moon_light Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='PIKA']Ale chloptas urósł :loveu:[/quote] PIKA a co z Twoją galerią ? za co karne punkty ?? i galeria w areszcie? Quote
panienkabubu Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 moon, ja lubię dogi, ale oglądać :loveu: nigdy nie miałam okazji wymiziać i pogłaskać, ale mam nadzieję, że jak będę w Warszawie to się nam kieydś uda spotkać :) Nie mogłabym mieć doga dla siebie, one zbyt dostojne są ;) Ale może kiedyś, kto wie, kto wie.... Zresztą, ich sierść jest zbyt krótka jak dla mnie, lubię krótkowłose, ale nie aż tak ;-) Wiem ile po Majorze (BF) zostaje sierści jak przebiegnie przez dom :loveu: Wybacz moje chamstwo, ale często rozmawiam z Koleżanką o Twoim Dogu, stąd wiem, że Hodowla, z której pochodzi, hoduje najlepsze Dogi w PL. Pozwoliłam sobie pokazać jej zdjęcie Twojego Figara i była zachwycona (a ona się trochę zna na nich). Ja tymbardziej jestem zachwycona widząc takie cudo.......... Gdzie debiutujecie? Quote
Vectra Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Genialne uchi ;) Znałam doga , błękitnego , piękny i cudowny zwał się Ferdynand , był niesamowicie dostojny , delikatny , chadzał na cieniutkim łańcuszku , sięgał swojej pani pod pache i wpadał do mojego sklepu na ciacho ;) i był moim ideałem doga. [url]http://img412.imageshack.us/img412/8508/finekff8.jpg[/url] Dlatego mam nadzieje że jak los da spotkamy isę w realu gdy Figaro będzie juz rosłym samcem i zastąpi tego super doga. Ferdynad odszedł w wieku 11 lat na raka mózgu. Quote
Olynda Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 No i jest nasz francusko imienny FIGARO ;) Piękny, błękitny dog niemiecki. Nie można się napatrzeć. Rośnie jak widzę w zniewalającym tempie. Najpiękniejszy Figuś. będę zaglądać. Pamiętasz mnie jeszcze ? Myślałyśmy razem nad francuskim imieniem dla twojego doga. pozdrawiam. i czekam na więcej zdjęć. Quote
goldenka245 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hej!:multi: Zawsze podziwiałam Twoje psiaki, ale nigdy nie wpadłam na pomysł, aby wpaść do galerii:evil_lol: Dogi są cudowne!:loveu: Quote
drzalka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Hejo..czekamy na fotki Cezarka noi Figaro ( w nowej drucianej obróżce):loveu: :mad: :multi: Quote
akard Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Zasypiemy galerię foteczkami po Toruniu:):loveu: Quote
jonQuilla Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 nie było mnie tu tak długo i myślałam że będzie tutaj strasznie dużo zdjęć Twoich cudaków :) Mam nadzieje że wkrótce dodasz jakieś nowe zdjęcia, chyba że Figaro przestał już się mieścić w kadr ;) hihi Quote
moon_light Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 wrocilismy z debiutu na Torunskiej wystawie. Moja mala dzidzia [B]I wo. Naj szczenię.[/B] jestem z niego bardzo dumna :)0 Szachrajka zrobila nam zdjecie na ringu: [IMG]http://images25.fotosik.pl/63/c88628974eb8b0cc.jpg[/IMG] Musimy zaczac pracowac nad staniem./bieganiem:) bo srednio to fifiemu wychodzi:evil_lol: Quote
akard Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Piękny chłopak, musimy się spotykać częściej:) Quote
Loona Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Nooo, gratulacje :multi: A na BISach byliście? :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Gratulacje :buzi: Ja was wypatrywałam ,ale niestety nie spotkaliśmy się :( Quote
