malawaszka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 jak bede miała ruska to chyba się zgłoszę do Ciebie Madziu na lekcję upinania grzywki :cool3: Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Dzien dobry Madziu i Gajko! Ale Gajeczka wyczesana..... fiufiu.......:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Hej Madziu! Ojejcia, jaki nosecek :iloveyou: Śliczny fryz... :loveu: Kogoś mi Ona przypomina :cool3: Jak się ślicznie uśmiecha :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 czesc kochani! tyle sie dzisiaj działo, że nie jestem w stanie tego wsyztskiego ogarnąć, najpierw z rana przeczytałam o Lazy potem byłam w schronisku i okazało sie ze jedna nasza szczenna suka pozagryzała swoje szczeniaki, tyram jak głupia na tych promocjach, mam dosc tych wszytskich ludzi... ide spiochac bo jutro czeka mnie 10h uzerania sie z nieokrzesanymi bydlakami na dobranoc gajeczek Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc kochani! tyle sie dzisiaj działo, że nie jestem w stanie tego wsyztskiego ogarnąć, najpierw z rana przeczytałam o Lazy potem byłam w schronisku i okazało sie ze jedna nasza szczenna suka pozagryzała swoje szczeniaki, tyram jak głupia na tych promocjach, mam dosc tych wszytskich ludzi... ide spiochac bo jutro czeka mnie 10h uzerania sie z nieokrzesanymi bydlakami Biedna Madzia......:roll: Nie smutaj! Bedzie dobrze. Kochana Gajeczka Quote
madzia20sosnowiec Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 madziu mam cos specjalnie dla ciebie :lol: Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):madziu mam cos specjalnie dla ciebie :lol: Ojej Coco:loveu::loveu: I jak sie chowa? Grzeczna jest? (w sumie to chlopak czy dziewucha?:roll:) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ojej Coco:loveu::loveu: I jak sie chowa? Grzeczna jest? (w sumie to chlopak czy dziewucha?:roll:) chowa sie swietnie, kocha zrec i robi to praktycznie cały czas, juz wiem jak odróznic płec i jest dziewczynką i zastanawiamy sie nad zmianą imienia na jakies bardziej mowiące o tym ze coco to dziewczynka :lol: Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):chowa sie swietnie, kocha zrec i robi to praktycznie cały czas, juz wiem jak odróznic płec i jest dziewczynką i zastanawiamy sie nad zmianą imienia na jakies bardziej mowiące o tym ze coco to dziewczynka :lol: I slusznie, bo po imieniu nie mozna odroznic plci:lol: Moja swinia tez caly czas zre...... a reaguje juz na jakies dzwieki np. podczas otwierania lodowki?:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Cześć Madziu :multi: :multi: :multi: Ale pieknie wyczesałaś Gajeczke :loveu: :loveu: normalnie zakochałam się w niej :loveu: Ma już takie długie włoski - super :klacz: i ta różowa łopatka :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):biegnąca kasia i benek po 1. (!!!!) :angryy: :evil_lol: Madzia to zdjęcie to rodzaj zemsty tak? :razz: :mad: :mad: :diabloti: po 2. Zauważyliście zgranie łap Benosława i moich nóg? :multi: Od razu widać, że szkolony :D zresztą zapytajcie kasi, co było po wczorajszym spacerze jak ten szatan wpadł do lasu :cool3: :cool3: :cool3: Hahaha, przez jakiś czas wyrażałam głośne współczucia dla Madzi :D biedna ona z tym czesaniem ;) W każdym razie, Gaja to chyba nie zwraca uwagi na nic, drzewa, nie drzewa, krzaki, nie krzaki, ważne, żeby pobiegać :D Ale sierściucha po spacerku .. No współczucia :D Quote
panienkabubu Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Aha, Madziu śle się reszta zdjęć do Ciebie :) Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Cześć :cool3: ... "Miłego" dnia na promocji życzymy :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
g_o_n_i_a Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Hej Madziunia! :p Ale Cię męczą na tych promocjach. :shake: Cudna Gajeczka - ten mokrutki nosecek... :loveu: Quote
Magda Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a): "Miłego" dnia na promocji życzymy :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Ja tez zycze "milego" dnia. Mam nadzieje, ze szybko sie to skonczy i przyjdziesz do nas;) Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc kochani! tyle sie dzisiaj działo, że nie jestem w stanie tego wsyztskiego ogarnąć, najpierw z rana przeczytałam o Lazy potem byłam w schronisku i okazało sie ze jedna nasza szczenna suka pozagryzała swoje szczeniaki, tyram jak głupia na tych promocjach, mam dosc tych wszytskich ludzi... widze tylko jedno wyjscie z tej sytuacji... przyjedz do Warszawy odpoczac sobie :p Quote
madzia20sosnowiec Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 panienkabubu napisał(a):Aha, Madziu śle się reszta zdjęć do Ciebie :) dziękuje kasiu dostałam :buzi: PiotrekJ napisał(a):"Miłego" dnia na promocji życzymy :evil_lol: :evil_lol: ;-) ... wredny tyyyy :eviltong: :eviltong: :eviltong: jutro czeka mnie 10h męczarni:placz: Teklunia napisał(a):widze tylko jedno wyjscie z tej sytuacji... przyjedz do Warszawy odpoczac sobie :p jak się tylko nadarzy okazja to bardzo chętnie :evil_lol: a teraz wybaczcie ale uciekam spać:-( dobranoc Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dzien dobry! A co tu takie pustki? :shake: Madziu, przekaż proszę jednego całuska w ten śliczny nosecek... :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Cześć dziewczyny :cool3: ... madzia18sosnowiec napisał(a): wredny tyyyy :eviltong: :eviltong: :eviltong: jutro czeka mnie 10h męczarni:placz: Szkoda, że nie zapytałem się Ciebie wczoraj gdzie będziesz dziś stać :razz: ... Może niespodziewankę bym Ci zrobił :cool3: :lol: :eviltong: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Madziu, przekaż proszę jednego całuska w ten śliczny nosecek... :loveu: goniu specjalnie dla ciebie lizanki od gajka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja jestem tylko na chwilke, dzisiaj byłam na 10h w pracy, na szczescie jutro wolne wiec bede ogarniac chałupe :eviltong: :p dobranoc :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no witaj Madzik :multi:i Gajeczko:loveu: czesc alunia :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 kochani moze tak powstawiacie swoja maile w ustawienia dgm?przydają sie czasami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc :buzi: Quote
dbsst Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):na dobranoc :buzi: wspaniała fryzura :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts