Magda Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='tigrunia']Pokaż makarony :loveu: Ja jutro w Ikei zasłony kupuje ..już upatrzone :razz: Mebli jednak nie kupuje bo mi 4 cm zabrakło, zeby pasowały :cool1: :placz: Miki boskiii :loveu: Ostatnie zdjęcie cudo i widzę, że pozycje wystawową trenujecie :loveu: :evil_lol:[/quote] Makarony fajna rzecz. Wiesz jak fajnie wyglądają? Kupiłam kolor różowy, waniliowy i czekoladowy. Jutro zrobię zdjęcie i pokażę;) Taa... wystawową. Kuzyn kazał go jakoś ustawić, a to jedyna pozycja na jaką wpadłam:lol: Quote
tigrunia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Magda']Makarony fajna rzecz. Wiesz jak fajnie wyglądają? Kupiłam kolor różowy, waniliowy i czekoladowy. Jutro zrobię zdjęcie i pokażę;) Taa... wystawową. Kuzyn kazał go jakoś ustawić, a to jedyna pozycja na jaką wpadłam:lol:[/quote] Chyba sobie na korytarz kiedyś sprawie.. po remoncie :evil_lol: No pikna jest poza :loveu: Quote
Magda Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='tigrunia'] No pikna jest poza :loveu:[/quote] Przednie łapy postawił jakby miał je zamrożone:lol: Klata do przodu. [SIZE=1]Kto wie może kiedyś wkręcimy się na wystawę:diabloti:[/SIZE] Quote
tigrunia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Magda'] [SIZE=1]Kto wie może kiedyś wkręcimy się na wystawę:diabloti:[/SIZE][/quote] Zapraszamy :grins: Quote
Aga76 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Cze Madzia :bigcool:Jak się miewa M i makarony? Co dziś macie w planach? Quote
Sara_i_Aris Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Cześć Władka! Zdjęcia Mikusia cudowe, a jak ładnie stoi - sama słodycz :loveu: Makarony też mi się podobają, ładnie wyglądają. Quote
Mała Rita Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Machamy weekendowo łapkami :multi: Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Cze Wladka:p fajowe te gardiny:lol: no Miki jak zawsze piekny:loveu: Quote
PositiveThought Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Magda']Takie wiszące sznureczki [url]http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/424/32/22/424322228[/url] Można je dowolnie splątać, związać itp. [/quote] fajne :cool3: Chciałam kupić, ale nie ma takich w krotkiej wersji, a ja dlugiego okna w pokoju niet. [quote name='Magda'] [url]http://img74.imageshack.us/img74/1712/p1000256xa7.jpg[/url][/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: No, no, no :loveu: [quote name='Magda'] To zdjęcie wydrukowałam sobie w drukarni w formacie A3 i powiesiłam w antyramie na ścianie:loveu: [url]http://img161.imageshack.us/img161/7246/p1000272cq1.jpg[/url][/quote] Piękne! :loveu: ja też właśnie muszę sobie jakiegoś gigantycznego Dusia gdzieś walnąć! Quote
Kasia_zg Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Madziu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Mały Edi jest fajniusi kapitalnie wygląda przy Mikim i kuzynie taki czarnyszek wsród nich :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Focie Mikiego cudne:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Makarony świetne podsunełaś mi z nimi pomysła musze pokąbinować u siebie w pokoju :p[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Kasia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='PositiveThought'] fajne :cool3: Chciałam kupić, ale nie ma takich w krotkiej wersji, a ja dlugiego okna w pokoju niet. [/QUOTE] a nie można tego obciąć jakoś? sama chcę takie cus se kupić ale potrzebowałabym na jedne okno ino do parapetu te makarony a na balkonowe do ziemi... cze Władziu :loveu: pokaż Twoje przymocowane juz makarony! Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='PositiveThought']fajne :cool3: Chciałam kupić, ale nie ma takich w krotkiej wersji, a ja dlugiego okna w pokoju niet. [/quote] Ja w sypialni mam małe okno ale firany zostawiłam do ziemi i wygląda super :loveu: W dalszym ciągu proszę o foto pufy :mad: Quote
Magda Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Aga76']Cze Madzia :bigcool:Jak się miewa M i makarony? Co dziś macie w planach?[/quote] Hej Aguś. Dzisiaj już nieaktualne, ale w piątek szykuję małą imprezkę w domu:p Zapraszam połowę klasy i zobaczymy czy dom przeżyje. [quote name='jbk']Witanko sobotnie :)[/quote] A ja witam już środowo:lol: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Władka! Zdjęcia Mikusia cudowe, a jak ładnie stoi - sama słodycz :loveu: Makarony też mi się podobają, ładnie wyglądają.[/quote] Dziękujemy, co to za zdjęcia w porównaniu z Twoimi:eviltong: [quote name='Mała Rita']Machamy weekendowo łapkami :multi:[/quote] :multi::multi: [quote name='Pegaza']Cze Wladka:p fajowe te gardiny:lol: no Miki jak zawsze piekny:loveu:[/quote] Dzięki:loveu: [quote name='PositiveThought']fajne :cool3: Chciałam kupić, ale nie ma takich w krotkiej wersji, a ja dlugiego okna w pokoju niet. Piękne! :loveu: ja też właśnie muszę sobie jakiegoś gigantycznego Dusia gdzieś walnąć![/quote] Te makarony się obcina:evil_lol::eviltong: Możesz sobie sama ustawić ich długość. To jest fajny pomysł taka antyrama i ładne zdjęcie. Mikuchnek jest coraz starszy, a teraz to najlepsze zdjęcia wychodzą:loveu: Będzie pamiątka. [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Madziu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Mały Edi jest fajniusi kapitalnie wygląda przy Mikim i kuzynie taki czarnyszek wsród nich [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Focie Mikiego cudne[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Makarony świetne podsunełaś mi z nimi pomysła musze pokąbinować u siebie w pokoju [/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Mały, czarny diabeł. Ciekawa jestem jak będzie wyglądał:p Polecam, bardzo fajnie wyglądają:multi: Są takie delikatne i przede wszystkim dekorują okno. [quote name='Kasia']a nie można tego obciąć jakoś? sama chcę takie cus se kupić ale potrzebowałabym na jedne okno ino do parapetu te makarony a na balkonowe do ziemi... cze Władziu :loveu: pokaż Twoje przymocowane juz makarony![/quote] Można obciąć. Całkowita dowolność:p Przymocowanych jeszcze nie mam, bo niestety nie ma mi ich kto powiesić. Jak wróci tata to pogadamy;) [quote name='tigrunia']Ja w sypialni mam małe okno ale firany zostawiłam do ziemi i wygląda super :loveu: W dalszym ciągu proszę o foto pufy :mad:[/quote] Jutro dam. Fotel przyszedł w sobotę i jest super! Będę go musiała schować przed znajomymi, bo nie wywalczę miejsca:diabloti: Ale ten czas mi leci... przepraszam za moją nieobecność, ale teraz wszystko jest na mojej głowie. Kiedyś to mama robiła obiad i miałam czas na swoje rzeczy, a teraz wszystko robię sama. Nawet się nie obejrzę, a już jest 22 i zaraz trzeba iść spać:placz: Nie ma nawet do kogo gęby otworzyć. Dobrze, że są telefony:diabloti: Już boje się rachunku...buu.... Jeszcze dwa tygodnie:loveu: To my mówimy dobranoc! Quote
jbk Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Te makarony w oknach to teraz moda nowa? Quote
PositiveThought Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Czekam na fotki :siara: No antyramę juz wcześniej chciałam zrobić, tylko ze nie mam miejsca w pokoju na ścianach :cool1: Chyba poczekam do przeprowadzki... :roll: A to ja o innych makaronach mówiłam, tamte moje co w sklepie widziałam by się popruły :cool1: Dlatego jak moja mam na dłużej wyjeżdża zatrudniam babcię :lol: :cool1: Quote
Aga76 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cze Madzia :calus: Ooo będzie się działo w piątek, oj będzie :evil_lol: Trzymaj się dzielnie i obyś w końcu miała więcej czasu na dogo. Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Chałupy nie rozwalcie podczas tej imprezki...:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cze Władka:p zawsze mowie ze robota w domu jest niedoceniona:cool3: sama widzisz niby czlowiek siedzi w domu a sie wyrobic nie moze:roll: Quote
tigrunia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Władka:p zawsze mowie ze robota w domu jest niedoceniona:cool3: sama widzisz niby czlowiek siedzi w domu a sie wyrobic nie moze:roll:[/quote] Tak samo jak i praca księgowej jest "niezapłacona" :cool1: W sumie ogólnie biurowa praca :angryy: Quote
Magda Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='jbk']Te makarony w oknach to teraz moda nowa?[/quote] Czy moda... być może. Mi się podoba ich styl i dekoracyjność. W oknie mam drewniane żaluzje, więc nie potrzebne mi są zasłony;) [quote name='PositiveThought']Czekam na fotki :siara: No antyramę juz wcześniej chciałam zrobić, tylko ze nie mam miejsca w pokoju na ścianach :cool1: Chyba poczekam do przeprowadzki... :roll: A to ja o innych makaronach mówiłam, tamte moje co w sklepie widziałam by się popruły :cool1: Dlatego jak moja mam na dłużej wyjeżdża zatrudniam babcię :lol: :cool1:[/quote] To co Ty masz na tych ścianach?:eviltong: Swoje fotki? A to skąd mam wiedzieć, o których mówiłaś:evil_lol: Trzeba patrzeć na materiał. U nas w sklepie jedna sztuka kosztuje ponad 100zł:crazyeye:, a na allegro znalazłam za 27zł. Nieźle sobie zarabiają na głupocie i niedoinformowaniu ludzi. Ja niestety nie mam rodziny w Koszalinie... Babć i dziadków już też nie:-( [quote name='Aga76']Cze Madzia :calus: Ooo będzie się działo w piątek, oj będzie :evil_lol: Trzymaj się dzielnie i obyś w końcu miała więcej czasu na dogo.[/quote] No mam nadzieję, że będzie, ale kulturalnie:p Nie dam se chałupy zdemolować. Jak ktoś mi podpadnie to wyrzucam i niech wraca przez wieś do domu:diabloti: Trzymamy się dzielnie!:multi: [quote name='madziasto4']Chałupy nie rozwalcie podczas tej imprezki...:evil_lol:[/quote] No, no...:mad: Ja gospodarz. [quote name='Pegaza']Cze Władka:p zawsze mowie ze robota w domu jest niedoceniona:cool3: sama widzisz niby czlowiek siedzi w domu a sie wyrobic nie moze:roll:[/quote] To prawda! Ile czasu się traci na to wszystko... od dwóch dni nie jadłam normalnego obiadu:lol: Jutro zrobię sobie schabowe z uparowanymi ziemniakami i fasolką:loveu: mniam! Zaraz ładuję zdjęcia Quote
dzasta Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No jestem po długiej nieobecności wreszcie ale Ty Magda wiesz najlepiej jak to jest być odciętym od Netu podczas przeprowadzki :) I ja to mam szczęście od razu się załapię na nowe foteczki :loveu: Quote
Kasia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ja dziś miałam schaboszczaki, kartofelki i marchewke z groszkiem :loveu: dzis na allegro oglądałam te makarony. fajnie, ze są różne długości i szerokości bo można fajnie z kolorami kombinować :lol: Ty te swoje też na allegro zamawiałaś? Quote
Magda Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='dzasta']No jestem po długiej nieobecności wreszcie ale Ty Magda wiesz najlepiej jak to jest być odciętym od Netu podczas przeprowadzki :) I ja to mam szczęście od razu się załapię na nowe foteczki :loveu:[/quote] Oj wiem! Fajnie, że już jesteście:loveu: Też liczę na nowe fotki potworków:p [quote name='Kasia']ja dziś miałam schaboszczaki, kartofelki i marchewke z groszkiem :loveu: dzis na allegro oglądałam te makarony. fajnie, ze są różne długości i szerokości bo można fajnie z kolorami kombinować :lol: Ty te swoje też na allegro zamawiałaś?[/quote] Mmm... też smakowicie:loveu: Głodna się zrobiłam. Aha:razz:, jest bardzo duży wybór. Tak, na allegro. Trzeba kupić nowe posłanie, bo to już za małe:evil_lol: [IMG]http://img390.imageshack.us/img390/9413/p9032382se7.jpg[/IMG] [IMG]http://img167.imageshack.us/img167/7308/p9032383xr4.jpg[/IMG] Dostałam nowego psa! Teraz mam Reksia i M:loveu: [IMG]http://img167.imageshack.us/img167/8505/p9102384vq7.jpg[/IMG] [IMG]http://img167.imageshack.us/img167/1838/p9102385uh7.jpg[/IMG] Moje miejsce pracy:loveu: [IMG]http://img167.imageshack.us/img167/5424/p9152387ia7.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts