akard Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Sylvia_76']Od razu stawia na nogi :)[/quote] A nie ma to jak 3 doże ziewanka ...zwłaszcza o 6.30:evil_lol: Od razu wiadomo, że ciepłej kołderce mówisz pa, pa...;) Quote
PIKA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='akard']A nie ma to jak 3 doże ziewanka ...zwłaszcza o 6.30:evil_lol: Od razu wiadomo, że ciepłej kołderce mówisz pa, pa...;)[/quote] matko jakie nie wychowane te dozie :evil_lol: ;) Moj spi dopóki ja nie wstane :eviltong: Znaczy wstaje sobie, ale tak, ze mnie nie budzi :loveu::lol: Quote
Loona Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Moja wiewiórka śpi ze mną póki nie wstanę :evil_lol: Tylko jak schodzimy na dół to on pierwszy leci żeby go na dwór wypuścić ;) Quote
akard Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='PIKA']matko jakie nie wychowane te dozie :evil_lol: ;) Moj spi dopóki ja nie wstane :eviltong: Znaczy wstaje sobie, ale tak, ze mnie nie budzi :loveu::lol:[/quote] Kiedy Nulinka była małą dożynką dawała pospać..ojjj, aż się rozmarzyłam;) ale 3 łobuziaki już nei mają sumienia:evil_lol: :loveu: Quote
moon_light Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Sylvia_76']No wieeeesz... Pogadaj z Klaudią... :) Jak do mnie dzwoni, co głównie słyszy... [/quote] Też już zdążyłam wysłuchać koncertu smoka :) Nie no, przesadzam :) wcale nie jest taki niedobry:loveu: [quote name='akard']Doże ziewanko...to jest to :))[/quote] Uwielbiam ten dzwiek przy ziewaniu- takie "miau" :loveu: [quote name='Sylvia_76']Od razu stawia na nogi :)[/quote] ...a jak na nogi stawia obgryzanie palcy u stopy:evil_lol: Quote
akard Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='moon_light']Też już zdążyłam wysłuchać koncertu smoka :) ...a jak na nogi stawia obgryzanie palcy u stopy:evil_lol:[/quote] Moje postawiły na edukację!!! Zwłaszcza ODI( jeszcze nie miałam doga, który w tak krótkim czasie przeczytał tyle książek:shake: :eviltong: ):crazyeye: Quote
moon_light Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='akard']Moje postawiły na edukację!!! Zwłaszcza ODI( jeszcze nie miałam doga, który w tak krótkim czasie przeczytał tyle książek:shake: :eviltong: ):crazyeye:[/quote] Ja mam wszystko na wyzszy poziom pochowane:evil_lol: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='moon_light']Ja mam wszystko na wyzszy poziom pochowane:evil_lol:[/quote] i co myślisz że nie sięgnie :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
moon_light Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']i co myślisz że nie sięgnie :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Jeszcze przez jakiś miesiac nie :P Choc stara sie dzielnie:cool3: Quote
akard Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='moon_light']Ja mam wszystko na wyzszy poziom pochowane:evil_lol:[/quote] To Ja Ci Słoneczko powiem, że On tak zacietrzewił się na TZ-ta, że Tylko jego czyta i to te z najwyższych półeczek:evil_lol: Quote
moon_light Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='akard']To Ja Ci Słoneczko powiem, że On tak zacietrzewił się na TZ-ta, że Tylko jego czyta i to te z najwyższych półeczek:evil_lol:[/quote] Ojj niech lepiej Marcin sprobuje sie wkupic w laski Boneczka, bo będzie miał tak jak z Draką :evil_lol: Quote
Loona Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Natalio, on rośnie jak nie patrzysz, rośnie szybko, bo ciągle na niego patrzysz, więc musi nadrabiać :evil_lol: Nie obejrzysz się a już nie będzie na jaką półkę przełożyć :evil_lol: Quote
Cloudy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nowe zdjęcia, mniam, mniammmm! Natalia, a on jeszcze ma niebieskie śleeepka, ujeeejej...:loveu: Chali już od początku ma ciemnoszare, będę musiała kiedyś u kogoś nadrobić ten etap :eviltong::eviltong: Wspaniały psiura!:iloveyou: A co robi wieczorami? :cool3: Quote
akard Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='moon_light']Ojj niech lepiej Marcin sprobuje sie wkupic w laski Boneczka, bo będzie miał tak jak z Draką :evil_lol:[/quote] Hi, z Drakulcem ma już luzik.:multi: Ale Bonek nie daje za wygrana:evil_lol: Quote