moon_light Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Z ringu tylko ta fotka [quote name='akard']Piękny chłopak, musimy się spotykać częściej:)[/quote] :cool3:, musimy! [quote name='Loona']Nooo, gratulacje :multi: A na BISach byliście? :evil_lol:[/quote] Dziękujemy:) Bylismy, ale Figaro usiadl i powiedzial ze nigdzie nie idzie:eviltong: [quote name='Vectra']Gratulacje :buzi: Ja was wypatrywałam ,ale niestety nie spotkaliśmy się :([/quote] A ja bylam taka zalatana, ze przypomnialam sobie o staffikach dopiero oczekujac na bisy....a wtedy juz zebrali wasz ring:shake: Quote
Vectra Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Wiesz , wszyscy byli zakręceni , pogoda była fatalna , duchota. My zeszliśmy z ringu i poszliśmy w diabły , bo psy miały dość ... Quote
PIKA Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='moon_light']wrocilismy z debiutu na Torunskiej wystawie. Moja mala dzidzia [B]I wo. Naj szczenię.[/B] Musimy zaczac pracowac nad staniem./bieganiem:) bo srednio to fifiemu wychodzi:evil_lol:[/quote] Natalia Gratulacje :multi: a jak z zebami? :cool3: Bo Moj glupek nadal twierdzi, ze to jego własność i nikomu pokazywać ich nie będzie :shake: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 jak można nie kochać takich bydlaków, jest przepiękny :) gratuluje :) Quote
moon_light Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Vectra']Wiesz , wszyscy byli zakręceni , pogoda była fatalna , duchota. My zeszliśmy z ringu i poszliśmy w diabły , bo psy miały dość ...[/quote] a ja czekalam na boksera znajomej, i zajal 2 miejsce na BISIE !!:multi::multi: czyli oplacalo się czekac:). [quote name='PIKA']Natalia Gratulacje :multi: a jak z zebami? :cool3: Bo Moj glupek nadal twierdzi, ze to jego własność i nikomu pokazywać ich nie będzie :shake: :evil_lol:[/quote] dzieki:) Ano pokazal zeby, nawet dal sobie pogrzebac w nich chwile:lol:. Poszlismy na zywiol-tak chyba najlepiej. Na koniec zrobil jeszcze "buzi-buzi" sędziemu:evil_lol: a co inti robi? ucieka?kłapie paszczą? czy co?:) [quote name='jonQuilla']jak można nie kochać takich bydlaków, jest przepiękny :) gratuluje :)[/quote] nie mozna ich nie kochac :loveu:. Moja dzidzia to nie bydlak:shake::evil_lol:, miesci sie jeszcze doopką na kolanka:eviltong: Quote
PIKA Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='moon_light'] a co inti robi? ucieka?kłapie paszczą? czy co?:)[/quote] a to wszystko na raz :evil_lol: :lol: [quote name='moon_light']nie mozna ich nie kochac :loveu:. Moja dzidzia to nie bydlak:shake::evil_lol:, [B]miesci sie [U]jeszcze[/U] doopką na kolanka[/B]:eviltong: [/quote] :hmmmm: ale tak to on sie będzie mieścil i za 5 lat :hmmmm: :evil_lol: Quote
drzalka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Gratuluje :multi: :multi: :multi: [quote name='moon_light']a ja czekalam na boksera znajomej, i zajal 2 miejsce na BISIE !!:multi::multi: czyli oplacalo się czekac:). [/QUOTE] Figaro mial BIs II czy znajoma bokserka.. a jak bokserka to jaka ??:eviltong: Quote
moon_light Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='PIKA']a to wszystko na raz :evil_lol: :lol: :hmmmm: ale tak to on sie będzie mieścil i za 5 lat :hmmmm: :evil_lol:[/quote] wszystko na raz :evil_lol: wezmiesz go z zaskoczenia, i dasz rade wlasnie o to chodzi ze sie bedzie miescil:eviltong: [quote name='drzalka']Gratuluje :multi: :multi: :multi: Figaro mial BIs II czy znajoma bokserka.. a jak bokserka to jaka ??:eviltong:[/quote] Figaro na bisie odmowil wspolpracy, usiadl, i powiedzial "sama se biegnij":evil_lol:. BIS II szczeniąt zdobył bokser SantaFe Elmonte's import z Rosji. tu mozesz zobaczyc troche jego zdjec: [url]http://calvados-boxstar.neostrada.pl/03.html[/url] piekne psisko:loveu: Quote
Recommended Posts