Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

Hyhy ..
No niezle Gaja poplywala, nie powiem, nie powiem :cool3:

Ben nie lubi pływać, tymbardziej wchodzić do wody, chociaż dzisiaj pobił sam siebie (pozwolisz Madziu :D)

Faaajnie, zaczyna się robić ciepło, Madzia może kiedyś wrzucimy nasze stwory do jeziorka? :D Ben to chyba się utopi on dzisiaj pierwszy raz w życiu w wodzie był :eviltong:

Aha, Madzia, dzięki za spacerek :)) było jak zwykle milutko i niebezpiecznie (dla Ciebie Bidulko :loveu: )

No i czekam na fotki, a przede wszystkim na ich opisy :multi:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):

(pozwolisz Madziu :D)

ależ oczywiście :p

panienkabubu napisał(a):

Faaajnie, zaczyna się robić ciepło, Madzia może kiedyś wrzucimy nasze stwory do jeziorka? :D Ben to chyba się utopi on dzisiaj pierwszy raz w życiu w wodzie był :eviltong:

Aha, Madzia, dzięki za spacerek :)) było jak zwykle milutko i niebezpiecznie (dla Ciebie Bidulko :loveu: )

Kasiu my również dziękujemy za spacerek, zaczyna mi sie to podobać, spodnie mam wyciorane od slin obu psiaków, i ziemi, cóz fotograf musi sie poswiecac i na wlasnych kolanach zdjęcia robic :evil_lol:

Posted

ja mam dla Luny tylko taki nylonowy rurkowaty do weta :shake: a w tym nie można biegać - ale myślę, że w końcu się odważę i na smyczkach na początku potrzymamy i może się jakoś zgodzą :roll: jak Gaja reaguje na takie maloty?

Posted

malawaszka napisał(a):
ja mam dla Luny tylko taki nylonowy rurkowaty do weta :shake: a w tym nie można biegać - ale myślę, że w końcu się odważę i na smyczkach na początku potrzymamy i może się jakoś zgodzą :roll: jak Gaja reaguje na takie maloty?

gaja reaguje zle, ale wybieramy sie na sterylke i kaganiec zakupujemy w tym tyg. wiec mowy nie ma o gryzaniu :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
sterylka nic nie zmieni :shake: wiem coś o tym :evil_lol: bo Luna nie zmiękła ani ani odrobinkę a minęły już dwa lata :roll:

ale kagańca metalowego to mi nie przegryzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dobranoc :buzi:

Posted

Ben to ma takie oczy jakby ćpał dzień i noc więc one nie są dla mnie poezją :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ubawem :eviltong:

Malawaszka, to znacyz, ze chcesz sie z Gaja i Madzia spotkac, a ze mna i z Benosławem NIE!?!?!?!?!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
wiesz co :p co z Ciebie za kolezanka :p:roll: :roll: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hej Madziu! :buzi:

i gaja pilnująca jeziorka zeby nie uciekło :cool3:

Grzeczna sunieczka. :klacz: :loveu:

A czy ten nosecek to się do poezji nie zalicza? :cool3: :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Malawaszka, to znacyz, ze chcesz sie z Gaja i Madzia spotkac, a ze mna i z Benosławem NIE!?!?!?!?!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
wiesz co :p co z Ciebie za kolezanka :p:roll: :roll: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahaha dokonałaś duuużej nadinterpretacji moja droga :lol: :lol: :lol: to znaczy tylko, że spotkania z Benem się nie boję bo ten Twój mały narkoman jako gentelman nie zrobi krzywdy małej spanikowanej suczynce (tak myślę przynajmniej :razz: ) a z Gajką jako dwie baby mogą się nie zgrać :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
a z Gajką jako dwie baby mogą się nie zgrać :placz:

kochana ty sie nie martw ona zanim wywącha kto jest piesek a kto suczka to juz po razie sobie da dla kazdego :diabloti: bolka tyz nie ominie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i troche z serii gaja morderca patyków :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha dokonałaś duuużej nadinterpretacji moja droga :lol: :lol: :lol: to znaczy tylko, że spotkania z Benem się nie boję bo ten Twój mały narkoman jako gentelman nie zrobi krzywdy małej spanikowanej suczynce (tak myślę przynajmniej :razz: ) a z Gajką jako dwie baby mogą się nie zgrać :placz:

Nie zrobi, nie zrobi - teraz biega na lince i najwyżej trochę pogoni suczysko, ale, żeby zagryźć, czy pożreć, to nie ma mowy o tym :)
Ben tylko będzie chciał powąchać, trzepnąć łapą i będzie chciał się bawić, ale gabaryty mogą dać o sobie znać :D
jejku cudownie będzie Ben wyglądał ze sznaucerem miniaturą :D
już to widzę :D
to kiedy spacer? :D:D:D

Madzia - ta Twoja Gaja, zabijaka patyków, to wiesz .. strach się bać :D
ale nikt nie pobije Benosława:

Posted

sota36 napisał(a):
Boze - te patyki - te psiny powienny w jakiejs "patyczarni" robic!!!

Taa :evil_lol: :evil_lol:
A mój Ben to za drwala dzisiaj robił (fotka jak Madzia nam przesle :evil_lol: )

Wiosna przyszła, a psiórom się patyciątka spodobały ;)
Ben to czasem lubi "małe" sztuczki :D

Posted

panienkabubu napisał(a):
Wiosna przyszła, a psiórom się patyciątka spodobały ;)
Ben to czasem lubi "małe" sztuczki :D

hahaha taaki pies z takim małym patyckiem :turn-l:

patrz i ucz się :razz:

:evil_lol: