Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj, niedobrze !!!
Ale czy aż tyle brakuje ? Bo w sierpniu wpłynęło juz 189 zł, a skoro płacimy 300 zł / miesiac, to mi wychodzi, że brakuje 111 zł, a nie 240. Chyba, że opłaty liczone są jakos inaczej :niewiem:.

Posted

[quote name='Mruczka']Oj, niedobrze !!!
Ale czy aż tyle brakuje ? Bo w sierpniu wpłynęło juz 189 zł, a skoro płacimy 300 zł / miesiac, to mi wychodzi, że brakuje 111 zł, a nie 240. Chyba, że opłaty liczone są jakos inaczej :niewiem:.[/QUOTE]

ja po prostu dodaje wszystkie wpłaty od początku do siebie, nie dzieląc ich na miesiące i tak jeśli np została dziura z czerwca - pare złotych i z lipca pare złotych to w ogolnym rachunku w sierpniu brakuje już potem sporo....

ale jak najbardziej prosze porachujcie wszystkie wpłaty i wypłaty na pierwszej stronie, może gdzieś pomyliłam sie w rachunkach....
zawsze co dwie, trzy pary oczu to nie jedna :)

Po prostu (w miare możliwości jak najbardziej na pocz miesiąca - to zależy jeszcze od mojej płynności finansowej) wysyłam pełną kwote za pobyt ze swoich pieniędzy, a potem dopiero czekam jak coś spłynie i sumuje to wszystko razem od daty kiedy ostatni raz robiłam zestawienie. Dlatego mimo że w sierpniu dotarło 189 ogólna luka wynosi już razem 240,-

no i postaram sie zapamietać w koncu że Aleksandra P to Olena

Posted

[quote name='kikou']znalazłabym coś na bazarek ale czasowo nie jestem w stanie się nim zająć..... czy któraś Ciotka zrobiłaby może bazarek dla Gajki?[/QUOTE]

Przeslalabys zdjecia na maila?
moze byc i na moj najwyzej przesle dalej gdyby cos bylo nie tak: [email][email protected][/email]

Posted

[quote name='Olena84']Przeslalabys zdjecia na maila?
moze byc i na moj najwyzej przesle dalej gdyby cos bylo nie tak: [email][email protected][/email][/QUOTE]

Ja mam dużo książek - mogę zrobić zdjęcia, opisy i wysłać komuś, kto poprowadzi bazarek - sama niestety, z powodu imbecylizmu komputerowego (wstawianie zdjęć na tym forum !!!) nie mogę sie tego podjąć.

Trzeba cos pomysleć, biw wyglada na to, że Gai takk po prostu nikt nie zechce !

Posted

[quote name='Olena84']Przeslalabys zdjecia na maila?
moze byc i na moj najwyzej przesle dalej gdyby cos bylo nie tak: [email][email protected][/email][/QUOTE]

a ja bym najchętniej wysłała cosik do kogoś w paczce....
bo chociaż umiem wstawiać zdiecia...(kiedyś siedziałam nad bazarkami całe noce) ...teraz po prostu nie mam na to czasu...
ledwo starcza czasu na wszystkie obowiązki, a wieczorem i tak sie okazuje że połowy zaplanowanych rzeczy nie zrobiłam...
...a wieczorami gasne jak świeczka...życie na wiosce daje w kość...to już nie te czasy, ze sie wieczorkiem w foteliku siedziało kilka godzinek przy komputerku....

Posted

Przesylanie paczek to bezsens, musisz do kogos, a ten ktos znowu do tego co wygral na bazarku, nikt Ci za przesylke nie zwroci:(, ja na razie jestesm w trakcie robienia 4 bazarkow:(, wiec u mnei troche trzeba poczekac.

Posted

[quote name='Olena84']Przesylanie paczek to bezsens, musisz do kogos, a ten ktos znowu do tego co wygral na bazarku, nikt Ci za przesylke nie zwroci:(, ja na razie jestesm w trakcie robienia 4 bazarkow:(, wiec u mnei troche trzeba poczekac.[/QUOTE]

wszystko na tym świecie jest względne.... akurat w moim przypadku zdecydowanym BEZSENSEM jest udawać sie na poczte 20 razy zakładając że wystawiłabym z 20 fantów... ponieważ mam 10 kilometrów do najbliższej i wolałabym zapłacić osobiście raz za paczke 11 złotych przy okazji bytności w okolicy poczty niż jeździć w kółko...