Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem i ja. Poprosiłam Kikou o info, jak Gaja stoi z finansami, deklaracjami - czy te, które są nadchodzą regularnie, czy ktoś się wykruszył. Mam jednak świadomośc, że Kikou przy 18 pieskach moze nie mieć czasu na rychła odpowiedź - jednakowoż, mam nadzieję, że coś nam napisze.

Posted

[quote name='bea100']Dzięki, czuję się tu czasem faktycznie nieco samotnie...;)[/QUOTE]

ja tez jestem u Gaji od poczatku...nie wiem jak pomoc tej suni...
Kikou, jesli nie dajesz rady z rozliczeniem , ja moge je prowadzic..

Posted

[quote name='monika083']Kikou, jesli nie dajesz rady z rozliczeniem , ja moge je prowadzic..[/QUOTE]
Mam wrażenie, że Kikou nie zagląda na wątek Gajuni. Może napisz PW ?

Posted

przepraszam, rzeczywiście zaglądam zbyt rzadko....
poprawie sie!!!

od ostatniego rozliczenia zaksięgowały się u mnie:
29-03-2011 Maja7 30,00 PLN
08-04-2011 bazarek Monika083 Mruczka 50,00 PLN
08-04-2011 Gogonek 15,00 PLN
10-04-2011 Aleksandra Zofia P 100,00 PLN
14-04-2011 Bea100 50,00 PLN
15-04-2011 MruczkA 100,00 PLN
28-04-2011 Maja7 30,00 PLN
10-05-2011 Leyla 100,00 PLN (2mies.)
11-05-2011 Aleksandra Zofia P 40,00 PLN
13-05-2011 Gogonek 10,00 PLN
13-05-2011 MruczkA 100,00 PLN
31-05-2011 Maja7 30,00 PLN

[B]to oznacza ze na pobyt czerwcowy brakuje dokladnie 201,00[/B]
uzupełniłam pierwszą strone (prosze sprawdzić, może coś mi umknęło to uzupełnie)

Posted

warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić

[INDENT] [B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3] lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT]

Posted

Tak czułam, że Gaja w długach...niestety, w tym mc już nie mogę pomóc finansowo, no chociaż jej te ogłoszenia opłaciłam ale to tak skromnie było...

Posted

Bo jej potrzebny DS. Ogłoszenia i nagłaśnianie i przypominanie na dogo. To nie może tak być, że jak już pies w DT to zainteresowanie tu spada do zera...pies popada w zapomnienie i długi....o Gaji trzeba pamiętać qrcze...na dogo wchodzą nowi ludzie, może ktoś da grosiki?

Posted

[quote name='kikou']to oznacza ze na pobyt czerwcowy brakuje dokladnie 201,00[/B]
uzupełniłam pierwszą strone (prosze sprawdzić, może coś mi umknęło to uzupełnie)[/QUOTE]

tak żle chyba nie bedzie, bo ja mam zlecenie stałe - 100 zł - na Gajunię płatne 13 każdego miesiąca, a więc ten czerwiec trochę podgonimy. ym nie niej - pełnej kwoty deklaracji chyba nie ma.
Dzieki bea, że pamietasz o Gajuni, dzięki za wspomożenie groszem. Zadzwonię wieczorem do hoteliku Gai z pytaniem, czy był choć jeden telefon w jej sprawie - bo ogłoszeń ostatnio trochę poszło.