Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[quote name='Moniś']troche? :evil_lol::evil_lol:
Śliczne są!!! :lol::lol::lol:[/quote]

Dobrze juz dobrze......nie przesadzajmy:lol:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='madziasto4']czesc Madzia
my też myślimy nad jakimś koszyczkiem...:roll: a ten Wasz koszyk to jest taki zwyczajny rowerowy czy jakiś specjlany dla psów :lol:[/quote]

Koszyk jest taki zwyczajny rowerowy. Mozna go kupic w sklepie rowerowym. Tylko jest kilka rodzajow... my mamy taki, zeby Miki mogl siedziec prosto (czyt. pyskiem do drogi:lol:) i jest jeszcze wersja, ze siedzi bokiem i musi obracac glowe.

Basiu on sie nie boi:cool3: Siedzi grzecznie na kocyku i podziwia krajobrazy (oczywiscie jest przypiety do szelek)

Aha....Magda gdzies na yorkach jest temat rowerowe podroze z yorkiem:cool3:

Posted

[quote name='marlena924']Miki ekstra wygląda w koszyczku :) [B]Ciekawe jakby wyglądało to z Toffim...[/B] :lol:[/quote]

A jak ma wygladac? Normalnie.... Troche sensacja, ale jest super!

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ach.....ta skleroza. Musze pomyslec o co chodzi z ta lista:roll:[/quote]
Och, chodzi o liste gg Łajzunio! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ale Miki ma fajnie, ze tak sobie podrozuje... Ciekawe jakby to u nas wyglądało... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ale suuuper...chyba kupię sobie rower z koszykiem. Próbowałam Figę wsadzać do rowerku córeczki, bo też ma podobny koszyk ale nie chce:razz: Może ze mną by się nie bała, ale uwielbia jeździć w wózku dziecięcym:roll:
buziaki dla podróżowicza:p

Posted

[quote name='AlKil']ojej jak fajnie tak podróżować z psiakiem na rowerku...ja bym musiała mieć za rowerem wielką przyczepę...:evil_lol:[/quote]
Z przodu koszyczek, a z tyłu przyczepkę :lol:

Posted

Dzien dobry!!:multi:
Przepraszam, ze tak dlugo sie nie odzywalam, ale mam bardzo duzo na glowie... Nauczyciele nie maja dla nas litosci:shake: Teraz jeszcze to jutrzejsze bierzmowanie i koniec na ten tydzien. W piatek drugie klasy pisza probne testy, a ja mam skrocone lekcje:evil_lol::evil_lol:

Od was to sie nie mozna oderwac. Dzien bez was jest dniem zmarnowanym.:lol:

A foteczki beda juz niedlugo (o ile paczka dotrze na czas:roll:).

Dziekuje za to, ze o nas nie zapominacie! DUZE BUZIAKI DLA WAS!!!
[CENTER]:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:
[/CENTER]

Posted

Czesc!
Wrocilam! Cieszycie sie?:cool3::evil_lol:
Nareszcie moge troszeczke odsapnac po dosyc trudnym tygodniu. Jutro tylko kilka lekcji i upragniony weekend:multi:

Dzisiaj Madzia byla bierzmowana i dlatego czuje sie usprawiedliwiona, ze mnie z wami nie bylo:evil_lol:

Mysle, ze jutro powinny byc juz jakies fotki:roll:

Narazie pozdrawiam i zmykamy na spacerek.

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześc Bierzmowana Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Zdradź nam jakie sobie wzięłas trzecie imię :razz: ja mam Wiktoria :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Dzisiaj posiedzimy sbie dłużej na dogo co?? i zaległosci nadrobimy :lol: ja też ich mam od kilometra i jeszcze troche :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Mamy nadzieje, ze paczka z przesyłeczką dotrze niebawem i bedziemy miec duuuzo fotek Mikiego :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Pozdrawiamy
Dagusia&Oskarek :cool3:[/COLOR][/FONT][/SIZE]

Posted

Cześć Madzia :)

[quote name='Daga_i_Oskar'][COLOR="Purple"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Zdradź nam jakie sobie wzięłas trzecie imię[/SIZE][/FONT][/COLOR] :razz: [/QUOTE]
no właśnie :lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Czesc!
Wrocilam! Cieszycie sie?:cool3::evil_lol:
Nareszcie moge troszeczke odsapnac po dosyc trudnym tygodniu. Jutro tylko kilka lekcji i upragniony weekend:multi:

Dzisiaj Madzia byla bierzmowana i dlatego czuje sie usprawiedliwiona, ze mnie z wami nie bylo:evil_lol:

Mysle, ze jutro powinny byc juz jakies fotki:roll:

Narazie pozdrawiam i zmykamy na spacerek.[/quote]pewnie ze sie cieszymy! i z Twojej obecnosci i z Twojej "swietosci" :lol:

a jeszcze bardziej sie ucieszymy jak juz aparat dotrze i pokazesz troche swoich zwierzow :)