Teklunia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): czesc Magda :) skad masz zdjecia mojego psa? ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Madzia :razz: czeeeeeeeeesc :buzi: sota36 napisał(a):Boze - te patyki - te psiny powienny w jakiejs "patyczarni" robic!!! ano fakt, gajka nawet ma patyka w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: malawaszka napisał(a):patrz i ucz się :razz: hahaha no tak, monika twój bolek jest niezastąpiony drwal :eviltong: Teklunia napisał(a):czesc Magda :smile: skad masz zdjecia mojego psa? ;-) tak mi sie jakos zapodziały w aparacie same :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 czesc i czołem :buzi: :oops: Quote
panienkabubu Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha taaki pies z takim małym patyckiem :turn-l: patrz i ucz się :razz: :evil_lol: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Cześć Madziu! A co oznacza ta minka :oops: obok zdjęcia? :shake: Cudnie razem wyglądacie... :loveu: :loveu: Wasia, jak to mowia, w małym ciele duży duch. :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):moja ostatnia mania fotografowania mordeczki gajca :evil_lol: jej oczy są dla mnie poezją :eviltong: czy te oczy maga kłamać chyba nie.......................... spineczki Gajeczki są kosmiczne ślicznie w nich wygląda :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):czy te oczy maga kłamać chyba nie.......................... spineczki Gajeczki są kosmiczne ślicznie w nich wygląda :loveu: haha dominika a zebys wiedziała ze kłamią zwłaszcza jak jesc chcą :evil_lol: my teraz lecimy na spacerek z kasią i jej drugim dzieckiem majorkiem, którego juz poznaliscie :eviltong: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):haha dominika a zebys wiedziała ze kłamią zwłaszcza jak jesc chcą :evil_lol: my teraz lecimy na spacerek z kasią i jej drugim dzieckiem majorkiem, którego juz poznaliscie :eviltong: udanego spacerku licze na pstryk pstryk ;) aj tam kłamią pomagaja troche prawdzie to wszystko ;) :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 i juz jestesmy :lol: dla tych sklerotyków i tych którzy majorka nie znają, przedstawiamy bo we własnej osobie :evil_lol: i wiosenna gaja :loveu: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):i juz jestesmy :lol: dla tych sklerotyków i tych którzy majorka nie znają, przedstawiamy bo we własnej osobie :evil_lol: nic tylko taka Majorke wziąść i zacałować :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 i szalenstwa ... z patyczkami.... i bez patyczków :evil_lol: i wachanie :eviltong: a potem juz psy grzeczne były :loveu: ciwczylismy przysiadywanie przed panną ;) major widmo :eviltong: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 u ktoś byl dzisiaj na Majorce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 :lol: dbsst napisał(a):nic tylko taka Majorke wziąść i zacałować :cool3: całuj całuj a ci nos odgryzie mleczakami :evil_lol: cd. miłości sie psiakom zachciało :loveu: ależ mam grymas twarzy kon by sie usmiał hahahaha :evil_lol: i [SIZE=2]i spacerki z pieskami :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):uuuuuuuu widze ze byl maly bunt majorka zacumowała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i jeszcze trawiasta gajka :cool3: Quote
sota36 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Jezu myslalam ze mi Gutka ukradziono - ale uffffffffffff jest tu obok mnie! Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 sota36 napisał(a):Jezu myslalam ze mi Gutka ukradziono - ale uffffffffffff jest tu obok mnie! hahahahhah dobre dobre, zanim moja gaja bedzie miała taką siersc jak gutek paputek to jeszcze sporo czasu minie a on i tak bedzie miał dłuższą :eviltong: Quote
sota36 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahahhah dobre dobre, zanim moja gaja bedzie miała taką siersc jak gutek paputek to jeszcze sporo czasu minie a on i tak bedzie miał dłuższą :eviltong: - przeadzasz kobieto, przesadzasz!!! A obetnij Ty Gajce paputki - ladnie na okraglo! Ja to zrobilam i wygladaja lapki o wiele ladniej! Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 no własnie będziemy sie pielęgnowac na wiosne w sobote, kąpciel, czesanki i wycinannko :eviltong: Quote
sota36 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 My tez zaraz idziemy do salonu pieknosci czyli do pokoju na czesanko! Quote
anetta Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Jakie sliczne soczyste :lol: foteczki :loveu: Majorka (swietne imie!) pieknie zacheca Gajeczke do zabawy hahahah :lol: http://img524.imageshack.us/img524/5048/tndscn39894wu.jpg Quote
Agga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ALe fajne foteczki. :loveu: Madziu a Ty na zlocik bierzesz pieseczka?:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Agga napisał(a):ALe fajne foteczki. :loveu: Madziu a Ty na zlocik bierzesz pieseczka?:cool3: czesc agusia:buzi: mam plany zabrac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 i na dobranoc masterek i gajek :loveu: i na dobranoc :loveu: Quote
Recommended Posts