Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Dagusia ja co powiem, że ona tak podpatrzyła Twojego Oskarka i też tak ładnie na zdjeciach chciała wychodzic :loveu: dziękujemy :oops: :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 a teraz troche śpiocha :cool1: zmiana pomieszczenia :cool1: sesja pościelowa Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 witamy asiu w naszych skromnych progach :hand: z serii "kto ukradł marchewke" sprawca zdemaskował sie w ciagu kilku sekund :cool3: i chodz chowała to co ukradła:cool1: to i tak pozostawiła po sobie wiele widocznych dowodów :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] o tak! ja tez znam te dowody ;) Ten je jak prosiak - wszedzie sa okruski, nie dojada z miski do konca itp. To dla mnie nowosc, bo moje poprzednie psy, a w zasadzie suczki, czyscily miski na blask i mogly robic za odkurzacze, jesli chodzi o okruszki :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 :eviltong: :eviltong: haha no widzisz kasiu...:eviltong: :eviltong: a teraz troche zdjec z serii "żebrak":evil_lol: mniamniasny ogóreczek :loveu: i aaaaaaaaaaaaaam jeszcze jeden :eviltong: i znowu ogórqaaasss:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Magdaleno, pieski mięsem się karmi a nie ogórkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Madziu - piękne masz te tereny na wsi - zazdroszczę.. wspaniałe :lol: Gajeczka bardzo ładnie wychodzi na zdjeciach a TZ bałwanek mnie nieźle rozbawił :evil_lol: A wiesz że mój psiór też uwielbia ogóraski? Nie tylko oczywiscie - jak robie sałatkę to nie odejdzie na krok - żebrak mały :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Magdaleno, pieski mięsem się karmi a nie ogórkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... hahaha bardzo zabawne Piotrze, może Cie zdziwi to co napiszę, ale WIEM :evil_lol: [quote name='Gosiek']Madziu - piękne masz te tereny na wsi - zazdroszczę.. wspaniałe :lol: Gajeczka bardzo ładnie wychodzi na zdjeciach a TZ bałwanek mnie nieźle rozbawił :evil_lol: A wiesz że mój psiór też uwielbia ogóraski? Nie tylko oczywiscie - jak robie sałatkę to nie odejdzie na krok - żebrak mały :cool3: a no wieś piękna, no ale niestety w nieskonczonosc siedzieć nie mogłam :-( co do "specjalów" no to widać, Axelek wie co dobre:eviltong: Gajka oprócz marchewek i ogórków, wcina pomarańcze, banany, kapuste ( kwaszoną) i cytryne :-o Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 i jeszcze kilka ujęć z sesji żebraczej :cool1: jak w hipnozie :evil_lol: a i zapomniałam na śmierć, Piotrze, niestety własnie moje kochane kudlisko moze wcinać same warzywka, zero białka :cool1: Quote
PIKA Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Witam u Was cudna psina :loveu: a i zapomniałam na śmierć, Piotrze, niestety własnie moje kochane kudlisko moze wcinać same warzywka, zero białka :cool1: :hmmmm: nawet bialego sera nie je? :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Gajcia wegetarianka ;) fotki świetne , szczególnie sesja marchewkowa :lol: Ozzy ostatnio zmłócił twaróg , na 2 dzień jajko i dosć sporo mięska i go obsypało więc myslę ze go też przebiałkowało :angryy: Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a i zapomniałam na śmierć, Piotrze, niestety własnie moje kochane kudlisko moze wcinać same warzywka, zero białka :cool1: Czemu? Jak to? :crazyeye: :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 PIKA, Alicja, Piotr, niestety Gaja uwielbia serki, jajka i inne takie, ale dieta antybiałkowa jest dla niej przymusem zamiast leków-Gaja ma ciąze urojoną, no i żeby juz zakonczyła sie produkcja mleczka i cycuchy nie wisiały-dieta, polecona przez Flaire :roll: no i na dobranoooc, żeby wam sie robaczki moje...dobrze spalo :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Dobranoc dziewczynki :) I pozdrowienia dla TZa ;) Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']PIKA, Alicja, Piotr, niestety Gaja uwielbia serki, jajka i inne takie, ale dieta antybiałkowa jest dla niej przymusem zamiast leków-Gaja ma ciąze urojoną, no i żeby juz zakonczyła sie produkcja mleczka i cycuchy nie wisiały-dieta, polecona przez Flaire :roll: no i na dobranoooc, żeby wam sie robaczki moje...dobrze spalo :eviltong: kolorowych snów :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 sesje żebracze są najlepsze, wtedy mają takie słodkie, niewinne minki i robią maślane oczka za kawałek "serka" :lol: :lol: Dobranoc Madziu&Gaju :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 dzieńdoberek moje śpiochy :buzi: dla każdego na rozpoczecie dobrze dzionka :evil_lol: moja krwiożercza bestia :evil_lol: Quote
Alka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 cześć Madziu !:multi: Roślinka wcale nie wygląda grożnie :evil_lol:. Ostatnie snieżne foteczki wspaniałe.:loveu: Piękne tereny, czysty śnieżek...nic tylko zazdrościc...;) a i Pańcia z Gajką ślicznie prezentują się w zimowej scenerii:loveu::loveu::loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no i na dobranoooc, żeby wam sie robaczki moje...dobrze spalo :eviltong: Ehhhhhhh ... Miałem takie piękne sny :lol: :cool3: ;) ... Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']PIKA, Alicja, Piotr, niestety Gaja uwielbia serki, jajka i inne takie, ale dieta antybiałkowa jest dla niej przymusem zamiast leków-Gaja ma ciąze urojoną, no i żeby juz zakonczyła sie produkcja mleczka i cycuchy nie wisiały-dieta, polecona przez Flaire :roll: aaaaa to chwilowo,:evil_lol: jużem myslala, ze ona tak caly czas jada :razz: dla każdego na rozpoczecie dobrze dzionka :evil_lol: moja krwiożercza bestia :evil_lol: a co ona zjada? miesko? a ciązy urojonej nie ma ? :evil_lol: Quote
asiunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']dzieńdoberek moje śpiochy :buzi: dla każdego na rozpoczecie dobrze dzionka :evil_lol: moja krwiożercza bestia :evil_lol: Hej!! Sliczny kwiatuszek i wyglada tak niewinnie:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 PIKA napisał(a): a co ona zjada? miesko? a ciązy urojonej nie ma ? :evil_lol: haha no własnie...ona dużo...pije:eviltong: ciązy urojonej nie stwierdziłam ( jak narazie, nie wiem moze to tak po kazdym domowniku bedzie chodzic, moj brat tez sie jakos dziwnie zachowuje :lol: ) PiotrekJ napisał(a):Ehhhhhhh ... Miałem takie piękne sny :lol: :cool3: ;-) ... Piotrze, nie czaruj, bo sie zakocham :grin: :sg168: asiunia napisał(a):Hej!! Sliczny kwiatuszek i wyglada tak niewinnie:evil_lol: witamy asiu :buzi: no a kwiatuszek...coz...pozory mylą :eviltong: Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Śliczna z was para :cool1: [quote name='madzia18sosnowiec'] haha no własnie...ona dużo...pije:eviltong: ciązy urojonej nie stwierdziłam ( jak narazie, nie wiem moze to tak po kazdym domowniku bedzie chodzic, moj brat tez sie jakos dziwnie zachowuje :lol: ) :crazyeye:spi z piszczącymi zabawkami ? :crazyeye: i ma mleko w sutkach / :crazyeye: Quote
Recommended Posts