Magda Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Moniś']troche? :evil_lol::evil_lol: Śliczne są!!! :lol::lol::lol:[/quote] Dobrze juz dobrze......nie przesadzajmy:lol: Quote
Basia&Safi Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [I][B]jeeeeeeeee a mikus sie nie boi tak w koszyczku siedziec :):): Safi to by nie wysiedziala spokojnie na doopeczce:D:D:D:D[/B][/I] Quote
madziasto4 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 czesc Madzia my też myślimy nad jakimś koszyczkiem...:roll: a ten Wasz koszyk to jest taki zwyczajny rowerowy czy jakiś specjlany dla psów :lol: Quote
Magda Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='madziasto4']czesc Madzia my też myślimy nad jakimś koszyczkiem...:roll: a ten Wasz koszyk to jest taki zwyczajny rowerowy czy jakiś specjlany dla psów :lol:[/quote] Koszyk jest taki zwyczajny rowerowy. Mozna go kupic w sklepie rowerowym. Tylko jest kilka rodzajow... my mamy taki, zeby Miki mogl siedziec prosto (czyt. pyskiem do drogi:lol:) i jest jeszcze wersja, ze siedzi bokiem i musi obracac glowe. Basiu on sie nie boi:cool3: Siedzi grzecznie na kocyku i podziwia krajobrazy (oczywiscie jest przypiety do szelek) Aha....Magda gdzies na yorkach jest temat rowerowe podroze z yorkiem:cool3: Quote
marlena924 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Miki ekstra wygląda w koszyczku :) Ciekawe jakby wyglądało to z Toffim... :lol: Quote
Magda Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='marlena924']Miki ekstra wygląda w koszyczku :) [B]Ciekawe jakby wyglądało to z Toffim...[/B] :lol:[/quote] A jak ma wygladac? Normalnie.... Troche sensacja, ale jest super! Quote
g_o_n_i_a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ach.....ta skleroza. Musze pomyslec o co chodzi z ta lista:roll:[/quote] Och, chodzi o liste gg Łajzunio! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale Miki ma fajnie, ze tak sobie podrozuje... Ciekawe jakby to u nas wyglądało... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Figusia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ale suuuper...chyba kupię sobie rower z koszykiem. Próbowałam Figę wsadzać do rowerku córeczki, bo też ma podobny koszyk ale nie chce:razz: Może ze mną by się nie bała, ale uwielbia jeździć w wózku dziecięcym:roll: buziaki dla podróżowicza:p Quote
AlKil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ojej jak fajnie tak podróżować z psiakiem na rowerku...ja bym musiała mieć za rowerem wielką przyczepę...:evil_lol: Quote
marlena924 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='AlKil']ojej jak fajnie tak podróżować z psiakiem na rowerku...ja bym musiała mieć za rowerem wielką przyczepę...:evil_lol:[/quote] Z przodu koszyczek, a z tyłu przyczepkę :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Dobry wieczór Magdo! A gdziez Ty się podziewasz? :cool3: Quote
nataliyka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Miki w koszyczku wygląda bosko,tylko czemu nie ma nowych zdjęć?:crazyeye: Quote
Magda Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Dzien dobry!!:multi: Przepraszam, ze tak dlugo sie nie odzywalam, ale mam bardzo duzo na glowie... Nauczyciele nie maja dla nas litosci:shake: Teraz jeszcze to jutrzejsze bierzmowanie i koniec na ten tydzien. W piatek drugie klasy pisza probne testy, a ja mam skrocone lekcje:evil_lol::evil_lol: Od was to sie nie mozna oderwac. Dzien bez was jest dniem zmarnowanym.:lol: A foteczki beda juz niedlugo (o ile paczka dotrze na czas:roll:). Dziekuje za to, ze o nas nie zapominacie! DUZE BUZIAKI DLA WAS!!! [CENTER]:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: [/CENTER] Quote
Magda Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Czesc! Wrocilam! Cieszycie sie?:cool3::evil_lol: Nareszcie moge troszeczke odsapnac po dosyc trudnym tygodniu. Jutro tylko kilka lekcji i upragniony weekend:multi: Dzisiaj Madzia byla bierzmowana i dlatego czuje sie usprawiedliwiona, ze mnie z wami nie bylo:evil_lol: Mysle, ze jutro powinny byc juz jakies fotki:roll: Narazie pozdrawiam i zmykamy na spacerek. Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześc Bierzmowana Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Zdradź nam jakie sobie wzięłas trzecie imię :razz: ja mam Wiktoria :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Dzisiaj posiedzimy sbie dłużej na dogo co?? i zaległosci nadrobimy :lol: ja też ich mam od kilometra i jeszcze troche :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Mamy nadzieje, ze paczka z przesyłeczką dotrze niebawem i bedziemy miec duuuzo fotek Mikiego :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Pozdrawiamy Dagusia&Oskarek :cool3:[/COLOR][/FONT][/SIZE] Quote
madziasto4 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Cześć Madzia :) [quote name='Daga_i_Oskar'][COLOR="Purple"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Zdradź nam jakie sobie wzięłas trzecie imię[/SIZE][/FONT][/COLOR] :razz: [/QUOTE] no właśnie :lol: Quote
Teklunia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Magda_Miki']Czesc! Wrocilam! Cieszycie sie?:cool3::evil_lol: Nareszcie moge troszeczke odsapnac po dosyc trudnym tygodniu. Jutro tylko kilka lekcji i upragniony weekend:multi: Dzisiaj Madzia byla bierzmowana i dlatego czuje sie usprawiedliwiona, ze mnie z wami nie bylo:evil_lol: Mysle, ze jutro powinny byc juz jakies fotki:roll: Narazie pozdrawiam i zmykamy na spacerek.[/quote]pewnie ze sie cieszymy! i z Twojej obecnosci i z Twojej "swietosci" :lol: a jeszcze bardziej sie ucieszymy jak juz aparat dotrze i pokazesz troche swoich zwierzow :) Quote
Basia&Safi Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [I][B]no wlasie fotkiiiiiiiiiiiiiiiii :cool3:[/B][/I] Quote
Recommended Posts