Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ktos wie ile mamy kasy? i czy wogole cos mamy? ja mam 150 zł z bazarkow, brakuje mi drugie tyle dla gabi i 200 zł dla Felutka czyli oprocz 150 zl ktore mam potrzeba okolo 350 zł na dwa psiaki. Jesli zdecydowalybysmy sie na te dwa zabiegi to musialabym w niedziele lub najpozniej w poniedzialek zapisac psiaki. Np Gabi na srode, felek na czwartek. Tydzien przed swietami nie zapisuja na zabiegi...czyli natpeny tydzien jest ostatni. A przypominam ze Gabi moze byc szczenna...

Posted

pieniadze sa...starczy na dwa psiaki...ja zapisuje gabi na srode bo to ostatni dzwonek... Czy ktos moglyb przywizc Felka w nastepnym tygodniu do wolomina na kastracje ? ja go odwioze...Obraczus moze ty bys mogla?albo Aga? negri mowi ze nie ma jak..

Posted

dzis pojade do lecznicy i sprobuje na pn, kastracje sa od 15 jak sa dwie wetki na dyzurze.. Jak patrzylam w kalendarz to w pn na 15 byla sterylizacja kota a pozniej okolo 16 juz wolne. Podjade niedlugo i wezme spisze terminy.

Posted

Bylam w lecznicy. Terminy sa takie: wtorek 15 lub 17, czwartek 15 lub 17 i piatek 15 lub 17. Wstepnie zapisalam Felka na wtorek na 17 i to jest max pozno...Od 18 zabiegow juz nie wykonuja, poniewaz psiak zostaje na pare godzin po zabiegu w lecznicy. I teraz pytanie kto moze przywiezc Felka??I czy termin wam pasuje, jesli nie to dzis musialabym odwolac lub zmienic date...

Posted

Chyba nie moją u mnie źle

[U][IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8e9bc956a0c87f27.html[/IMG][/U][IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8e9bc956a0c87f27.html[/IMG][IMG]http://images36.fotosik.pl/124/8e9bc956a0c87f27med.jpg[/IMG]

Posted

Ja mogę zawieźć Felutka w czwartek na 17, wezmę urlop na kilka godzin, tylko chyba będę potrzebowała asysty, bo mój kennel jest bez drzwiczek. Albo któraś z cioć może pożyczyć szelki ? :)

Posted

Dziewczyny macie do mnie nr tel. mogłyście zadzwonić nie siedzę non stop na dogo.
Prosiłam o jak NAJSZYBSZĄ kastracje Felka :/ więc oczywiście wolałabym wtorek.
Możliwe że na sobotę będę musiała wyjechać i zabrać ze sobą psy a od czwartku do soboty Felek nie wydobrzeje :/

Posted

ja niestety nie posiadam numeru do ciebie gryzeldo...niestety nie ma innego wyjscia niz kastracja felka w czwartek bo oprocz agnieszki nikt nie dysponuje czasem w takich godzinach...a co do twojego wyjazdu to kastracja nie jest tak wycienczajacym psa zabiegiem, krotka narkoza ok.30 min...felek nie bedzie mogl skakac zeby szwow nie zerwac..moj osobisty pies po 2 godzinnej operacji wyciecia sledziony na nastepny dzien czul sie juz w miare dobrze, byl ospaly , ale wychodzil na spacer, oczywiscie znoszony po schodach na rekach:)