Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moon, ja lubię dogi, ale oglądać :loveu: nigdy nie miałam okazji wymiziać i pogłaskać, ale mam nadzieję, że jak będę w Warszawie to się nam kieydś uda spotkać :) Nie mogłabym mieć doga dla siebie, one zbyt dostojne są ;) Ale może kiedyś, kto wie, kto wie.... Zresztą, ich sierść jest zbyt krótka jak dla mnie, lubię krótkowłose, ale nie aż tak ;-) Wiem ile po Majorze (BF) zostaje sierści jak przebiegnie przez dom :loveu:

Wybacz moje chamstwo, ale często rozmawiam z Koleżanką o Twoim Dogu, stąd wiem, że Hodowla, z której pochodzi, hoduje najlepsze Dogi w PL. Pozwoliłam sobie pokazać jej zdjęcie Twojego Figara i była zachwycona (a ona się trochę zna na nich). Ja tymbardziej jestem zachwycona widząc takie cudo..........

Gdzie debiutujecie?

Posted

Genialne uchi ;) Znałam doga , błękitnego , piękny i cudowny zwał się Ferdynand , był niesamowicie dostojny , delikatny , chadzał na cieniutkim łańcuszku , sięgał swojej pani pod pache i wpadał do mojego sklepu na ciacho ;) i był moim ideałem doga.

[url]http://img412.imageshack.us/img412/8508/finekff8.jpg[/url]

Dlatego mam nadzieje że jak los da spotkamy isę w realu gdy Figaro będzie juz rosłym samcem i zastąpi tego super doga.

Ferdynad odszedł w wieku 11 lat na raka mózgu.

Posted

No i jest nasz francusko imienny FIGARO ;) Piękny, błękitny dog niemiecki. Nie można się napatrzeć. Rośnie jak widzę w zniewalającym tempie. Najpiękniejszy Figuś. będę zaglądać. Pamiętasz mnie jeszcze ? Myślałyśmy razem nad francuskim imieniem dla twojego doga.

pozdrawiam. i czekam na więcej zdjęć.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

nie było mnie tu tak długo i myślałam że będzie tutaj strasznie dużo zdjęć Twoich cudaków :)
Mam nadzieje że wkrótce dodasz jakieś nowe zdjęcia, chyba że Figaro przestał już się mieścić w kadr ;) hihi

Posted

wrocilismy z debiutu na Torunskiej wystawie.
Moja mala dzidzia [B]I wo. Naj szczenię.[/B]
jestem z niego bardzo dumna :)0

Szachrajka zrobila nam zdjecie na ringu:
[IMG]http://images25.fotosik.pl/63/c88628974eb8b0cc.jpg[/IMG]

Musimy zaczac pracowac nad staniem./bieganiem:) bo srednio to fifiemu wychodzi:evil_lol:

Posted

Z ringu tylko ta fotka

[quote name='akard']Piękny chłopak, musimy się spotykać częściej:)[/quote]
:cool3:, musimy!
[quote name='Loona']Nooo, gratulacje :multi: A na BISach byliście? :evil_lol:[/quote]
Dziękujemy:) Bylismy, ale Figaro usiadl i powiedzial ze nigdzie nie idzie:eviltong:

[quote name='Vectra']Gratulacje :buzi:

Ja was wypatrywałam ,ale niestety nie spotkaliśmy się :([/quote]
A ja bylam taka zalatana, ze przypomnialam sobie o staffikach dopiero oczekujac na bisy....a wtedy juz zebrali wasz ring:shake:

Posted

[quote name='moon_light']wrocilismy z debiutu na Torunskiej wystawie.
Moja mala dzidzia [B]I wo. Naj szczenię.[/B]

Musimy zaczac pracowac nad staniem./bieganiem:) bo srednio to fifiemu wychodzi:evil_lol:[/quote]
Natalia Gratulacje :multi:

a jak z zebami? :cool3:
Bo Moj glupek nadal twierdzi, ze to jego własność i nikomu pokazywać ich nie będzie :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Wiesz , wszyscy byli zakręceni , pogoda była fatalna , duchota.
My zeszliśmy z ringu i poszliśmy w diabły , bo psy miały dość ...[/quote]
a ja czekalam na boksera znajomej, i zajal 2 miejsce na BISIE !!:multi::multi: czyli oplacalo się czekac:).

[quote name='PIKA']Natalia Gratulacje :multi:

a jak z zebami? :cool3:
Bo Moj glupek nadal twierdzi, ze to jego własność i nikomu pokazywać ich nie będzie :shake: :evil_lol:[/quote]
dzieki:)
Ano pokazal zeby, nawet dal sobie pogrzebac w nich chwile:lol:. Poszlismy na zywiol-tak chyba najlepiej. Na koniec zrobil jeszcze "buzi-buzi" sędziemu:evil_lol:
a co inti robi? ucieka?kłapie paszczą? czy co?:)
[quote name='jonQuilla']jak można nie kochać takich bydlaków, jest przepiękny :)

gratuluje :)[/quote]
nie mozna ich nie kochac :loveu:. Moja dzidzia to nie bydlak:shake::evil_lol:, miesci sie jeszcze doopką na kolanka:eviltong:

Posted

[quote name='moon_light'] a co inti robi? ucieka?kłapie paszczą? czy co?:)[/quote]
a to wszystko na raz :evil_lol: :lol:

[quote name='moon_light']nie mozna ich nie kochac :loveu:. Moja dzidzia to nie bydlak:shake::evil_lol:, [B]miesci sie [U]jeszcze[/U] doopką na kolanka[/B]:eviltong: [/quote]

:hmmmm: ale tak to on sie będzie mieścil i za 5 lat :hmmmm: :evil_lol:

Posted

Gratuluje :multi: :multi: :multi:

[quote name='moon_light']a ja czekalam na boksera znajomej, i zajal 2 miejsce na BISIE !!:multi::multi: czyli oplacalo się czekac:).
[/QUOTE]

Figaro mial BIs II czy znajoma bokserka.. a jak bokserka to jaka ??:eviltong:

Posted

[quote name='PIKA']a to wszystko na raz :evil_lol: :lol:

:hmmmm: ale tak to on sie będzie mieścil i za 5 lat :hmmmm: :evil_lol:[/quote]
wszystko na raz :evil_lol: wezmiesz go z zaskoczenia, i dasz rade

wlasnie o to chodzi ze sie bedzie miescil:eviltong:

[quote name='drzalka']Gratuluje :multi: :multi: :multi:

Figaro mial BIs II czy znajoma bokserka.. a jak bokserka to jaka ??:eviltong:[/quote]
Figaro na bisie odmowil wspolpracy, usiadl, i powiedzial "sama se biegnij":evil_lol:. BIS II szczeniąt zdobył bokser SantaFe Elmonte's import z Rosji.
tu mozesz zobaczyc troche jego zdjec:
[url]http://calvados-boxstar.neostrada.pl/03.html[/url]
piekne psisko:loveu: