Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super Olena84- ja uważam, że to kikou ma największe "doświadczenie adopcyjne" i wykaże "czujność adopcyjną" i że to ona powinna na wstępie zacząć z tą panią rozmawiać (bo może się okazać, że to np. jakaś chybna i nie warto zawracać pani w hoteliku głowy!)

Posted

Są, no jak rany, właśnie dostałam takiego maila z ogłoszenia...

[B].....[/B][URL="http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/H66X/"][SIZE=2][COLOR=#626262]Ogłoszenia tego użytkownika[/COLOR][/SIZE][/URL]
ponawiam prosbe o kontakt, ja nie mam tel w ogloszeniu, a nikt do mnie w sprawie Gai nie zadzwonil
dziekuje
Hanna I*****k

Cioteczki, zróbcie coś!!!

Posted

Chyba tej pani zależy. Trzymam kciuki. Tak bardzo bym chciała, żeby ta ciężko doświadczona przez los psinka znalazła kogoś na stałe tylko dla siebie na całe soje psie życie.

Posted

Kikou wczoraj rano powiedziala, ze zadzwoni, nie rozumiem, przeciez powinno jej zalezec!, bylam przekonana ze w ogloszeniu jest telefon i stad nie odbiera wiec pani prosila zeby dlatego do niej zadzwonic. W takim razie jutro zadzwonie ja, tylko nie wiem co mam zrobic, czy mam pania umawiac, malo co wiem, pomocy!

Posted

Ta pani wyraźnie napisała, że chce "psa obejrzeć". Czyli się umówić już konkretnie z DT i w DT.
Musi do niej koniecznie wg mnie zadzwonić osoba decyzyjna.
Zadzwoni inna- to będzie wg mnie niepoważne.

Posted

No ale jak nikt nie zadzwoni, to chyba jeszcze gorzej. Próbowałam dodzwonić się do Kikou, ale abonent nieosiągalny, więc co robić, czekac az kobieta sie rozmysli?
Nie wiem co możemy zrobić?

Posted

No to dzwońcie kochane cioteńki i już! Faktycznie cisza to fatalne. Niech pani Hanna zna sytuację, warto przeprosić za brak telefonu. W końcu telefon rzecz zawodna.
Może będzie miała dodatkowe pytania? No i warto też nawiązać kontakt i delikatnie coś się wywiedzieć przy okazji...;)

Posted

Rozmawialam z hotelikiem, bedzie dzwonic do pani, dowiedzialam sie ze Gajka uwielbia taplac sie w rzece w bobrami;).
I przy okazji dostalam ochrzan ze powinnam ją odwiedzić ;)

Posted

[quote name='Olena84']Rozmawialam z hotelikiem, bedzie dzwonic do pani, dowiedzialam sie ze Gajka uwielbia taplac sie w rzece w bobrami;).
I przy okazji dostalam ochrzan ze powinnam ją odwiedzić ;)[/QUOTE]

Niezła aparatka z tej Gaji, a nie przyniosła czasami któregoś w zębach:lol: Ochrzan chyba słuszny, bo daleko nie masz z Warszawy:evil_lol: