Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='moon_light']A widzisz:) u bullowatych- bo zapewne te rasy dobrze znasz, i taką masz ich "wizje"

A co do "ile ja bym dała.."....prosze :[URL="http://www.dogi.pl"]www.dogi.pl[/URL] wlasnie są maluszki w hodowli Figaro- do wyboru do koloru- czarne i błękitne:loveu:

JA CHCE DRUGIEGO DOGA !!! Bullteriera i Chihuahua !!!:multi:[/quote]
jakie cudne maluchy :loveu: :loveu: w ogóle wszystkie tam pokazane dogi urocze :loveu:

bullterriera też kcem :diabloti: ale chcieć można nie ? ;) :evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']jakie cudne maluchy :loveu: :loveu: w ogóle wszystkie tam pokazane dogi urocze :loveu:

bullterriera też kcem :diabloti: ale chcieć można nie ? ;) :evil_lol:[/quote]
Prawda?:loveu:
Ja to mini bulla:loveu: zakochalam sie w takiej jednej. slicna dziewczynka

[quote name='madzia i medor']Buhahahha:turn-l::turn-l::turn-l:

[URL]http://images26.fotosik.pl/70/4bb4f9f65ebaebfa.jpg[/URL]
Cześć:p[/quote]
to popularny sport wśród dogów- nazywa się "walka na oddechy":eviltong:

Posted

[quote name='moon_light']A widzisz:) u bullowatych- bo zapewne te rasy dobrze znasz, i taką masz ich "wizje"[/quote]

A bardzo możliwe z tą wizją...bo np. Dog kojarzy mi się z takim dużym cielaczkiem, ciapciakiem i psują mi do tej wizji oklapnięte uszy :)
Bullowate z kolei kojarzą mi się z psami mocnymi i cięte uszka nadają im niesamowity wyraz :)

[quote name='moon_light'] A co do "ile ja bym dała.."....prosze :[URL="http://www.dogi.pl"]www.dogi.pl[/URL] wlasnie są maluszki w hodowli Figaro- do wyboru do kolor:multi:u- czarne i błękitne:loveu:[/quote]

Oj nie kuś :P
Nie mogę w chwili obecnej mieć drugiego psa a przede wszystkim takiego dużego...a kurde szkoda.

Posted

[quote name='moon_light']TE Uchi Ci się podobają zapewne przez sentyment do Fili :evil_lol:[/QUOTE]
E tam, zawsze wolałam z uchami :loveu: Ale o gustach się nie dyskutuje :evil_lol: Ja tam chcem chihuahuę, jamniorka i dozia :loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']A bardzo możliwe z tą wizją...bo np. Dog kojarzy mi się z takim dużym cielaczkiem, ciapciakiem i psują mi do tej wizji oklapnięte uszy :)
Bullowate z kolei kojarzą mi się z psami mocnymi i cięte uszka nadają im niesamowity wyraz

Oj nie kuś :P
Nie mogę w chwili obecnej mieć drugiego psa a przede wszystkim takiego dużego...a kurde szkoda.[/quote]
Ja to chyba wszystkie rasy cięte wole:eviltong:
Kuś kuś :) dogi wcale nie są duże, wszędzie sie zmieszcza:evil_lol:

[quote name='Loona']E tam, zawsze wolałam z uchami :loveu: Ale o gustach się nie dyskutuje :evil_lol: Ja tam chcem chihuahuę, jamniorka i dozia :loveu:[/quote]
A jakby tak odwrócic kolejność:eviltong:??

Posted

[quote name='moon_light']
Kuś kuś :) dogi wcale nie są duże, wszędzie sie zmieszcza:evil_lol:
[/quote]

:lol: hm...jak dla mnie to ich rozmiar jest w sam raz, ale musiałabym wytłumaczyć to nie tylko mojej mamie...ale także ciotce, wujkowi i dziadkowi z którymi mieszkam :D a z nimi byłoby gorzej....mamy duże mieszkanie, ale trzeba się liczyć z ich zdaniem :P wystarczy że kręcili nosem na Salse :)

Posted

[quote]Sprobuje ufocic go jak bedzie porządnie obsliniony :)[/quote]
Może lepiej nie :lol::lol:

Cezarku, nie idź tam do nich, krzywde ci zrobią [url]http://images21.fotosik.pl/388/c3cd763931c1e381.jpg[/url] :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='moon_light']Prawda?:loveu:
Ja to mini bulla:loveu: zakochalam sie w takiej jednej. slicna dziewczynka
[/quote]
bulle są ekstra :loveu: i mini też .... ślina mi cieknie na bulla ,ale nie da rady :cool1:

[quote name='moon_light']Ja to chyba wszystkie rasy cięte wole:eviltong:
[/quote]
to tak jak ja :diabloti: od 10 lat wypominam Kanowe uszy :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']bulle są ekstra :loveu: i mini też .... ślina mi cieknie na bulla ,ale nie da rady :cool1: [/quote]

Ja też myślałam że nie dam rady...nikt już psa nie chciał w domu, a już w ogóle bulla bo się nasłuchali wszędzie dookoła. Jak przekonywałam rodzine na psa, to ostatnia rzecz jaką im powiedziałam to było to że jest mieszanką amstaffa...usłyszałam - nie.
W końcu zmiękli...a teraz Salsa rozkochała wszystkich :P
Gdybym mogła to bym wzięła drugiego pieska w typie bull :)

Posted

[quote name='jonQuilla']Ja też myślałam że nie dam rady...nikt już psa nie chciał w domu, a już w ogóle bulla bo się nasłuchali wszędzie dookoła. Jak przekonywałam rodzine na psa, to ostatnia rzecz jaką im powiedziałam to było to że jest mieszanką amstaffa...usłyszałam - nie.
W końcu zmiękli...a teraz Salsa rozkochała wszystkich :P
Gdybym mogła to bym wzięła drugiego pieska w typie bull :)[/quote]
mam dwa TTB :cool1: i dobka który mógł by nie koniecznie żyć z bullem , takie same dwa uparciuchy to za wiele :evil_lol:

Posted

[quote name='moon_light']....nad wisłą:). zaraz obok mnie. Zapraszamy!:cool3: z championemchampionów:)[/quote]

A płaszczowy wujek mógł by się kiedyś pojawić tam? :razz: :loveu:

[url]http://img441.imageshack.us/img441/9731/obraz31067aec3.jpg[/url][/quote]

Mój ulubieniec :loveu: :loveu:

Posted

[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/9731/obraz31067aec3.jpg[/IMG][/quote]

Natalia, allllle wspaniały facet Ci rośnie!
Super!
Zgrabne wielce te uszy wyszły!
Już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć Uszaka w Warszawie, może będę :))

Posted

[quote name='jonQuilla']:lol: hm...jak dla mnie to ich rozmiar jest w sam raz, ale musiałabym wytłumaczyć to nie tylko mojej mamie...ale także ciotce, wujkowi i dziadkowi z którymi mieszkam :D a z nimi byłoby gorzej....mamy duże mieszkanie, ale trzeba się liczyć z ich zdaniem :P wystarczy że kręcili nosem na Salse :)[/quote]
Pf:) U mnie tez nikt nie chcial doga...a teraz...teraz od drzwi jest mizianko i czułe słówka:loveu:

[quote name='anetta']Może lepiej nie :lol::lol:

Cezarku, nie idź tam do nich, krzywde ci zrobią [URL]http://images21.fotosik.pl/388/c3cd763931c1e381.jpg[/URL] :evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ee tam:D Cezar sobie swietnie radzi, jak dogi za blisko podchodzą to rozdziera paszcze i ustawia towarszystwo:mad::diabloti:

