Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bea, jesteś niesamowita - tak wytrwale, konsekwentnie walczysz o Gajunię, że musi to przynieść skutek (DOM dla suni!). Mimo że, jak mówiła Agnieszka, u której jest Gaja, ostatnio o żadniego z kilkunastu piesków przebywających u niej w hoteliku, nie było ŻADNEGO zapytania, choć wszystkie mają ogłoszenia. Taki jakiś feralny okres.....

Posted

Jestem u Gai cały czas, nie zawsze piszę, bo sytuacja ciągle bez zmian - sunia domu niema, nikt nawet zapytać o nia nie chce.
A do Kikou trzeba priv wysłać z prośbą o rozliczenia.

Posted

Jutro wpłacam kolejne 50 zł na konto dla Gaji

PS
Cioteczki kochane, plizzz, pilnujcie jej wątku na dogo, podnoście, bo mnie tu zabraknie jakiś czas bo ja od środy w szpitalu...

Posted

Dziękuję kochane moje i trzymam za słowo, że wątek nie popadnie w zapomnienie :)
Gajusia musi się pokazywać gdzie się da i ile się da...

A 50 zł dla niej- wpłacone:)

Posted

Kochana Gajuniu, jadę na na dwa tygodnie wakacji (bez ineternetu), ale będę o tobie pamietać. Mam nadzieję że w tymczasowym hoteliku, w którym jesteś, czujesz się jak na permanentnych wakacjach (zieleń, przestrzeń cały czas) - ale chyba już dość tego....

• 2 weeks later...