Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc kochani!

tyle sie dzisiaj działo, że nie jestem w stanie tego wsyztskiego ogarnąć, najpierw z rana przeczytałam o Lazy

• potem byłam w schronisku i okazało sie ze jedna nasza szczenna suka pozagryzała swoje szczeniaki, tyram jak głupia na tych promocjach, mam dosc tych wszytskich ludzi...

ide spiochac bo jutro czeka mnie 10h uzerania sie z nieokrzesanymi bydlakami

na dobranoc gajeczek

• Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
    czesc kochani!

tyle sie dzisiaj działo, że nie jestem w stanie tego wsyztskiego ogarnąć, najpierw z rana przeczytałam o Lazy
  • potem byłam w schronisku i okazało sie ze jedna nasza szczenna suka pozagryzała swoje szczeniaki, tyram jak głupia na tych promocjach, mam dosc tych wszytskich ludzi...

ide spiochac bo jutro czeka mnie 10h uzerania sie z nieokrzesanymi bydlakami

• Biedna Madzia......:roll: Nie smutaj! Bedzie dobrze.

Kochana Gajeczka

Posted

madziu mam cos specjalnie dla ciebie :lol:

Ojej Coco:loveu::loveu:
    I jak sie chowa? Grzeczna jest? (w sumie to chlopak czy dziewucha?:roll:)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
    Ojej Coco:loveu::loveu:
    I jak sie chowa? Grzeczna jest? (w sumie to chlopak czy dziewucha?:roll:)

chowa sie swietnie, kocha zrec i robi to praktycznie cały czas, juz wiem jak odróznic płec i jest dziewczynką i zastanawiamy sie nad zmianą imienia na jakies bardziej mowiące o tym ze coco to dziewczynka :lol:

Posted

chowa sie swietnie, kocha zrec i robi to praktycznie cały czas, juz wiem jak odróznic płec i jest dziewczynką i zastanawiamy sie nad zmianą imienia na jakies bardziej mowiące o tym ze coco to dziewczynka :lol:

I slusznie, bo po imieniu nie mozna odroznic plci:lol: Moja swinia tez caly czas zre...... a reaguje juz na jakies dzwieki np. podczas otwierania lodowki?:cool3:

Posted

Cześć Madziu :multi: :multi: :multi:

Ale pieknie wyczesałaś Gajeczke :loveu: :loveu: normalnie zakochałam się w niej :loveu: Ma już takie długie włoski - super :klacz:

i ta różowa łopatka :loveu: :loveu:

Posted

biegnąca kasia i benek

po 1. (!!!!) :angryy: :evil_lol: Madzia to zdjęcie to rodzaj zemsty tak? :razz: :mad: :mad: :diabloti:
    po 2. Zauważyliście zgranie łap Benosława i moich nóg? :multi: Od razu widać, że szkolony :D

zresztą zapytajcie kasi, co było po wczorajszym spacerze jak ten szatan wpadł do lasu :cool3: :cool3: :cool3:

Hahaha, przez jakiś czas wyrażałam głośne współczucia dla Madzi :D biedna ona z tym czesaniem ;)
    W każdym razie, Gaja to chyba nie zwraca uwagi na nic, drzewa, nie drzewa, krzaki, nie krzaki, ważne, żeby pobiegać :D
    Ale sierściucha po spacerku .. No współczucia :D

Posted

PiotrekJ napisał(a):

"Miłego" dnia na promocji życzymy :evil_lol: :evil_lol: ;) ...

Ja tez zycze "milego" dnia. Mam nadzieje, ze szybko sie to skonczy i przyjdziesz do nas;)

Posted

czesc kochani!

• widze tylko jedno wyjscie z tej sytuacji... przyjedz do Warszawy odpoczac sobie :p

Posted

panienkabubu napisał(a):
    Aha, Madziu
    śle się reszta zdjęć do Ciebie :)

dziękuje kasiu dostałam :buzi:

PiotrekJ napisał(a):
    "Miłego" dnia na promocji życzymy :evil_lol: :evil_lol: ;-) ...

wredny tyyyy :eviltong: :eviltong: :eviltong:
    jutro czeka mnie 10h męczarni:placz:

Teklunia napisał(a):
    widze tylko jedno wyjscie z tej sytuacji... przyjedz do Warszawy odpoczac sobie :p

jak się tylko nadarzy okazja to bardzo chętnie :evil_lol:

a teraz wybaczcie ale uciekam spać:-(
    dobranoc

Posted

Cześć dziewczyny :cool3: ...

wredny tyyyy :eviltong: :eviltong: :eviltong:
    jutro czeka mnie 10h męczarni:placz:

Szkoda, że nie zapytałem się Ciebie wczoraj gdzie będziesz dziś stać :razz: ... Może niespodziewankę bym Ci zrobił :cool3: :lol: :eviltong: ...

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Madziu, przekaż proszę jednego całuska w ten śliczny nosecek... :loveu:

goniu specjalnie dla ciebie lizanki od gajka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja jestem tylko na chwilke, dzisiaj byłam na 10h w pracy, na szczescie jutro wolne wiec bede ogarniac chałupe :eviltong: :p

dobranoc :buzi: