Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']
trzeba to opić :drink1: :drink1: :cunao: :laola:

hahahahaha no tak tyle co z alkoholizmu wyszłam :p :p :p

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Madziu , nareszcie się pokazałaś .........czas goi rany ,życie toczy się dalej ;-)Głaski i całuski dla Gajki i Coco:loveu:

masz racje ala, w ciągu mojej całej nieobecnosci po raz kolejny przekonałam w wieku 19 lat, jak bardzo ludzie potrafią być dwulicowi i zakłamani :oops: a cocnek i gajek wymiziane :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)Madziu a gdzie na urlopik wyjeżdzasz :razz:

własnie planów od groma a potem nigdy nic nie wychodzi, mam dwie opcje, albo teraz wyjazd 6sierpnia do mielna albo po 15sierpnia do ustki, można powiedzieć, że jutro sie wszystko okaze ;)

a właaaasnie, nie macie moze poleconych, juz sprawdzonych kwater w mielnie?bo nie chce jechać w ciemno:oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
MADZIAAA :multi: :multi: :multi: witaj zdolniacho :loveu:

ahhh faceci :mad: :mad: :mad: zawodny gatunek i to bardzo :mad:

uhahahaaaa waszeczkooooo ty mojaaaa:buzi:
takie słodkosci na noc, no no no :eviltong:

a faceci...zawodni czy nie, teraz ja korzystam i sie bawie a oni niech sobie płaczą :p w pełni zasłużyli :cool3:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ty mi nie klaskaj, tylko namów pysie zeby mnie z wami do wawki wzieła to pojedziemy powykorzystywac co natura dała :eviltong:

jak wykorzystywać to same jedziemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo Pysia to zara będzie sysko na dogo opisywać :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']o a potem bedą gadały że wszystko co najgorsze to we stolicy jest :mad:

hahahahahahaha zdaje ci sie kochana, my stolice z waszką uwielbiamy tyle swiezego miesa tam u was chodzi, tozto raj dla mnie i dla moniki :eviltong:

ja wpadłam tylko na chwilke, jade do lekarza, troche spraw na miescie i o 14 jade z ewą na rozmowe kwalifikacyjną, prosze trzymac lapki ;)

a tu macie gajka, co własnie robi :cool3:

miłego dnia :buzi:

Posted

Witaj Madziu !

Oczywiście ,że będziemy trzymać kciuki :kciuki: w taki gorąc tyyyle spraw ? nie zazdroszczę:shake:.

Tuffcio w tej chwili robi to samo co Gajka:loveu: Buziaki dla niej!:loveu::loveu::loveu:

Posted

:loveu:ale łapciuszki

:mad:czy wy aby bezez mnie się nie wybieracia :razz:a macie jakiegoś ochroniarza ....w końcu ktoś was musi bronić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakby cóś;)

Posted

WIatj Studentko z poprzewracanym zyciem :lol:
Takie zycie ma to do siebie ze wieeele razy sie przewwraca i zawsze potem wstaje... Czasem nawet ładniej stoi niż wczesniej :)

[quote name='madzia18sosnowiec']

Gajeczko, gdzie niedobra Pani cie przez tyle czasu ukrywala? :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']Madzia :kciuki: :kciuki: powal ich na kolana :cool1:

hahaha tak powaliłam pol silesi na kolana jak sie zgubiłam i mapy nie umiałam odczytac, a to ewa miała rozmowe :cool3:

[quote name='Alka']Oczywiście ,że będziemy trzymać kciuki :kciuki: w taki gorąc tyyyle spraw ? nie zazdroszczę:shake:.

tez sobie nie zazdroszcze, chociaz dzisiaj mialam piekne zakonczenie dnia, choc nic tego nie zapowiadało :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale łapciuszki

jola bedzie ze mnie dumna, sama robiłam :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:czy wy aby bezez mnie się nie wybieracia :razz:a macie jakiegoś ochroniarza ....w końcu ktoś was musi bronić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakby cóś;-)

malenka ty mojaaa ja bez ciebie ani rusz nigdzie :p

[quote name='PIKA']Cześć Madzia :razz:

kochana ty wracac miałas 48 lipca :eviltong: ale dobrze ze juz jestes :multi: nie doczekałabym do tego 48 :eviltong:

[quote name='Teklunia']WIatj Studentko z poprzewracanym zyciem :lol:
Takie zycie ma to do siebie ze wieeele razy sie przewwraca i zawsze potem wstaje... Czasem nawet ładniej stoi niż wczesniej :smile:

WIATAJcie moje blizniaki kochane :loveu: :loveu: :loveu: no mnie sie poprzewracało, jestem w trakcie dzwigania, martwie sie tylko zebym garba sie nie nabawiła, ale razie czego to mi pomagac bedziecie :lol:

a teraz uciekam spac, znowu mnie czeka z rana biegania :oops:

DOBRANOOOOC :buzi:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
WIATAJcie moje blizniaki kochane :loveu: :loveu: :loveu: no mnie sie poprzewracało, jestem w trakcie dzwigania, martwie sie tylko zebym garba sie nie nabawiła, ale razie czego to mi pomagac bedziecie :lol:
stawiwmy sie na wezwanie!!!

Posted

Teklunia napisał(a):
stawiwmy sie na wezwanie!!!

na was zawsze moge liczyć :buzi::buzi::buzi: :loveu: :loveu: :loveu:

dzisiaj znowu czeka mnie biegania po katowicach, normalnie urwanie głowy, chyba sie ugotuje w tym upale dzisiaj :oops:

wieczorem postaram sie popstrykac pare fotków gajeczki to cos wrzuce :cool3:

Posted

Ooooo a ja wam zapomniałam powiedziec, ze Gajec ma łapki ładnie obcięte.. :D znaczy włosy na łapach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
o i Cocon jest nawet :D Madzia, on na kanapie?? jeski, to gdzie gaja przez ten czas byla?;) hyhyhy

skoro juz tak cykasz moim aparatem i nawet widze ze umiesz ostrosc zlapac (ja mam problemy z tym:D) to zapraszam do mnie, Benowi brudasowi zrob troche fot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: