Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']Pokaż makarony :loveu: Ja jutro w Ikei zasłony kupuje ..już upatrzone :razz: Mebli jednak nie kupuje bo mi 4 cm zabrakło, zeby pasowały :cool1: :placz:

Miki boskiii :loveu: Ostatnie zdjęcie cudo i widzę, że pozycje wystawową trenujecie :loveu: :evil_lol:[/quote]

Makarony fajna rzecz. Wiesz jak fajnie wyglądają? Kupiłam kolor różowy, waniliowy i czekoladowy. Jutro zrobię zdjęcie i pokażę;)

Taa... wystawową. Kuzyn kazał go jakoś ustawić, a to jedyna pozycja na jaką wpadłam:lol:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Magda']Makarony fajna rzecz. Wiesz jak fajnie wyglądają? Kupiłam kolor różowy, waniliowy i czekoladowy. Jutro zrobię zdjęcie i pokażę;)

Taa... wystawową. Kuzyn kazał go jakoś ustawić, a to jedyna pozycja na jaką wpadłam:lol:[/quote]
Chyba sobie na korytarz kiedyś sprawie.. po remoncie :evil_lol:

No pikna jest poza :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']
No pikna jest poza :loveu:[/quote]

Przednie łapy postawił jakby miał je zamrożone:lol: Klata do przodu.

[SIZE=1]Kto wie może kiedyś wkręcimy się na wystawę:diabloti:[/SIZE]

Posted

[quote name='Magda']Takie wiszące sznureczki
[url]http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/424/32/22/424322228[/url]

Można je dowolnie splątać, związać itp.

[/quote]

fajne :cool3:
Chciałam kupić, ale nie ma takich w krotkiej wersji, a ja dlugiego okna w pokoju niet.

[quote name='Magda']
[url]http://img74.imageshack.us/img74/1712/p1000256xa7.jpg[/url][/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu:

No, no, no :loveu:
[quote name='Magda']
To zdjęcie wydrukowałam sobie w drukarni w formacie A3 i powiesiłam w antyramie na ścianie:loveu:
[url]http://img161.imageshack.us/img161/7246/p1000272cq1.jpg[/url][/quote]

Piękne! :loveu:
ja też właśnie muszę sobie jakiegoś gigantycznego Dusia gdzieś walnąć!

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Madziu :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Mały Edi jest fajniusi kapitalnie wygląda przy Mikim i kuzynie taki czarnyszek wsród nich :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Focie Mikiego cudne:loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000080]Makarony świetne podsunełaś mi z nimi pomysła musze pokąbinować u siebie w pokoju :p[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='PositiveThought']
fajne :cool3:
Chciałam kupić, ale nie ma takich w krotkiej wersji, a ja dlugiego okna w pokoju niet.

[/QUOTE]

a nie można tego obciąć jakoś?
sama chcę takie cus se kupić ale potrzebowałabym na jedne okno ino do parapetu te makarony a na balkonowe do ziemi...

cze Władziu :loveu:
pokaż Twoje przymocowane juz makarony!

Posted

[quote name='PositiveThought']fajne :cool3:
[/quote]
Ja w sypialni mam małe okno ale firany zostawiłam do ziemi i wygląda super :loveu:
W dalszym ciągu proszę o foto pufy :mad:

Posted

[quote name='Aga76']Cze Madzia :bigcool:Jak się miewa M i makarony?

Co dziś macie w planach?[/quote]

Hej Aguś. Dzisiaj już nieaktualne, ale w piątek szykuję małą imprezkę w domu:p Zapraszam połowę klasy i zobaczymy czy dom przeżyje.

[quote name='jbk']Witanko sobotnie :)[/quote]

A ja witam już środowo:lol:

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Władka!

