madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 my już pięknie mówimy dobranoooooc :buzi: function FocusMe(){windows.focus();}window.focus(); Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Wy też spać idziecie? :shake: Dobranoc :roll: ... Quote
Vectra Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 jaka całuśne mordeczka i taa spineczka :loveu: :loveu: co prawda ja dopiero zaczynam podróż po dgm ale życze słodkich snów i powrotu do zdrowia. Quote
asiunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Hej!! Dzien dobry!Madziu jak sie czujesz?:shake: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Dzień Doberek ;) ... Jak tam zdrówko? :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 czesc Vectra, Asiunia i Piotruś :buzi: witamy wszystkich dopiero teraz odwiedzających :lol: zdrówko tak sobie, dzisiaj zaczęłam antybiotyki i znow mam boleści :-( chociaż chora to ciągle na chodzie ( szkołę dzisiaj zaliczyłam, gajkowi serduszka i marcheweczke kupiłam, i na spacerku też byłyśmy) i z aparatem :lol: zasypię was dzisiaj zdjęciami :p moja mordulencja :loveu: tu się trochę zawstydziłam :oops: pancia!!nie po oczach tym feleszem!:mad: tu się schowałam i śpię ;) i jeszcze taaaaaaaakiego nochalka mam :evil_lol: zaraz reszta :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Zdrowiej szybko Magdo ;) ... A tą szkołę na Twoim miejscu to narazie bym sobie odpuścił ;) ... Fotki śliczne, modelka jeszcze piękniejsza :lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 no to kolejne zdjątka i kłade sie na chwilke odpocząć :shake: i nochalek jeszczeeee :loveu: Quote
Vectra Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 witam :lol: :lol: zdjęcia miodzio :loveu: :loveu: Quote
Teba Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Zdrowiej szybko Magdo ;) ... A tą szkołę na Twoim miejscu to narazie bym sobie odpuścił ;) ... Fotki śliczne, modelka jeszcze piękniejsza :lol: ... Szkołę w takim stanie to koniecznie trzeba sobie odpuścić ;) Quote
Teklunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Rany, Madga, alez ona jest sliczna!!!!!! I cos ostatnio upodobala sobie fryzurke gladko zaczesana do tylu :lol: Zdrowiej szybko!!! Wpadne jeszcze potem :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Dzień dobry Madziu! :multi: Cudna! I jaką ma śliczną fryzurkę... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 urocza dziewczyna z tej Gajki ! :loveu::loveu::loveu: i jaka z niej modelka :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 czesć Madziu :) Wracaj szybko do zdrówka :buzi: Gajeczka cudnie wygląda w takiej fryzurce i widzę ze sie chyba już do spineczek przyzwyczaiła? Faaaajne te senne zdjątka.. w słonku :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Witam [SIZE=2]wieczorkowo :lol: Cieszę się, że modelina się spodobała, namęczyła się dziewczyna, żeby tak ładnie popozować :lol: Włoski upięte do tyłu wprawdzie w większe spineczki, Gaja troche marudzi jeszcze, ale jest lepiej niż na początku :razz: Szkołe najchętniej bym sobie odpuściła, tak jak Ala L4 do 9, ale nie da rady musze łazić chociaż na pojedyńcze godziny, żebym nie miała później masy do zaliczania :angryy: Zaraz wrzucę jeszcze fotek, tylko pojde dac Gajce papciu :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 pod palamami czyli cos bahamos domos :evil_lol: i znow moja morda piękna :loveu: i jej piękne oczka :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']pod palamami czyli cos bahamos domos :evil_lol: Ja patrzę, że Wy tropiki macie w domu :cool3: ... Można wycieczkę sobie zamówić? :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja patrzę, że Wy tropiki macie w domu :cool3: ... Można wycieczkę sobie zamówić? :cool3: Niekoniecznie, ale kwiatka moge Ci przysłać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze akcent dzisiejszego spacerku, reszta pozniej albo jutro bo ja ide sobie poobcować z genetyką :cool3: Quote
Gosiek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 hahaha niezłe "palmy" z beniaminka :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Tak sobie ślicznie to Słoneczko stoi na białym puszku... :loveu: A cóż tak obserwowała? Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 gonia znając gajke to cos do jedzenia :eviltong: na dobranoc :p Quote
Recommended Posts