Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wszystko na pewno minie i pokaże na co go stać:evil_lol::evil_lol: śliczny "maluszek":loveu: po tym co przeszedł nie dziwie się, że sztywnieje ze strachu:-( ale jak nie dziabał nikogo znaczy się nie jest agresywny.

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1968 napisał(a):
zaprosiłam ciocię Rite60 na wąteczek ona tez kocha takie piesiutki z bródeczka śliczną

Jestem:lol:kocham takie szorstkie mordeczki i nie tylko:pjak moge pomoc,finansowo nie bardzo,ale wyskrobie jakas dyszke:roll:

Posted

Czarnuch z siwa broda to normalnie diabel wcielony. Jest bardzo aktywny na spacerach, smycz oczywiscie nie jest mu znana. Lada dzien, jak ogarnie krotka smycz wskoczy na treningowke.

Generalnie rozbrykal sie lobuz. Szczeka, piszczy, przez kraty bardzo pragnie kontaktu z czlowiekiem. Chce byc numerem jeden! Jak wkladam reke przez krate to delikatnie mi ja podgryza. To takie proszenie, chec zwrocenia na siebie uwagi, chec zatrzymania jej tylko przy sobie!
Po wejsciu do kojca, troche panikuje ale chwila moment i juz daje sie glaskac ;)

A i przytyl juz troszke ;)

Posted

cisza tu taka :(

proszę o potwierdzenie wpływu pieniązków z bazarku, nie ma też w pierwszym poście odnotowanych wpłat - ja tego nie potrzebuję dla mnie, ale nie dysponuję tylko własnymi pieniędzmi i potrzebuję tych potwierdzeń w pierwszym poście - bardzo proszę

Posted

[quote name='malawaszka']cisza tu taka :(

proszę o potwierdzenie wpływu pieniązków z bazarku, nie ma też w pierwszym poście odnotowanych wpłat - ja tego nie potrzebuję dla mnie, ale nie dysponuję tylko własnymi pieniędzmi i potrzebuję tych potwierdzeń w pierwszym poście - bardzo proszę

Popieram jako założycielka wątku. Potem modzi będą mnie ścigać za brak wpływów w pierwszym poście :cool3: