panienkabubu Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Hyhy .. No niezle Gaja poplywala, nie powiem, nie powiem :cool3: Ben nie lubi pływać, tymbardziej wchodzić do wody, chociaż dzisiaj pobił sam siebie (pozwolisz Madziu :D) Faaajnie, zaczyna się robić ciepło, Madzia może kiedyś wrzucimy nasze stwory do jeziorka? :D Ben to chyba się utopi on dzisiaj pierwszy raz w życiu w wodzie był :eviltong: Aha, Madzia, dzięki za spacerek :)) było jak zwykle milutko i niebezpiecznie (dla Ciebie Bidulko :loveu: ) No i czekam na fotki, a przede wszystkim na ich opisy :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 i jeszcze troche gajka w pędzie :p i w skupieniu :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 panienkabubu napisał(a): (pozwolisz Madziu :D) ależ oczywiście :p panienkabubu napisał(a): Faaajnie, zaczyna się robić ciepło, Madzia może kiedyś wrzucimy nasze stwory do jeziorka? :D Ben to chyba się utopi on dzisiaj pierwszy raz w życiu w wodzie był :eviltong: Aha, Madzia, dzięki za spacerek :)) było jak zwykle milutko i niebezpiecznie (dla Ciebie Bidulko :loveu: ) Kasiu my również dziękujemy za spacerek, zaczyna mi sie to podobać, spodnie mam wyciorane od slin obu psiaków, i ziemi, cóz fotograf musi sie poswiecac i na wlasnych kolanach zdjęcia robic :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 moja ostatnia mania fotografowania mordeczki gajca :evil_lol: jej oczy są dla mnie poezją :eviltong: Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):moja ostatnia mania fotografowania mordeczki gajca :evil_lol: jej oczy są dla mnie poezją :eviltong: :loveu:jęzorek też ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:jęzorek też ;) oj takkk :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 nasza piękna okolica :loveu: i gaja pilnująca jeziorka zeby nie uciekło :cool3: Quote
malawaszka Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 ale ekstra :loveu: szkoda, że nie możemy z terrorystami sie z Wami spotkać :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 malawaszka napisał(a):ale ekstra :loveu: szkoda, że nie możemy z terrorystami sie z Wami spotkać :placz: malawaszka nigdy nie mow nigdy kagance w dłoń :cool3: Quote
malawaszka Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 ja mam dla Luny tylko taki nylonowy rurkowaty do weta :shake: a w tym nie można biegać - ale myślę, że w końcu się odważę i na smyczkach na początku potrzymamy i może się jakoś zgodzą :roll: jak Gaja reaguje na takie maloty? Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 malawaszka napisał(a):ja mam dla Luny tylko taki nylonowy rurkowaty do weta :shake: a w tym nie można biegać - ale myślę, że w końcu się odważę i na smyczkach na początku potrzymamy i może się jakoś zgodzą :roll: jak Gaja reaguje na takie maloty? gaja reaguje zle, ale wybieramy sie na sterylke i kaganiec zakupujemy w tym tyg. wiec mowy nie ma o gryzaniu :cool3: Quote
malawaszka Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 sterylka nic nie zmieni :shake: wiem coś o tym :evil_lol: bo Luna nie zmiękła ani ani odrobinkę a minęły już dwa lata :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 malawaszka napisał(a):sterylka nic nie zmieni :shake: wiem coś o tym :evil_lol: bo Luna nie zmiękła ani ani odrobinkę a minęły już dwa lata :roll: ale kagańca metalowego to mi nie przegryzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc :buzi: Quote
panienkabubu Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ben to ma takie oczy jakby ćpał dzień i noc więc one nie są dla mnie poezją :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ubawem :eviltong: Malawaszka, to znacyz, ze chcesz sie z Gaja i Madzia spotkac, a ze mna i z Benosławem NIE!?!?!?!?!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiesz co :p co z Ciebie za kolezanka :p:roll: :roll: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Czy ktos cos wspominal o jezyku? :evil_lol: A za Benosławem łąka, na której w lecie Gaja będzie biegać z Benem :D teraz za dużo błooota tam ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Hej Madziu! :buzi: i gaja pilnująca jeziorka zeby nie uciekło :cool3: Grzeczna sunieczka. :klacz: :loveu: A czy ten nosecek to się do poezji nie zalicza? :cool3: :loveu: Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 panienkabubu napisał(a):Malawaszka, to znacyz, ze chcesz sie z Gaja i Madzia spotkac, a ze mna i z Benosławem NIE!?!?!?!?!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiesz co :p co z Ciebie za kolezanka :p:roll: :roll: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha dokonałaś duuużej nadinterpretacji moja droga :lol: :lol: :lol: to znaczy tylko, że spotkania z Benem się nie boję bo ten Twój mały narkoman jako gentelman nie zrobi krzywdy małej spanikowanej suczynce (tak myślę przynajmniej :razz: ) a z Gajką jako dwie baby mogą się nie zgrać :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 malawaszka napisał(a): a z Gajką jako dwie baby mogą się nie zgrać :placz: kochana ty sie nie martw ona zanim wywącha kto jest piesek a kto suczka to juz po razie sobie da dla kazdego :diabloti: bolka tyz nie ominie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i troche z serii gaja morderca patyków :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
panienkabubu Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha dokonałaś duuużej nadinterpretacji moja droga :lol: :lol: :lol: to znaczy tylko, że spotkania z Benem się nie boję bo ten Twój mały narkoman jako gentelman nie zrobi krzywdy małej spanikowanej suczynce (tak myślę przynajmniej :razz: ) a z Gajką jako dwie baby mogą się nie zgrać :placz: Nie zrobi, nie zrobi - teraz biega na lince i najwyżej trochę pogoni suczysko, ale, żeby zagryźć, czy pożreć, to nie ma mowy o tym :) Ben tylko będzie chciał powąchać, trzepnąć łapą i będzie chciał się bawić, ale gabaryty mogą dać o sobie znać :D jejku cudownie będzie Ben wyglądał ze sznaucerem miniaturą :D już to widzę :D to kiedy spacer? :D:D:D Madzia - ta Twoja Gaja, zabijaka patyków, to wiesz .. strach się bać :D ale nikt nie pobije Benosława: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 wiosna ach wiosnaaaa :loveu: i wiosenne fragmenty :eviltong: z góry za jakosc przepraszam, ale sprzęt tylko na tyle pozwolił :placz: ptasiek :cool3: i...motylek :-o :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ojejku, jaki cudny, zawzięty kudłacz :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Boze - te patyki - te psiny powienny w jakiejs "patyczarni" robic!!! Quote
panienkabubu Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 sota36 napisał(a):Boze - te patyki - te psiny powienny w jakiejs "patyczarni" robic!!! Taa :evil_lol: :evil_lol: A mój Ben to za drwala dzisiaj robił (fotka jak Madzia nam przesle :evil_lol: ) Wiosna przyszła, a psiórom się patyciątka spodobały ;) Ben to czasem lubi "małe" sztuczki :D Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 panienkabubu napisał(a):Wiosna przyszła, a psiórom się patyciątka spodobały ;) Ben to czasem lubi "małe" sztuczki :D hahaha taaki pies z takim małym patyckiem :turn-l: patrz i ucz się :razz: :evil_lol: Quote
Recommended Posts