Zdjęcia Mikusia cudowe, a jak ładnie stoi - sama słodycz :loveu: Makarony też mi się podobają, ładnie wyglądają.[/quote]

Dziękujemy, co to za zdjęcia w porównaniu z Twoimi:eviltong:

[quote name='Mała Rita']Machamy weekendowo łapkami :multi:[/quote]

:multi::multi:

[quote name='Pegaza']Cze Wladka:p
fajowe te gardiny:lol:

no Miki jak zawsze piekny:loveu:[/quote]

Dzięki:loveu:

[quote name='PositiveThought']fajne :cool3:

Piękne! :loveu:
ja też właśnie muszę sobie jakiegoś gigantycznego Dusia gdzieś walnąć![/quote]

Te makarony się obcina:evil_lol::eviltong: Możesz sobie sama ustawić ich długość.

To jest fajny pomysł taka antyrama i ładne zdjęcie. Mikuchnek jest coraz starszy, a teraz to najlepsze zdjęcia wychodzą:loveu: Będzie pamiątka.

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Madziu :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Mały Edi jest fajniusi kapitalnie wygląda przy Mikim i kuzynie taki czarnyszek wsród nich [/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Focie Mikiego cudne[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000080]Makarony świetne podsunełaś mi z nimi pomysła musze pokąbinować u siebie w pokoju [/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]

Mały, czarny diabeł. Ciekawa jestem jak będzie wyglądał:p

Polecam, bardzo fajnie wyglądają:multi: Są takie delikatne i przede wszystkim dekorują okno.

[quote name='Kasia']a nie można tego obciąć jakoś?
sama chcę takie cus se kupić ale potrzebowałabym na jedne okno ino do parapetu te makarony a na balkonowe do ziemi...

cze Władziu :loveu:
pokaż Twoje przymocowane juz makarony![/quote]

Można obciąć. Całkowita dowolność:p

Przymocowanych jeszcze nie mam, bo niestety nie ma mi ich kto powiesić. Jak wróci tata to pogadamy;)

[quote name='tigrunia']Ja w sypialni mam małe okno ale firany zostawiłam do ziemi i wygląda super :loveu:
W dalszym ciągu proszę o foto pufy :mad:[/quote]

Jutro dam. Fotel przyszedł w sobotę i jest super! Będę go musiała schować przed znajomymi, bo nie wywalczę miejsca:diabloti:

Ale ten czas mi leci... przepraszam za moją nieobecność, ale teraz wszystko jest na mojej głowie. Kiedyś to mama robiła obiad i miałam czas na swoje rzeczy, a teraz wszystko robię sama. Nawet się nie obejrzę, a już jest 22 i zaraz trzeba iść spać:placz: Nie ma nawet do kogo gęby otworzyć. Dobrze, że są telefony:diabloti: Już boje się rachunku...buu....

Jeszcze dwa tygodnie:loveu:
To my mówimy dobranoc!

Posted

Czekam na fotki :siara:

No antyramę juz wcześniej chciałam zrobić, tylko ze nie mam miejsca w pokoju na ścianach :cool1: Chyba poczekam do przeprowadzki... :roll:

A to ja o innych makaronach mówiłam, tamte moje co w sklepie widziałam by się popruły :cool1:

Dlatego jak moja mam na dłużej wyjeżdża zatrudniam babcię :lol: :cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Władka:p

zawsze mowie ze robota w domu jest niedoceniona:cool3:
sama widzisz niby czlowiek siedzi w domu a sie wyrobic nie moze:roll:[/quote]
Tak samo jak i praca księgowej jest "niezapłacona" :cool1: W sumie ogólnie biurowa praca :angryy:

Posted

[quote name='jbk']Te makarony w oknach to teraz moda nowa?[/quote]

Czy moda... być może. Mi się podoba ich styl i dekoracyjność. W oknie mam drewniane żaluzje, więc nie potrzebne mi są zasłony;)

[quote name='PositiveThought']Czekam na fotki :siara:

No antyramę juz wcześniej chciałam zrobić, tylko ze nie mam miejsca w pokoju na ścianach :cool1: Chyba poczekam do przeprowadzki... :roll:

A to ja o innych makaronach mówiłam, tamte moje co w sklepie widziałam by się popruły :cool1:

Dlatego jak moja mam na dłużej wyjeżdża zatrudniam babcię :lol: :cool1:[/quote]

To co Ty masz na tych ścianach?:eviltong: Swoje fotki?

A to skąd mam wiedzieć, o których mówiłaś:evil_lol: Trzeba patrzeć na materiał. U nas w sklepie jedna sztuka kosztuje ponad 100zł:crazyeye:, a na allegro znalazłam za 27zł. Nieźle sobie zarabiają na głupocie i niedoinformowaniu ludzi.

Ja niestety nie mam rodziny w Koszalinie... Babć i dziadków już też nie:-(

[quote name='Aga76']Cze Madzia :calus:

Ooo będzie się działo w piątek, oj będzie :evil_lol:

Trzymaj się dzielnie i obyś w końcu miała więcej czasu na dogo.[/quote]

No mam nadzieję, że będzie, ale kulturalnie:p Nie dam se chałupy zdemolować. Jak ktoś mi podpadnie to wyrzucam i niech wraca przez wieś do domu:diabloti:

Trzymamy się dzielnie!:multi:

[quote name='madziasto4']Chałupy nie rozwalcie podczas tej imprezki...:evil_lol:[/quote]

No, no...:mad: Ja gospodarz.

[quote name='Pegaza']Cze Władka:p

zawsze mowie ze robota w domu jest niedoceniona:cool3:
sama widzisz niby czlowiek siedzi w domu a sie wyrobic nie moze:roll:[/quote]

To prawda!
Ile czasu się traci na to wszystko... od dwóch dni nie jadłam normalnego obiadu:lol: Jutro zrobię sobie schabowe z uparowanymi ziemniakami i fasolką:loveu: mniam!

Zaraz ładuję zdjęcia

Posted

No jestem po długiej nieobecności wreszcie ale Ty Magda wiesz najlepiej jak to jest być odciętym od Netu podczas przeprowadzki :)
I ja to mam szczęście od razu się załapię na nowe foteczki :loveu:

Posted

ja dziś miałam schaboszczaki, kartofelki i marchewke z groszkiem :loveu:

dzis na allegro oglądałam te makarony. fajnie, ze są różne długości i szerokości bo można fajnie z kolorami kombinować :lol:
Ty te swoje też na allegro zamawiałaś?

Posted

[quote name='dzasta']No jestem po długiej nieobecności wreszcie ale Ty Magda wiesz najlepiej jak to jest być odciętym od Netu podczas przeprowadzki :)
I ja to mam szczęście od razu się załapię na nowe foteczki :loveu:[/quote]

Oj wiem! Fajnie, że już jesteście:loveu:
Też liczę na nowe fotki potworków:p

[quote name='Kasia']ja dziś miałam schaboszczaki, kartofelki i marchewke z groszkiem :loveu:

dzis na allegro oglądałam te makarony. fajnie, ze są różne długości i szerokości bo można fajnie z kolorami kombinować :lol:
Ty te swoje też na allegro zamawiałaś?[/quote]

Mmm... też smakowicie:loveu: Głodna się zrobiłam.

Aha:razz:, jest bardzo duży wybór.

Tak, na allegro.

Trzeba kupić nowe posłanie, bo to już za małe:evil_lol:
[IMG]http://img390.imageshack.us/img390/9413/p9032382se7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img167.imageshack.us/img167/7308/p9032383xr4.jpg[/IMG]

Dostałam nowego psa! Teraz mam Reksia i M:loveu:
[IMG]http://img167.imageshack.us/img167/8505/p9102384vq7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img167.imageshack.us/img167/1838/p9102385uh7.jpg[/IMG]

Moje miejsce pracy:loveu:
[IMG]http://img167.imageshack.us/img167/5424/p9152387ia7.jpg[/IMG]