[quote name='Vectra']bulle są ekstra :loveu: i mini też .... ślina mi cieknie na bulla ,ale nie da rady :cool1:

to tak jak ja :diabloti: od 10 lat wypominam Kanowe uszy :cool1:[/quote]
bulle cacy:loveu: u mnie tez na razie nie da rady...ale...popatrzec i pozachwycać sie zawsze mozna.:loveu:.
[quote name='jo-jo']A płaszczowy wujek mógł by się kiedyś pojawić tam? :razz: :loveu:
Mój ulubieniec :loveu: :loveu:[/quote]
"you are welcome" :evil_lol: :)

[quote name='mia_mia']mam słabosc do dogow niemieckich:) sliczny jest!![/quote]
A ja mam słabość do bullterierów:loveu:....moze się wymienimy :evil_lol:?

[quote name='Cloudy']Natalia, allllle wspaniały facet Ci rośnie!
Super!
Zgrabne wielce te uszy wyszły!
Już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć Uszaka w Warszawie, może będę :))[/quote]
Dziekujemy:oops:, mam nadzieje ze jak juz zobaczysz uszaka na żywo to się nie zawiedziesz ;). Przyjedz koniecznie !!!!!!!!

Posted

[quote]Cezar sobie swietnie radzi, jak dogi za blisko podchodzą to rozdziera paszcze i ustawia towarszystwo[/quote]
:-D Tylko niech uważa je bo połknie :evil_lol:

Posted

Dzisiaj byłam z Salsą na spacerze w parku i widziałam pana z dwoma pięknymi czarnymi z białymi znaczeniami Dogami :loveu:
Nie...no nie ma mocnych...obiecuje i przysięgam sobie że kiedyś spełnię swoje marzenie dotyczące posiadania Doga bo jak nie to będzie źle :)
Zazdroszczę tym co mają bydlaczki, ale i ja kiedyś będę miała takiego przyjaciela...to tylko kwestia czasu :)
Są tak piękne, mają tyle w sobie gracji i wdzięku a jednocześnie wyglądają jak takie miziaste cielaki :)

Posted

[quote name='jonQuilla']ale pacnięcie ze strony Twojego przystojniaka :)[/quote]
damski bokser:crazyeye:

[quote name='anetta']:-D Tylko niech uważa je bo połknie :evil_lol:[/quote]
gryzie po nosach

[quote name='Ajronowa']Nataaaaaaaaaaaalia ale On urusłłł:crazyeye: Od tego Torunia, straaaasznie:evil_lol: Jako, że ja wciąż nie nasycona więcej fot poporszę:eviltong:[/quote]
juz wstawiam:cool1:

[quote name='jonQuilla']Dzisiaj byłam z Salsą na spacerze w parku i widziałam pana z dwoma pięknymi czarnymi z białymi znaczeniami Dogami :loveu:
Nie...no nie ma mocnych...obiecuje i przysięgam sobie że kiedyś spełnię swoje marzenie dotyczące posiadania Doga bo jak nie to będzie źle :)
Zazdroszczę tym co mają bydlaczki, ale i ja kiedyś będę miała takiego przyjaciela...to tylko kwestia czasu :)
Są tak piękne, mają tyle w sobie gracji i wdzięku a jednocześnie wyglądają jak takie miziaste cielaki :)[/quote]
Niedawno tez tak mowilam:) minal rok, a siersciuch spi na kanapie obok mnie:)
Powodzenia zycze !!

[quote name='goldenka245'][URL]http://img441.imageshack.us/img441/9731/obraz31067aec3.jpg[/URL]
Ale przystojniacha!:loveu::loveu::loveu::loveu:
Daj mi go! DAAAJ!:loveu:[/quote]
Nie ma mowy:p

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/72/cad942e8c69c96ff.jpg[/IMG][/URL]

Posted

aleś zaszalała z fotami :diabloti:

ja na razie nie planuje psów , znaczy okresu w którym przybędą :evil_lol: bo staffik miał być na wiosne - lato tego roku , przyszedł zimą , CAO miała być za rok :evil_lol: