Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Helga&Ares']Cześć Kochani [I][/I][COLOR=Black]to....kiedy wakacjujecie?[/COLOR][/quote]

[quote name='Kasia']Cze Władziu

Gdzie wybieracie sie na urlopa?[/quote]

Cześć!
Mam dużo propozycji i pomysłów, więc muszę usiąść i poskładać to wszystko do kupy. Chcę posiedzieć trochę na działce i pojechać do Poznania (to na 100%). W planach jest też Kraków/Warszawa/Hel:lol: To jest jeszcze do załatwienia. Koleżanka chce mnie zabrać do Mielna do przyczepy na dni imprez hihi:diabloti: Dużo tego, a wakacje tylko 2 miesiące...

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu.

Ten storczyk kropkowy jest super A tak w ogóle jakaś moda na nie jest?[/quote]

Jest jakaś moda... z każdej okazji dostaje się storczyka:eviltong: Pełno ich w sklepach i są coraz tańsze.

[quote name='tigrunia']Mój storczyk niestety nie przeżył pod opieką mojej mamy [/quote]

Oj... A jak Ty pielęgnujesz/pielęgnowałaś swojego storczyka? Każdy ma inne sposoby.
[quote name='Aga76']Dzień dobry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20shy/6BE928.gif[/IMG][/quote]

Hej Aguś!:loveu: Nareszcie!

[quote name='jbk']Słodkie maleństwo I jeszcze storczyki lubisz, jak moja mama ;)) Tyle wspólnych zainteresowań [/quote]

Maleństwo, nie?:lol: Przy Twoich misiach to na pewno, ale musisz wiedzieć, że charakterem to im dorówna:diabloti:

Ludzie... wstałam o 11 i teraz tak szybko mi czas leci. Musze się zabrać za robienie chłodnika, bo nie będę miała co jeść:razz:

Posted

cze Władka :grins:

ja też nie wiem, co wybrać :lol: wakacje są za krótkie, zdecydowanie.
Niby miałam nigdzie nie jechać, a cały czas się gdzieś podczepiam :razz:

a ja mam dużo, dużo pierożżków różnego rodzaju :razz:

Posted

Hej!
To się porobiło na forum. Mam dylemat co zrobić z Kasią i Fidlastym. Kasiu chcesz przenieść swoją galerię?:razz:

Chłodniczek się skończył... rodzice wszystko zjedli. Wróciłam do domu z nadzieją, że sobie zjem, a tu taka niespodzianka:mad:

Posted

[quote name='Magda_Miki']
Chłodniczek się skończył... rodzice wszystko zjedli. Wróciłam do domu z nadzieją, że sobie zjem, a tu taka niespodzianka:mad:[/quote]

Ojć, ale cię wyrolowali :evil_lol:

Melcię przeniosłaś?

Posted

[quote name='Aga76']Ojć, ale cię wyrolowali :evil_lol:

Melcię przeniosłaś?[/quote]

Musiałam zjeść kapuchę z chlebem:cool1:

Melcia przeniesiona!

Posted

[quote name='Magda_Miki']Musiałam zjeść kapuchę z chlebem:cool1:

Melcia przeniesiona![/quote]

Uuu, chłopskie jadło :loveu::loveu::loveu: [COLOR=PaleTurquoise]smacznościowe [/COLOR]

Posted

cze Madźka :grins:

a tak jeszcze jeśli chodzi o jedzonko, to u mnie od trzech lat się robi zupa pomidorowa :cool1:

Madźka, a z tymi galeryjami to tak trza? bo ja nie wiem, czy przypadkiem nie będzie to galeria podwójna...

Posted

Cześć Madziu.

A wiesz może, dlaczego są takie zmiany? Bo szczerze powiedziawszy to mi się to nie podoba, wolałam tak, jak było dawniej. Ewentualnie zostawiłabym tylko "Galerię" i "Wystawy", a "Zdrowie" usunęła, bo mi się wszystko gubi :roll:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Sis :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze no stesknilam sie za Wami :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Super zdjecia kajaczkowe i pewnie przezycia tez :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Piekne orchidee, ja mamie kupilam na Dzien Matki, jeszcze przed moim wyjazdem zyla, a teraz ciagle zapominam sie zapytac, jak sie ma moja orchidea. Chyba beda musieli ja wziac ze soba jak pojada na 16dniowy urlop hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mikulasinski jak zawsze boooski o slodziutki i z ta zabaweczka zachecajac do zabawy wyglada uroczo :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze wciaz nie moge przezalowac tego, ze wszystkie tak daleko od siebie mieszkamy, no ... :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S Madziu nie moge zmienic znowu tematu Naszej galeryjki, pomozesz mi??[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='PositiveThought']cze Madźka :grins:

a tak jeszcze jeśli chodzi o jedzonko, to u mnie od trzech lat się robi zupa pomidorowa :cool1:

Madźka, a z tymi galeryjami to tak trza? bo ja nie wiem, czy przypadkiem nie będzie to galeria podwójna...[/quote]

Uuu... to pychota:eviltong:

Nie trzeba. Nic na siłę. Jeśli chcesz się przenieść to daj znać:p

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu.

A wiesz może, dlaczego są takie zmiany? Bo szczerze powiedziawszy to mi się to nie podoba, wolałam tak, jak było dawniej. Ewentualnie zostawiłabym tylko "Galerię" i "Wystawy", a "Zdrowie" usunęła, bo mi się wszystko gubi :roll:[/quote]

Wszystko jest w fazie zmian i prób. Jeśli będzie się nam podobać to zostanie. Wystarczy tylko kilka informacji i będziemy się starać o przywrócenie starego wyglądu. Trzeba się przyzwyczaić;)

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Sis :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze no stesknilam sie za Wami :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Super zdjecia kajaczkowe i pewnie przezycia tez :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Piekne orchidee, ja mamie kupilam na Dzien Matki, jeszcze przed moim wyjazdem zyla, a teraz ciagle zapominam sie zapytac, jak sie ma moja orchidea. Chyba beda musieli ja wziac ze soba jak pojada na 16dniowy urlop hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mikulasinski jak zawsze boooski o slodziutki i z ta zabaweczka zachecajac do zabawy wyglada uroczo :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze wciaz nie moge przezalowac tego, ze wszystkie tak daleko od siebie mieszkamy, no ... :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S Madziu nie moge zmienic znowu tematu Naszej galeryjki, pomozesz mi??[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Ja też tęsknię:-(:loveu:

To lepiej zapytaj bo jak będzie kaput to trzeba nową załatwić:eviltong:

Jasne. Wyślij mi na PW nowy tytuł i zmienię;)

[quote name='koregra']Przybyłam to się witam i zmykam ;)

Ale zaległości mam :-([/quote]

Hej!
Ja też mam zaległości. W wakacje jest zawsze dużo do roboty, a na forum więcej ludzi... przeczytać wszystko w Administracji i w dziale moderatorów to potem nie starcza siły na resztę.

Na razie robię sobie urlop od kompa. Dzisiaj wybieram się na 4 dni na działeczkę ze znajomymi, a w piątek, jeśli wszystko wypali, jadę do Warszawy:loveu: Mikuchnek skorzysta tylko z działki... o Wa-wie może pomarzyć:lol:

Ostatnie zaległe fotki M
[IMG]http://img383.imageshack.us/img383/1223/p6221742id8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/1336/p6221747td6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/8057/p6221748gw7.jpg[/IMG]

Wczoraj był dzień pielęgnacji matołka. Udało mi się doprowadzić go do porządku:cool1:

Posted

Cześć Madziu (widzę nowy nick) :loveu:

Jedziesz do Warszawy na wystawę? Kurczę no... mnie nie będzie w żadne dni. W piątek przygotowania do przyjazdu suńki, sobota w Pabianicach, a niedziela z oswajaniem psiny do nowego domku.

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Madziu :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Mikulek słodki :loveu::loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Miłego wypoczynku na działeczce życzymy:lol:[/COLOR][/I][/CENTER]