Mruczka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Oj, niedobrze !!! Ale czy aż tyle brakuje ? Bo w sierpniu wpłynęło juz 189 zł, a skoro płacimy 300 zł / miesiac, to mi wychodzi, że brakuje 111 zł, a nie 240. Chyba, że opłaty liczone są jakos inaczej :niewiem:. Quote
bea100 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Przykro mi, właśnie wzięłam na siebie hotelowanie Jaśmina, nie dam rady wspomóc Gajusi póki co. Quote
Olena84 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Choroba, wydaje mi sie ze podpisuje sie olena a nie Aleksandra P. ... Musze sprawdzic. W razie co to ja;). Quote
kikou Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='Mruczka']Oj, niedobrze !!! Ale czy aż tyle brakuje ? Bo w sierpniu wpłynęło juz 189 zł, a skoro płacimy 300 zł / miesiac, to mi wychodzi, że brakuje 111 zł, a nie 240. Chyba, że opłaty liczone są jakos inaczej :niewiem:.[/QUOTE] ja po prostu dodaje wszystkie wpłaty od początku do siebie, nie dzieląc ich na miesiące i tak jeśli np została dziura z czerwca - pare złotych i z lipca pare złotych to w ogolnym rachunku w sierpniu brakuje już potem sporo.... ale jak najbardziej prosze porachujcie wszystkie wpłaty i wypłaty na pierwszej stronie, może gdzieś pomyliłam sie w rachunkach.... zawsze co dwie, trzy pary oczu to nie jedna :) Po prostu (w miare możliwości jak najbardziej na pocz miesiąca - to zależy jeszcze od mojej płynności finansowej) wysyłam pełną kwote za pobyt ze swoich pieniędzy, a potem dopiero czekam jak coś spłynie i sumuje to wszystko razem od daty kiedy ostatni raz robiłam zestawienie. Dlatego mimo że w sierpniu dotarło 189 ogólna luka wynosi już razem 240,- no i postaram sie zapamietać w koncu że Aleksandra P to Olena Quote
Mruczka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 W tym miesiącu na pewno już nie dam rady, we wrzesniu coś powinno się poprawić, to zacznę zapychać dziurę - ale ona i tak będzie się powiększać :( ! Quote
Olena84 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Wierzmy, ze nie, na razie Gaje podrzucam, mzoe ktos jeszcze ja zauwazy. Quote
kikou Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 znalazłabym coś na bazarek ale czasowo nie jestem w stanie się nim zająć..... czy któraś Ciotka zrobiłaby może bazarek dla Gajki? Quote
Olena84 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='kikou']znalazłabym coś na bazarek ale czasowo nie jestem w stanie się nim zająć..... czy któraś Ciotka zrobiłaby może bazarek dla Gajki?[/QUOTE] Przeslalabys zdjecia na maila? moze byc i na moj najwyzej przesle dalej gdyby cos bylo nie tak: [email][email protected][/email] Quote
Mruczka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Olena84']Przeslalabys zdjecia na maila? moze byc i na moj najwyzej przesle dalej gdyby cos bylo nie tak: [email][email protected][/email][/QUOTE] Ja mam dużo książek - mogę zrobić zdjęcia, opisy i wysłać komuś, kto poprowadzi bazarek - sama niestety, z powodu imbecylizmu komputerowego (wstawianie zdjęć na tym forum !!!) nie mogę sie tego podjąć. Trzeba cos pomysleć, biw wyglada na to, że Gai takk po prostu nikt nie zechce ! Quote
Olena84 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Moj przelewik poszedl znowu z napisem sierpien i bez olena84 - nie wiem co sie dzieje, wszystkie jakos zmieniam, a z Gaja mam jakas skleroze;). Quote
bea100 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Mruczka- świetny pomysł! Ja niestety debil komputerowy, nigdy nie zrobiłam nawet pół bazarku... Quote
kikou Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 [quote name='Olena84']Przeslalabys zdjecia na maila? moze byc i na moj najwyzej przesle dalej gdyby cos bylo nie tak: [email][email protected][/email][/QUOTE] a ja bym najchętniej wysłała cosik do kogoś w paczce.... bo chociaż umiem wstawiać zdiecia...(kiedyś siedziałam nad bazarkami całe noce) ...teraz po prostu nie mam na to czasu... ledwo starcza czasu na wszystkie obowiązki, a wieczorem i tak sie okazuje że połowy zaplanowanych rzeczy nie zrobiłam... ...a wieczorami gasne jak świeczka...życie na wiosce daje w kość...to już nie te czasy, ze sie wieczorkiem w foteliku siedziało kilka godzinek przy komputerku.... Quote
Olena84 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Przesylanie paczek to bezsens, musisz do kogos, a ten ktos znowu do tego co wygral na bazarku, nikt Ci za przesylke nie zwroci:(, ja na razie jestesm w trakcie robienia 4 bazarkow:(, wiec u mnei troche trzeba poczekac. Quote
kikou Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 [quote name='Olena84']Przesylanie paczek to bezsens, musisz do kogos, a ten ktos znowu do tego co wygral na bazarku, nikt Ci za przesylke nie zwroci:(, ja na razie jestesm w trakcie robienia 4 bazarkow:(, wiec u mnei troche trzeba poczekac.[/QUOTE] wszystko na tym świecie jest względne.... akurat w moim przypadku zdecydowanym BEZSENSEM jest udawać sie na poczte 20 razy zakładając że wystawiłabym z 20 fantów... ponieważ mam 10 kilometrów do najbliższej i wolałabym zapłacić osobiście raz za paczke 11 złotych przy okazji bytności w okolicy poczty niż jeździć w kółko... Quote
Olena84 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 No to fakt, nawet jak ma sie 15 min do poczty to dosc wkurzajace;) Quote
Mruczka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Wysłałam Gai dodatkowo 70 zł na ten dług. Jeszcze w odwodzie mam te książki, ale całości zaległości to nie pokryje. Quote
Poker Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Ja mogę zabrać fanty od kikou i zawieźć do Wrocławia, bo w niedzielę będę w jej miejscowości. Quote
Recommended Posts