Agnieszka103 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Jak wygląda w chwili obecnej sytuacja Gajusi jeśli chodzi o finanse? Quote
Mruczka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Rza na jakiś czas melduje o tym Kikou - i zawsze wychodzi, ze Gaja jest na minusie ! Nie ma pełnych deklaracji, z bazarkami różnie bywa, to i ten minus bez przerwy wyłazi. Quote
bea100 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Mruczka']Rza na jakiś czas melduje o tym Kikou - i zawsze wychodzi, ze Gaja jest na minusie ! Nie ma pełnych deklaracji, z bazarkami różnie bywa, to i ten minus bez przerwy wyłazi.[/QUOTE] ...smutny ten wątek ...bardzo... Quote
Olena84 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Ano smutny, stoimy w tym samym miejscu juz chyba od 2 lat:( Quote
monika083 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Olena84']Ano smutny, stoimy w tym samym miejscu juz chyba od 2 lat:([/QUOTE] niestety bez nowych fotek i oglszen to sobie bedziemy stac... sa szanse na nowe fotki? ja nie jestem deklarowiczka,ale wydaje mi sie, ze chetniej znalezc deklaracje gdy na watku cos sie dzieje, a tutaj od dawna tylko hopsanie... czy Gaja ma wydarzenie na fb? Prosimy o nowe fotki, wykupie jej ogloszenie. Jak z jej alergia? Quote
Olena84 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 No niestety hopsam bo ... hopsam;), fotki sa bardzo rzadko, ogloszenia kiedys byly, wieczny dlug, dobrze jakby zaczac wykupywac ogloszenia, ale jak, skoro ciulamy w pare osob i i tak nie starcza na caly miesiac... Quote
monika083 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='Olena84']No niestety hopsam bo ... hopsam;), fotki sa bardzo rzadko, ogloszenia kiedys byly, wieczny dlug, dobrze jakby zaczac wykupywac ogloszenia, ale jak, skoro ciulamy w pare osob i i tak nie starcza na caly miesiac...[/QUOTE] Ale ja absolutnie nie mam nic do Twojego hopsania, chociaz to w jakis sposob ozywia watek. Tylko wlasnie fajnie byloby sprowadzic tu nowe osoby,moze nawet zalozyc nowy watek, aktualny, a z tymi info i fotami to kicha straszna. Quote
Olena84 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 No tak, ale najwiecej informacji ma kikou i hotelik, ale są bardzo rzadko tutaj, ja sie boje, ze ten wątek umrze i Gaja będzie miałą straszne długi:( Quote
Agnieszka103 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Wpłaciłabym kilka złotych dla Gajuni, ale potrzebuję dane do przelewu Quote
monika083 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='Agnieszka103']Wpłaciłabym kilka złotych dla Gajuni, ale potrzebuję dane do przelewu[/QUOTE] dziekujemy bardzo:loveu: Ktora cioteczka wysle Adze konto? Ja sie nie doszukam juz w historii przelewow Quote
maja7 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Wysłałam nr konta Agnieszce103. Dzięki w imieniu Gajki! Quote
Agnieszka103 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Właśnie wpłaciłam dla Gajuni 15 zł. Mam nadzieję, że znajdzie się więcej osób, które wpłacą kilka złotych Quote
Recommended Posts