Helga&Ares Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Cześć Kochani [I][COLOR=navy]:loveu: [/COLOR][/I][COLOR=Black]to....kiedy wakacjujecie?[/COLOR]:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Cześć Madziu. Ten storczyk kropkowy jest super :loveu: A tak w ogóle jakaś moda na nie jest? Quote
tigrunia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Mój storczyk niestety nie przeżył pod opieką mojej mamy :placz: Quote
Kasia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Cze Władziu :loveu: Gdzie wybieracie sie na urlopa? Quote
Aga76 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dzień dobry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20shy/6BE928.gif[/IMG] Quote
jbk Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Słodkie maleństwo :) I jeszcze storczyki lubisz, jak moja mama ;)) Tyle wspólnych zainteresowań :) Quote
Magda Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Helga&Ares']Cześć Kochani [I][/I][COLOR=Black]to....kiedy wakacjujecie?[/COLOR][/quote] [quote name='Kasia']Cze Władziu Gdzie wybieracie sie na urlopa?[/quote] Cześć! Mam dużo propozycji i pomysłów, więc muszę usiąść i poskładać to wszystko do kupy. Chcę posiedzieć trochę na działce i pojechać do Poznania (to na 100%). W planach jest też Kraków/Warszawa/Hel:lol: To jest jeszcze do załatwienia. Koleżanka chce mnie zabrać do Mielna do przyczepy na dni imprez hihi:diabloti: Dużo tego, a wakacje tylko 2 miesiące... [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu. Ten storczyk kropkowy jest super A tak w ogóle jakaś moda na nie jest?[/quote] Jest jakaś moda... z każdej okazji dostaje się storczyka:eviltong: Pełno ich w sklepach i są coraz tańsze. [quote name='tigrunia']Mój storczyk niestety nie przeżył pod opieką mojej mamy [/quote] Oj... A jak Ty pielęgnujesz/pielęgnowałaś swojego storczyka? Każdy ma inne sposoby. [quote name='Aga76']Dzień dobry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20shy/6BE928.gif[/IMG][/quote] Hej Aguś!:loveu: Nareszcie! [quote name='jbk']Słodkie maleństwo I jeszcze storczyki lubisz, jak moja mama ;)) Tyle wspólnych zainteresowań [/quote] Maleństwo, nie?:lol: Przy Twoich misiach to na pewno, ale musisz wiedzieć, że charakterem to im dorówna:diabloti: Ludzie... wstałam o 11 i teraz tak szybko mi czas leci. Musze się zabrać za robienie chłodnika, bo nie będę miała co jeść:razz: Quote
PositiveThought Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 cze Władka :grins: ja też nie wiem, co wybrać :lol: wakacje są za krótkie, zdecydowanie. Niby miałam nigdzie nie jechać, a cały czas się gdzieś podczepiam :razz: a ja mam dużo, dużo pierożżków różnego rodzaju :razz: Quote
tigrunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ja wczoraj me kopyta dokończyłam i kapuche gotowałam do dzisiejszego łobiadu - krokiety będą :multi: Dobry, słoneczny dzień :loveu: Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Madźka, jeszcze śpisz? [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR] [COLOR=black]Masz jeszcze chłodnik?[/COLOR] Quote
Magda Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Hej! To się porobiło na forum. Mam dylemat co zrobić z Kasią i Fidlastym. Kasiu chcesz przenieść swoją galerię?:razz: Chłodniczek się skończył... rodzice wszystko zjedli. Wróciłam do domu z nadzieją, że sobie zjem, a tu taka niespodzianka:mad: Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Magda_Miki'] Chłodniczek się skończył... rodzice wszystko zjedli. Wróciłam do domu z nadzieją, że sobie zjem, a tu taka niespodzianka:mad:[/quote] Ojć, ale cię wyrolowali :evil_lol: Melcię przeniosłaś? Quote
Magda Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [quote name='Aga76']Ojć, ale cię wyrolowali :evil_lol: Melcię przeniosłaś?[/quote] Musiałam zjeść kapuchę z chlebem:cool1: Melcia przeniesiona! Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Magda_Miki']Musiałam zjeść kapuchę z chlebem:cool1: Melcia przeniesiona![/quote] Uuu, chłopskie jadło :loveu::loveu::loveu: [COLOR=PaleTurquoise]smacznościowe [/COLOR] Quote
PositiveThought Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 cze Madźka :grins: a tak jeszcze jeśli chodzi o jedzonko, to u mnie od trzech lat się robi zupa pomidorowa :cool1: Madźka, a z tymi galeryjami to tak trza? bo ja nie wiem, czy przypadkiem nie będzie to galeria podwójna... Quote
