panienkabubu Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Gaja z kopiowanymi uszami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobra idz juz koniec tych czułosci ;) patrzcie w jakich strojach Madzia chodzi na spacery z Gają :crazyeye: :crazyeye: Quote
panienkabubu Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Madzia, mam wolny internet, daj mu żyć kobieto, po mału spokojnie :D:D:D tak Gajciu, Pańcia Cie kocha i czulosci Ci nigdy nie bedzie oszczedzac :loveu: :loveu: A Gajcia to do cyrku by sie nadała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i znowu milosc :loveu: Gajka jest naprawde szczesliwa u Madzi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 [quote name='panienkabubu'] kasiaaaaa ja cie zabije wycinaj to zdjecie :eviltong: hahaha i sie wydało psa do cyrku tresuje :eviltong: a pies za chipsa da sie pociac :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Obie z Gają mamy głupie miny dlatego odwazylam sie wstawic to zdjecie, mimo, ze wyszlam na nim tragicznie :evil_lol: :evil_lol: i niech ja tylko zobacze jakies nasmiewanie sie z moich min/wygladu :mad: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasiaaaaa ja cie zabije wycinaj to zdjecie :eviltong: nie marudz :eviltong: :eviltong: ładnie wygladasz :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 ale ja gajki wcale nie dusze :evil_lol: to z milosci :eviltong: Quote
Vectra Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Madzia to się wczoraj nie zgadałyśmy do końca Następnym razem jak będziesz w wawie to napewno!! musimy się spotkać będzie mi bardzo miło tylko daj znać wcześniej to sobie wolne zrobie Quote
panienkabubu Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] ale ja gajki wcale nie dusze :evil_lol: to z milosci :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :-o no bo wlasnie Gaja ma jakis wytrzeszcz :evil_lol: mam jeszcze jedno zdjatko i na dzisiaj wieczor koniec, bo mi sie imageshack zbuntowal i za kazdym razem wyswietla "nie mozna wyswietlic strony" nie wiem o co biega, moze z rana mu sie zachce znowu ładowac zdjecia, to wkleje, bo jeszcze tego troche jest :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Vectra napisał(a):Madzia to się wczoraj nie zgadałyśmy do końca Następnym razem jak będziesz w wawie to napewno!! musimy się spotkać będzie mi bardzo miło tylko daj znać wcześniej to sobie wolne zrobie vectra ja bardzo chetnie sie spotkam tylko u mnei szkolenia są na ogól z dnia na dzien zapowiedziane :angryy: w razie czego bede dawała znac jak tylko szybko dam rade:p kasia baaaardzo dziekujemy za zdjecia, wisimy ci piwo :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 to się najwyżej jakoś z sesemesujemy fotki cudaśne Quote
madzia20sosnowiec Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 dobra vectra to ja ci jutro pw wysle albo podeslij mi dzisiaj ze swoim nr, ja uciekam spac, warszawa mnie wymeczyła :p Quote
panienkabubu Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasia baaaardzo dziekujemy za zdjecia, wisimy ci piwo :evil_lol: ooooooo! to jak ja tak łatwo mam zarabiać piwka sobie to ja moge czesciej :evil_lol: :evil_lol: :razz: Quote
Vectra Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):dobra vectra to ja ci jutro pw wysle albo podeslij mi dzisiaj ze swoim nr, ja uciekam spac, warszawa mnie wymeczyła :p no fakt wawa męcząca :angryy: :angryy: zwaszcza te korki zaras ci podeśle nr na pw :lol: :p Quote
malawaszka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ale z jakim Piotrkiem się ożłopałaś :niewiem: :p a foteczki śliczniaste :-) Quote
panienkabubu Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 malawaszka napisał(a):ale z jakim Piotrkiem się ożłopałaś :niewiem: :p a foteczki śliczniaste :-) Madzi TZ to Piotrek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 hihih i to z nim? z własnym TZtem się ożłopała??? i TAK o nim pisze??: ogolnie było ok, tylko piotrek menda nie chciał mi kwiatka kupic, bo ja nie wiedziałam jak on wygląda :p a tak wogóle to jest fajny chłopak :eviltong: :crazyeye: chyba mocno ożłopana ta nasza Madzia :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 malawaszka napisał(a):hihih i to z nim? z własnym TZtem się ożłopała??? i TAK o nim pisze??: :crazyeye: chyba mocno ożłopana ta nasza Madzia :evil_lol: hm :hmmmm: musze przejrzec forum, bo chyba cos przegapiłam :hmmmm: no ale to pewnie chodzi o piotrka od loco :evil_lol: Quote
Aga i Tajga Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Madzia Gajka jest piekna:loveu: Kapiś by sie napewno zakochal:loveu: :loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Zdjęcia fantastyczne, Gajek cudo!!! I widocznie nie pluje skoro w takim stroju można na spacer wyruszyć :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 hahahahaha no jak Madzia mogła ze swoim Piotrkiem pifffko pić skoro napisała ze nie dostała kwiatka bo nie wiedziała jak Piotr wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madziu - ślicznie wyszłaś na tym zdjeciu i proszę tu nie kombinować z wycinaniem zdjeć z DG hahahahah jakie hmmmmm rozbawione dziewczyny :cool3: Quote
anushka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='panienkabubu'] Gajka jest naprawde szczesliwa u Madzi :loveu: :loveu: :loveu: to widać na tych fotkach...Gajka jest boooska :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 AlKil napisał(a):Zdjęcia fantastyczne, Gajek cudo!!! I widocznie nie pluje skoro w takim stroju można na spacer wyruszyć :evil_lol: no własnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo jakbym wtedy wziela tez Bena, to w oczach Madzi co krok bylaby.. panika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Aga i Tajga napisał(a):Kapiś by sie napewno zakochal:loveu: :loveu: :loveu: a ja juz kocham kapisia :loveu: AlKill napisał(a):Zdjęcia fantastyczne, Gajek cudo!!! I widocznie nie pluje skoro w takim stroju można na spacer wyruszyć :evil_lol: hahaha juz nie przsadzajcie z tym ze sie benek tak slini:eviltong: nie jest tak zle, mozna sie przyzwyczaic a na piwie byłam z piotrkiem od locersa, taki mnie zaszczyt w tyłek kopnął ze miałam okazje go poznac hahahaha ^^ uciekam z gajkiem na spacerek, dzieki kasi bedziecie miec dzisiaj zdjecia bo ja nadal bez aparatu wiec kasia uzyczy mi swojego :modla: Quote
Teklunia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 czesc Magda :) ciesze sie bardzo ze sie do Warszawy przeprowadzasz ;) [quote name='panienkabubu'] ale fajne poczochrane dziewczyny :Lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Magda :) ciesze sie bardzo ze sie do Warszawy przeprowadzasz ;) ja tez :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teklunia napisał(a): ale fajne poczochrane dziewczyny :Lol: jak sie bawisz z gają to nie mozesz byc nie poczochrana :eviltong: zdjecia juz mam tylko czekam na kabelek od kasi :lol: Quote
Recommended Posts