moon_light Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Loona']Natalio, on rośnie jak nie patrzysz, rośnie szybko, bo ciągle na niego patrzysz, więc musi nadrabiać :evil_lol: Nie obejrzysz się a już nie będzie na jaką półkę przełożyć :evil_lol:[/quote] na sufit chyba. On juz lapami na biurko sięga:placz: [quote name='Cloudy']Nowe zdjęcia, mniam, mniammmm! Natalia, a on jeszcze ma niebieskie śleeepka, ujeeejej...:loveu: Chali już od początku ma ciemnoszare, będę musiała kiedyś u kogoś nadrobić ten etap :eviltong::eviltong: Wspaniały psiura!:iloveyou: A co robi wieczorami? :cool3:[/quote] Te niebieskie oczka to ze zdjęcia od hodowczyni :) Teraz tez juz ma ciemniejsze:placz: szare takie bu uu bu buuuu . Co nie zmienia faktu, że też są słodkie:loveu: [quote name='akard']Hi, z Drakulcem ma już luzik.:multi: Ale Bonek nie daje za wygrana:evil_lol:[/quote] Myslalam że sie chopaki polubili:roll:;) Quote
akard Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='moon_light'] Te niebieskie oczka to ze zdjęcia od hodowczyni :) Teraz tez juz ma ciemniejsze:placz: szare takie bu uu bu buuuu . Co nie zmienia faktu, że też są słodkie:loveu: [/quote] Mały Figafo:loveu: ech, już nie mogę się doczekać spotkania:shake: Quote
panienkabubu Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ja zrobie tak jak u Piki :evil_lol: znikne na jakies 2-3 tygodnie i po tym czasie przyjde zobaczyc jak malec :evil_lol: na pewno go nie poznam, bo Intiego od Piki juz nie poznaje :evil_lol: Quote
MEGNUM Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wreszcie przebrnęłam przez cały wątek;) Natalia strasznie sie cieszę z malucha i gratuluję. Jest pięęęknnnny:loveu: :loveu: :loveu: Zresztą już wiesz, powtarzałam ci to ze 100 razy. A teraz nie mogę doczekać sie kiedy go zoabczę. Muszę w końcu sie zebrać i przyjechać:evil_lol: Quote
anovi Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='PIKA'][FONT=Arial CE][SIZE=2]Apropo spania na podłodze.[/SIZE][/FONT] [SIZE=2]Tak 30 minut walczyliśmy o poduszke :evil_lol: az się Młody zorientowal, ze poduszka jednak jego nie jest :eviltong: i, ze wlasciwie to miescimy sie na niej oboje :eviltong: i że tak jest fajnie :loveu: [/SIZE][/quote] a my zastosowaliśmy się do rady pewnego pana doctora i od tej pory sypiamy w osobnych łóżeczkach - ciekawe gdzie będzie spał (tak na stałe) malec Natalki :diabloti: bo to, że idzie w dobrym kierunku, by jednak spać na podłodze, albo bez poduszki to już wiemy :D hihi [quote name='akard']Mały Figafo:loveu: ech, już nie mogę się doczekać spotkania:shake:[/quote] JA TEż !!! choć mnie przyjdzie pewnie dłużej czekać :placz: Za to będę Natalkę nękać o fotkyyyyyyyyy - Natalia :cool3: :lol: Quote
olcha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :crazyeye: Ale awatar :crazyeye: Uwielbiam te doziowe łapy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Loona Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='anovi']Za to będę Natalkę nękać o fotkyyyyyyyyy - Natalia :cool3: :lol:[/QUOTE] [quote name='MEGNUM']Właścnie Natalka. FOOOOOOTKI:mad:[/QUOTE] Hahaha, tym razem to nie ja gonię za brak fotek :evil_lol: Quote
akard Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Loona']Hahaha, tym razem to nie ja gonię za brak fotek :evil_lol:[/quote] A ja się podłączę...hi FOOOOTY Quote
panienkabubu Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 nom moon_light mialam zniknac na 2 tygodnie zeby po wejsciu tutaj zobaczyc setki zdjec, a tu co? nic? :evil_lol: Quote
chicken Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 AAaaaaa [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar7281_11.gif[/IMG] On jest boski :loveu::loveu::loveu: Wybacz ze nie odwiedzilam Was wczesniej ale nie bylo mnie w domu-mialysmy sobie z Kesica 2 miesieczne wakacje poza domem :cool3: Zycze powodzenia w ukladaniu Figara :loveu: -tak? To jest jego imie? Czy bedziesz chciala mu zmienic bo widzialam w poprzednich postach ze sie zastanawiasz...;) Quote
Recommended Posts