Sara_i_Aris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Cześć Madziu. A wiesz może, dlaczego są takie zmiany? Bo szczerze powiedziawszy to mi się to nie podoba, wolałam tak, jak było dawniej. Ewentualnie zostawiłabym tylko "Galerię" i "Wystawy", a "Zdrowie" usunęła, bo mi się wszystko gubi :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Sis :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze no stesknilam sie za Wami :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Super zdjecia kajaczkowe i pewnie przezycia tez :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Piekne orchidee, ja mamie kupilam na Dzien Matki, jeszcze przed moim wyjazdem zyla, a teraz ciagle zapominam sie zapytac, jak sie ma moja orchidea. Chyba beda musieli ja wziac ze soba jak pojada na 16dniowy urlop hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mikulasinski jak zawsze boooski o slodziutki i z ta zabaweczka zachecajac do zabawy wyglada uroczo :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze wciaz nie moge przezalowac tego, ze wszystkie tak daleko od siebie mieszkamy, no ... :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S Madziu nie moge zmienic znowu tematu Naszej galeryjki, pomozesz mi??[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
koregra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Przybyłam to się witam i zmykam ;) Ale zaległości mam :-( Quote
Magda Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='PositiveThought']cze Madźka :grins: a tak jeszcze jeśli chodzi o jedzonko, to u mnie od trzech lat się robi zupa pomidorowa :cool1: Madźka, a z tymi galeryjami to tak trza? bo ja nie wiem, czy przypadkiem nie będzie to galeria podwójna...[/quote] Uuu... to pychota:eviltong: Nie trzeba. Nic na siłę. Jeśli chcesz się przenieść to daj znać:p [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu. A wiesz może, dlaczego są takie zmiany? Bo szczerze powiedziawszy to mi się to nie podoba, wolałam tak, jak było dawniej. Ewentualnie zostawiłabym tylko "Galerię" i "Wystawy", a "Zdrowie" usunęła, bo mi się wszystko gubi :roll:[/quote] Wszystko jest w fazie zmian i prób. Jeśli będzie się nam podobać to zostanie. Wystarczy tylko kilka informacji i będziemy się starać o przywrócenie starego wyglądu. Trzeba się przyzwyczaić;) [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Sis :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze no stesknilam sie za Wami :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Super zdjecia kajaczkowe i pewnie przezycia tez :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Piekne orchidee, ja mamie kupilam na Dzien Matki, jeszcze przed moim wyjazdem zyla, a teraz ciagle zapominam sie zapytac, jak sie ma moja orchidea. Chyba beda musieli ja wziac ze soba jak pojada na 16dniowy urlop hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mikulasinski jak zawsze boooski o slodziutki i z ta zabaweczka zachecajac do zabawy wyglada uroczo :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze wciaz nie moge przezalowac tego, ze wszystkie tak daleko od siebie mieszkamy, no ... :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S Madziu nie moge zmienic znowu tematu Naszej galeryjki, pomozesz mi??[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Ja też tęsknię:-(:loveu: To lepiej zapytaj bo jak będzie kaput to trzeba nową załatwić:eviltong: Jasne. Wyślij mi na PW nowy tytuł i zmienię;) [quote name='koregra']Przybyłam to się witam i zmykam ;) Ale zaległości mam :-([/quote] Hej! Ja też mam zaległości. W wakacje jest zawsze dużo do roboty, a na forum więcej ludzi... przeczytać wszystko w Administracji i w dziale moderatorów to potem nie starcza siły na resztę. Na razie robię sobie urlop od kompa. Dzisiaj wybieram się na 4 dni na działeczkę ze znajomymi, a w piątek, jeśli wszystko wypali, jadę do Warszawy:loveu: Mikuchnek skorzysta tylko z działki... o Wa-wie może pomarzyć:lol: Ostatnie zaległe fotki M [IMG]http://img383.imageshack.us/img383/1223/p6221742id8.jpg[/IMG] [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/1336/p6221747td6.jpg[/IMG] [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/8057/p6221748gw7.jpg[/IMG] Wczoraj był dzień pielęgnacji matołka. Udało mi się doprowadzić go do porządku:cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Cześć Madziu (widzę nowy nick) :loveu: Jedziesz do Warszawy na wystawę? Kurczę no... mnie nie będzie w żadne dni. W piątek przygotowania do przyjazdu suńki, sobota w Pabianicach, a niedziela z oswajaniem psiny do nowego domku. Quote
Kasia_zg Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Madziu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Mikulek słodki :loveu::loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Miłego wypoczynku na działeczce życzymy:lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
PositiveThought Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 M. ma pióropuszek z tyłu :loveu: baw się dobrze na działeczce :razz: ze znajomkami, na dni 4, no, no, byleby wam pogoda dopisala :grins: Quote
jbk Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [URL]http://img228.imageshack.us/img228/1336/p6221747td6.jpg[/URL] - jak się uważnie przygląda :) Quote
Skibka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 nareszcie wszystkie Yorkowe galerie w jednym dziale :cool3: a co do zdjęc Mikusia to moja suczka aż lizała monitor ;) wpadnij do nas ;) Quote
Recommended Posts