Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

o tak!
ja tez znam te dowody ;)
Ten je jak prosiak - wszedzie sa okruski, nie dojada z miski do konca itp.
To dla mnie nowosc, bo moje poprzednie psy, a w zasadzie suczki, czyscily miski na blask i mogly robic za odkurzacze, jesli chodzi o okruszki :lol:

Posted

Madziu - piękne masz te tereny na wsi - zazdroszczę.. wspaniałe :lol:

Gajeczka bardzo ładnie wychodzi na zdjeciach a TZ bałwanek mnie nieźle rozbawił :evil_lol:

A wiesz że mój psiór też uwielbia ogóraski? Nie tylko oczywiscie - jak robie sałatkę to nie odejdzie na krok - żebrak mały :cool3:

Posted

[quote name='PiotrekJ']

Magdaleno, pieski mięsem się karmi a nie ogórkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

hahaha bardzo zabawne Piotrze, może Cie zdziwi to co napiszę, ale WIEM :evil_lol:

[quote name='Gosiek']Madziu - piękne masz te tereny na wsi - zazdroszczę.. wspaniałe :lol:

Gajeczka bardzo ładnie wychodzi na zdjeciach a TZ bałwanek mnie nieźle rozbawił :evil_lol:

A wiesz że mój psiór też uwielbia ogóraski? Nie tylko oczywiscie - jak robie sałatkę to nie odejdzie na krok - żebrak mały :cool3:

a no wieś piękna, no ale niestety w nieskonczonosc siedzieć nie mogłam :-( co do "specjalów" no to widać, Axelek wie co dobre:eviltong: Gajka oprócz marchewek i ogórków, wcina pomarańcze, banany, kapuste ( kwaszoną) i cytryne :-o

Posted

Witam u Was

cudna psina :loveu:

a i zapomniałam na śmierć, Piotrze, niestety własnie moje kochane kudlisko moze wcinać same warzywka, zero białka :cool1:

:hmmmm: nawet bialego sera nie je? :crazyeye:

Posted

Gajcia wegetarianka ;)
fotki świetne , szczególnie sesja marchewkowa :lol:
Ozzy ostatnio zmłócił twaróg , na 2 dzień jajko i dosć sporo mięska i go obsypało więc myslę ze go też przebiałkowało :angryy:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
a i zapomniałam na śmierć, Piotrze, niestety własnie moje kochane kudlisko moze wcinać same warzywka, zero białka :cool1:

Czemu? Jak to? :crazyeye: :roll:

Posted

PIKA, Alicja, Piotr, niestety Gaja uwielbia serki, jajka i inne takie, ale dieta antybiałkowa jest dla niej przymusem zamiast leków-Gaja ma ciąze urojoną, no i żeby juz zakonczyła sie produkcja mleczka i cycuchy nie wisiały-dieta, polecona przez Flaire :roll:

no i na dobranoooc, żeby wam sie robaczki moje...dobrze spalo :eviltong:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']PIKA, Alicja, Piotr, niestety Gaja uwielbia serki, jajka i inne takie, ale dieta antybiałkowa jest dla niej przymusem zamiast leków-Gaja ma ciąze urojoną, no i żeby juz zakonczyła sie produkcja mleczka i cycuchy nie wisiały-dieta, polecona przez Flaire :roll:

no i na dobranoooc, żeby wam sie robaczki moje...dobrze spalo :eviltong:

kolorowych snów :loveu:

Posted

cześć Madziu !:multi:

Roślinka wcale nie wygląda grożnie :evil_lol:.

Ostatnie snieżne foteczki wspaniałe.:loveu: Piękne tereny, czysty śnieżek...nic tylko zazdrościc...;)

a i Pańcia z Gajką ślicznie prezentują się w zimowej scenerii:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']PIKA, Alicja, Piotr, niestety Gaja uwielbia serki, jajka i inne takie, ale dieta antybiałkowa jest dla niej przymusem zamiast leków-Gaja ma ciąze urojoną, no i żeby juz zakonczyła sie produkcja mleczka i cycuchy nie wisiały-dieta, polecona przez Flaire :roll:

aaaaa to chwilowo,:evil_lol: jużem myslala, ze ona tak caly czas jada :razz:

dla każdego na rozpoczecie dobrze dzionka :evil_lol: moja krwiożercza bestia :evil_lol:

a co ona zjada? miesko? a ciązy urojonej nie ma ? :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']dzieńdoberek moje śpiochy :buzi:

dla każdego na rozpoczecie dobrze dzionka :evil_lol: moja krwiożercza bestia :evil_lol:

Hej!!

Sliczny kwiatuszek i wyglada tak niewinnie:evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):

a co ona zjada? miesko? a ciązy urojonej nie ma ? :evil_lol:

haha no własnie...ona dużo...pije:eviltong:
ciązy urojonej nie stwierdziłam ( jak narazie, nie wiem moze to tak po kazdym domowniku bedzie chodzic, moj brat tez sie jakos dziwnie zachowuje :lol: )

PiotrekJ napisał(a):
Ehhhhhhh ... Miałem takie piękne sny :lol: :cool3: ;-) ...

Piotrze, nie czaruj, bo sie zakocham :grin: :sg168:

asiunia napisał(a):
Hej!!

Sliczny kwiatuszek i wyglada tak niewinnie:evil_lol:

witamy asiu :buzi: no a kwiatuszek...coz...pozory mylą :eviltong:

Posted

Śliczna z was para :cool1:

[quote name='madzia18sosnowiec'] haha no własnie...ona dużo...pije:eviltong:
ciązy urojonej nie stwierdziłam ( jak narazie, nie wiem moze to tak po kazdym domowniku bedzie chodzic, moj brat tez sie jakos dziwnie zachowuje :lol: )

:crazyeye:spi z piszczącymi zabawkami ? :crazyeye: i ma mleko w sutkach / :crazyeye: