Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rza na jakiś czas melduje o tym Kikou - i zawsze wychodzi, ze Gaja jest na minusie !
Nie ma pełnych deklaracji, z bazarkami różnie bywa, to i ten minus bez przerwy wyłazi.

Posted

[quote name='Mruczka']Rza na jakiś czas melduje o tym Kikou - i zawsze wychodzi, ze Gaja jest na minusie !
Nie ma pełnych deklaracji, z bazarkami różnie bywa, to i ten minus bez przerwy wyłazi.[/QUOTE]
...smutny ten wątek ...bardzo...

Posted

[quote name='Olena84']Ano smutny, stoimy w tym samym miejscu juz chyba od 2 lat:([/QUOTE]

niestety bez nowych fotek i oglszen to sobie bedziemy stac... sa szanse na nowe fotki?
ja nie jestem deklarowiczka,ale wydaje mi sie, ze chetniej znalezc deklaracje gdy na watku cos sie dzieje, a tutaj od dawna tylko hopsanie... czy Gaja ma wydarzenie na fb? Prosimy o nowe fotki, wykupie jej ogloszenie. Jak z jej alergia?

Posted

No niestety hopsam bo ... hopsam;), fotki sa bardzo rzadko, ogloszenia kiedys byly, wieczny dlug, dobrze jakby zaczac wykupywac ogloszenia, ale jak, skoro ciulamy w pare osob i i tak nie starcza na caly miesiac...

Posted

[quote name='Olena84']No niestety hopsam bo ... hopsam;), fotki sa bardzo rzadko, ogloszenia kiedys byly, wieczny dlug, dobrze jakby zaczac wykupywac ogloszenia, ale jak, skoro ciulamy w pare osob i i tak nie starcza na caly miesiac...[/QUOTE]

Ale ja absolutnie nie mam nic do Twojego hopsania, chociaz to w jakis sposob ozywia watek. Tylko wlasnie fajnie byloby sprowadzic tu nowe osoby,moze nawet zalozyc nowy watek, aktualny, a z tymi info i fotami to kicha straszna.

Posted

[quote name='Agnieszka103']Wpłaciłabym kilka złotych dla Gajuni, ale potrzebuję dane do przelewu[/QUOTE]

dziekujemy bardzo:loveu:
Ktora cioteczka wysle Adze konto? Ja sie nie doszukam juz w historii przelewow