Magda Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Kasia']wysłać. priorytetem! :loveu:[/quote] Lajsne tylko stempel na czole i już śle:diabloti: [quote name='Aga76']Madzia nam zwariowała :megagrin: Tylko miotłę wypoleruj![/quote] Mój Nimbus 3000:evil_lol: [quote name='ewa2909']Nowoczesne czarownice lataja na odkurzaczu.!!!!!![/quote] Za krótki wąż:mad: [quote name='Pegaza']Cze Madzia:p Wiem ze to rodzina Twa.. ale Miki jest ładniejszy od tego Gizmo:p a ten maly to chyba tą koszuline ma z leksza za wielką:evil_lol:[/quote] Miki to jest jedyny w swoim rodzaju:p Wiadomo! Koszulina za duża - kupiona w lumpie:lol: Miał ją na chwilę, bo było mu za ciepło Quote
Magda Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Władka :multi: No bo Miki to mi się wydaje, że bardziej taki zadbany od tego Gizmo. Jess tyż warczy na maluchy :p Gratka się za Jess ugania wiecznie no a Jess się wtedy denerwuje :razz:[/quote] Gizmo ma problemy z oczkami, a po naszym wyjeździe miał atak padaczki:-( Ma 6 lat, więc nie jest taki stary... szkoda mi go. Najważniejsze, że jest kochany!:loveu: Egoiści:evil_lol: Za rok jak się Miki spotka z dużym już Edziem to będzie zabawa na całego Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Eee.. za rok to mam nadzieję, że Jess już będzie miała swoją koleżankę w domu i przywyknie do maluchów :razz: Kto wie.. może nawet już swoje będzie miała :loveu: Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='tigrunia']Eee.. za rok to mam nadzieję, że Jess już będzie miała swoją koleżankę w domu i przywyknie do maluchów :razz: Kto wie.. może nawet już swoje będzie miała :loveu:[/quote] z "hodowlanką" i przydomkiem własnym? Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Aga76']z "hodowlanką" i przydomkiem własnym?[/quote] Tak jak mówisz :loveu: Ktoś ma pomysła na przydomek ? Ja mam na razie dwa a potrzeba chyba pińć :roll: Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 jakie masz dwa? zapodamy pozostałe, co nie Aguś? Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Kasia']jakie masz dwa? zapodamy pozostałe, co nie Aguś?[/quote] YES :evil_lol: obowiązkowo Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Kasia']Beatrycze dawaj![/quote] Dawaj dawaj !!! Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Hehe .. nie wiem czy mogę bo jeszcze mi ktoś podprowadzi i doopa będzie ni przydomek :p Powiem tylko, ze nazwy wzieły się od prawdziwego imienia Jessikowego - ROMANTICA :razz: Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 pisz w innym kolorze to nikt nie podprowadzi :evil_lol: Quote
Magda Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Hmm... coś Ty mogła wymyślić:hmmmm: OMANCA CAMONA TICA JETICA Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 JETICA dobre :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]Powiem wam jedno :razz: ROMANTIC :razz: A drugie podobne ino z drugim członem[/COLOR] Quote
AlKil Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dzień dobry!!! Robota ucichła???:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Władziu nasza gdzie ześ zaś wybyła? Pozdrawiamy poniedziałkowo :loveu: Quote
Magda Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Cały czas jestem:p Nie wiem jakim cudem uciekły mi dwa dni... hmm... Wczoraj oglądałam Potop! 5h męki:mdleje: Sama bym lepiej zrobiła ten film, ale był nawet, nawet. Na rozluźnienie porobiłam trochę zakupów na allegro i teraz sobie czekam:loveu: Idę pichcić kurki do obiadu, Pa! Quote
PositiveThought Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ja też się obłowiłam ostatnio :cool2: Potop :megagrin: Ja ledwo dałam radę Krzyżaków, o Potopie nawet nie myślę... Quote
Magda Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Beee.... nieuk:eviltong: Radzę już zaczynaj Potop to do liceum skończysz. Potem wstawię resztę zdjęć. Quote
PositiveThought Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 :hmmmm: do końca liceum znaczy się? Bo ja już w liceum tkwię :grins: hahahaha wstaw juuuuuuuuuż. Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='PositiveThought']:hmmmm: do końca liceum znaczy się? Bo ja już w liceum tkwię :grins: hahahaha wstaw juuuuuuuuuż.[/QUOTE] Ale tkwisz na początku, to jak zaczniesz teraz czytać, to może do końca trzeciej klasy skończysz :diabloti: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 i tyle wstawiła!!! fotów jak piachu na mojej wycieraczce :p Quote
PositiveThought Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='madziasto4']Ale tkwisz na początku, to jak zaczniesz teraz czytać, to może do końca trzeciej klasy skończysz :diabloti:[/quote] To wersja optymistyczna :diabloti: A ta druga? [quote name='Kasia']i tyle wstawiła!!! fotów jak piachu na mojej wycieraczce :p[/quote] Kasiu, nie doceniam Twojej wycieraczki, znaczy się jej czystości. Polazłam jak goopia szukać fot :splat: Quote
Recommended Posts