Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sylvia_76']Od razu stawia na nogi :)[/quote]

A nie ma to jak 3 doże ziewanka ...zwłaszcza o 6.30:evil_lol:
Od razu wiadomo, że ciepłej kołderce mówisz pa, pa...;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='akard']A nie ma to jak 3 doże ziewanka ...zwłaszcza o 6.30:evil_lol:
Od razu wiadomo, że ciepłej kołderce mówisz pa, pa...;)[/quote]
matko jakie nie wychowane te dozie :evil_lol: ;)

Moj spi dopóki ja nie wstane :eviltong: Znaczy wstaje sobie, ale tak, ze mnie nie budzi :loveu::lol:

Posted

[quote name='PIKA']matko jakie nie wychowane te dozie :evil_lol: ;)

Moj spi dopóki ja nie wstane :eviltong: Znaczy wstaje sobie, ale tak, ze mnie nie budzi :loveu::lol:[/quote]

Kiedy Nulinka była małą dożynką dawała pospać..ojjj, aż się rozmarzyłam;)
ale 3 łobuziaki już nei mają sumienia:evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='Sylvia_76']No wieeeesz...
Pogadaj z Klaudią... :) Jak do mnie dzwoni, co głównie słyszy...
[/quote]
Też już zdążyłam wysłuchać koncertu smoka :)
Nie no, przesadzam :) wcale nie jest taki niedobry:loveu:

[quote name='akard']Doże ziewanko...to jest to :))[/quote]
Uwielbiam ten dzwiek przy ziewaniu- takie "miau" :loveu:

[quote name='Sylvia_76']Od razu stawia na nogi :)[/quote]
...a jak na nogi stawia obgryzanie palcy u stopy:evil_lol:

Posted

[quote name='moon_light']Też już zdążyłam wysłuchać koncertu smoka :)

...a jak na nogi stawia obgryzanie palcy u stopy:evil_lol:[/quote]

Moje postawiły na edukację!!! Zwłaszcza ODI( jeszcze nie miałam doga, który w tak krótkim czasie przeczytał tyle książek:shake: :eviltong: ):crazyeye:

Posted

[quote name='akard']Moje postawiły na edukację!!! Zwłaszcza ODI( jeszcze nie miałam doga, który w tak krótkim czasie przeczytał tyle książek:shake: :eviltong: ):crazyeye:[/quote]
Ja mam wszystko na wyzszy poziom pochowane:evil_lol:

Posted

[quote name='moon_light']Ja mam wszystko na wyzszy poziom pochowane:evil_lol:[/quote]
i co myślisz że nie sięgnie :cool3:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='moon_light']Ja mam wszystko na wyzszy poziom pochowane:evil_lol:[/quote]

To Ja Ci Słoneczko powiem, że On tak zacietrzewił się na TZ-ta, że Tylko jego czyta i to te z najwyższych półeczek:evil_lol:

Posted

[quote name='akard']To Ja Ci Słoneczko powiem, że On tak zacietrzewił się na TZ-ta, że Tylko jego czyta i to te z najwyższych półeczek:evil_lol:[/quote]
Ojj niech lepiej Marcin sprobuje sie wkupic w laski Boneczka, bo będzie miał tak jak z Draką :evil_lol:

Posted

Natalio, on rośnie jak nie patrzysz, rośnie szybko, bo ciągle na niego patrzysz, więc musi nadrabiać :evil_lol: Nie obejrzysz się a już nie będzie na jaką półkę przełożyć :evil_lol:

Posted

Nowe zdjęcia, mniam, mniammmm!
Natalia, a on jeszcze ma niebieskie śleeepka, ujeeejej...:loveu:
Chali już od początku ma ciemnoszare, będę musiała kiedyś u kogoś nadrobić ten etap :eviltong::eviltong:
Wspaniały psiura!:iloveyou:
A co robi wieczorami? :cool3:

Posted

[quote name='moon_light']Ojj niech lepiej Marcin sprobuje sie wkupic w laski Boneczka, bo będzie miał tak jak z Draką :evil_lol:[/quote]

Hi, z Drakulcem ma już luzik.:multi:
Ale Bonek nie daje za wygrana:evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']Natalio, on rośnie jak nie patrzysz, rośnie szybko, bo ciągle na niego patrzysz, więc musi nadrabiać :evil_lol: Nie obejrzysz się a już nie będzie na jaką półkę przełożyć :evil_lol:[/quote]
na sufit chyba. On juz lapami na biurko sięga:placz:

[quote name='Cloudy']Nowe zdjęcia, mniam, mniammmm!
Natalia, a on jeszcze ma niebieskie śleeepka, ujeeejej...:loveu:
Chali już od początku ma ciemnoszare, będę musiała kiedyś u kogoś nadrobić ten etap :eviltong::eviltong:
Wspaniały psiura!:iloveyou:
A co robi wieczorami? :cool3:[/quote]
Te niebieskie oczka to ze zdjęcia od hodowczyni :) Teraz tez juz ma ciemniejsze:placz: szare takie bu uu bu buuuu . Co nie zmienia faktu, że też są słodkie:loveu:

[quote name='akard']Hi, z Drakulcem ma już luzik.:multi:
Ale Bonek nie daje za wygrana:evil_lol:[/quote]
Myslalam że sie chopaki polubili:roll:;)

Posted

[quote name='moon_light']
Te niebieskie oczka to ze zdjęcia od hodowczyni :) Teraz tez juz ma ciemniejsze:placz: szare takie bu uu bu buuuu . Co nie zmienia faktu, że też są słodkie:loveu:
[/quote]

Mały Figafo:loveu: ech, już nie mogę się doczekać spotkania:shake:

Posted

Wreszcie przebrnęłam przez cały wątek;) Natalia strasznie sie cieszę z malucha i gratuluję. Jest pięęęknnnny:loveu: :loveu: :loveu: Zresztą już wiesz, powtarzałam ci to ze 100 razy. A teraz nie mogę doczekać sie kiedy go zoabczę. Muszę w końcu sie zebrać i przyjechać:evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA'][FONT=Arial CE][SIZE=2]Apropo spania na podłodze.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2]Tak 30 minut walczyliśmy o poduszke :evil_lol: az się Młody zorientowal, ze poduszka jednak jego nie jest :eviltong: i, ze wlasciwie to miescimy sie na niej oboje :eviltong: i że tak jest fajnie :loveu: [/SIZE][/quote]
a my zastosowaliśmy się do rady pewnego pana doctora i od tej pory sypiamy w osobnych łóżeczkach - ciekawe gdzie będzie spał (tak na stałe) malec Natalki :diabloti: bo to, że idzie w dobrym kierunku, by jednak spać na podłodze, albo bez poduszki to już wiemy :D hihi

[quote name='akard']Mały Figafo:loveu: ech, już nie mogę się doczekać spotkania:shake:[/quote] JA TEż !!! choć mnie przyjdzie pewnie dłużej czekać :placz:
Za to będę Natalkę nękać o fotkyyyyyyyyy - Natalia :cool3: :lol:

Posted

[quote name='anovi']Za to będę Natalkę nękać o fotkyyyyyyyyy - Natalia :cool3: :lol:[/QUOTE]
[quote name='MEGNUM']Właścnie Natalka. FOOOOOOTKI:mad:[/QUOTE]
Hahaha, tym razem to nie ja gonię za brak fotek :evil_lol:

Posted

AAaaaaa [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar7281_11.gif[/IMG] On jest boski :loveu::loveu::loveu:
Wybacz ze nie odwiedzilam Was wczesniej ale nie bylo mnie w domu-mialysmy sobie z Kesica 2 miesieczne wakacje poza domem :cool3:
Zycze powodzenia w ukladaniu Figara :loveu: -tak? To jest jego imie? Czy bedziesz chciala mu zmienic bo widzialam w poprzednich postach ze sie zastanawiasz...;)