabloti: Quote
Morskie Oko Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 hejka - nie było mnie stopięśdziesiąt lat - a Ci chłopak wyrósł pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: buziaki dla FIGARA!!!:multi: Quote
Szarik Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Witam! Ja tu pierwszy raz, ale nareszcie spotkałam jakiegoś Dożka na dogo! :multi: Kocham Dogi Niemieckie. Przeczytałam większośc galerii i nie moge sie powstrzymac od zacytowania tego cuda: [URL]http://img185.imageshack.us/img185/9369/tnobraz1569fw2.jpg[/URL] :loveu: :loveu: :loveu: Mam nadzieję, ze moje marzenie też się kiedys spełni! Piekny wyrósł: [URL]http://dogi.pl/fotki9/Figaro11m.jpg[/URL] ;) :loveu: ;) Cezar też oczywiście kochany, taki całkowity kontrast Figaro, ale mnie tu miłość do Dożków sprowadziła ;) Pozdrawiamy! Quote
MEGNUM Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [CENTER]:laola: Dzis wielki dzień bo Figaro kończy swój pierwszy roczek:tort:[/CENTER] [CENTER]:new-bday: [B][FONT=Century Gothic][SIZE=5][COLOR=blue]STO LAT STO LAT!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] :BIG: :beerchug::knajpa::drink1::cunao:[/CENTER] Quote
Matusz Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [SIZE=5][COLOR=Navy][B]100 psich lat !! :multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Jupi Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [SIZE=4][B][COLOR=Red]sto lat!!!![/COLOR][/B][/SIZE]:BIG: Quote
Szarik Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Wszystkiego naj! I może nie będe życzyć, żeby urósł duży :evil_lol: Quote
anetta Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 :BIG: Wszystkiego najlepszego dla FIGARA :lilangel: :new-bday: :drink1: :BIG: Quote
panienkabubu Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ale impreza mnie ominęła :cool3::drinking: Quote
moon_light Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Dziekujemy wszystkim baaardzo za zyczenia ! Mam nadzieje ze sie spełnią :) [quote name='Morskie Oko']hejka - nie było mnie stopięśdziesiąt lat - a Ci chłopak wyrósł pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: buziaki dla FIGARA!!!:multi:[/quote] Chyba dwieście lat Ciebie nie było !!! :) Witaj !! Ano urósł chłopak :) ;) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/159/95d1cc2230f54ae9.jpg[/IMG][/URL] a to moje ulubione zdjęcie od wczoraj :) Ma taką myślącą minę- zupełnie jak nie on :evil_lol::loveu: Quote
Matusz Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [COLOR=Navy][B]a no ładnie się prezentuje chłopak:loveu::loveu: będziecie w Toruniu ?[/B][/COLOR] Quote
moon_light Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]a no ładnie się prezentuje chłopak:loveu::loveu: będziecie w Toruniu ?[/B][/COLOR][/quote] Będziemy w sobote... A Ty chyba tylko w niedziele ?? hm? Quote
Recommended Posts