dzasta Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [CENTER]Wszystkiego najlepszego dla Mikusia i Dla Ciebie Madziu To dla Mikusia [IMG]http://www.dltk-kids.com/crafts/cartoons/bluecake/index.1.jpg[/IMG] A dla Ciebie Madziu [IMG]http://www.flowersonfirst.com/images/FOF-233.jpg[/IMG] [LEFT]Pozdrawiamy :) [/LEFT] [/CENTER] Quote
madziasto4 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Magda_Miki']Dziękujemy:loveu: 2BE może jeszcze zdążyć z imieninowymi życzeniami dla mnie:eviltong: Madźka Ty też masz, nie?:loveu:[/QUOTE] No, tyż mam dzisiaj :loveu: Najlepszego Władka! Quote
tigrunia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No to spóźnione najlepszego :evil_lol: :loveu::loveu: :BIG: Quote
Magda Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='tigrunia']No to spóźnione najlepszego :evil_lol: :loveu::loveu: :BIG:[/quote] Ty żeś się udała:diabloti: Dziękuję pięknie! Zrobiłabym jakiegoś torta, ale nie mam składników... truskawki mogą być?:loveu: Władka chrypnie! Dostałam antybiotyki i będę się kurować. Quote
Kasia_zg Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Madziu ja do Ciebie też ze spóźnionymi życzonkami wczoraj nie zdązyłam zaszwankowało mi dogo [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ale za to składam Ci Najserdeczniejsze życzonka I Wszystkiego Naj...[IMG]http://republika.pl/blog_dn_514935/970492/tr/2rozea_1_.gif[/IMG][/COLOR][/I][URL="http://dobryhumor.info/m10.jpg"][I][/I][/URL] [I][/I] [I][COLOR=navy]Kuruj sie Władziu zdrowiej szybciutko:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
PositiveThought Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 ja dwóm Madziom spóźnione też :loveu: przyniosę Wam jutro sernika :razz: biedna Władka, tak na weekend Quote
Kasia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Jak Władziu gardziołko? Dalej chrypiesz? :cool1: Gorki ma być te weekend....nawet bardzo :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Spóźnione uściski dla Mikusia i dla Właścicielki - zdrówka!:loveu: Pzdr. Quote
Magda Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Dziękuję kochane!:loveu: Gardziołko lepiej, ale kaszel został. Złośliwiec jeden...:mad: Wczoraj opalałam się na tarasie, a dzisiaj mam pełno pracy. Przez ten tydzień rzadko będę na forum. Muszę zakończyć ten rok:cool1: Trzymać kciuki!! Czekam na sernika:eviltong: Quote
Pegaza Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Cze Madzia:p juz wiem skąd ten hipcio:cool1: kuruj się i powodzenia w szkole:p tez bym zjadla sernika noo Atka:loveu: Quote
PositiveThought Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Atka zgubiła przepis :placz: był takie świetny, ostatni raz go robiłam w sierpniu zeszłego roku, był biszkopt pieczony i serki homo... kurde, zna ktoś taki? Quote
Magda Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Aleee ciszaaaa!:cool1: Wczoraj miałam dzień pełen wrażeń. Wybrałam się na spływ kajakowy po rzece (Parsęta). Od 7 na nogach, potem spływ, kiełbaski i powrót do domu. Byłam tak zmęczona, że położyłam się o 19 i wstałam o 10:lol: Miki został w domu, bo bałam się, że będzie się męczył i piszczał - jak to często z nim bywa. Może następnym razem spróbujemy... Przed wyjazdem zrobiłam sobie zdjęcie:p Quote
tigrunia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Zdjęcie pożegnalne ?? :evil_lol: Ślicznie wyglądacie :loveu: Do twarzy Ci z Mikim :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 no ba mogła przeciez utonąc;) Madziu postaraj się o inne fotki bo tą juz widzialam gdzies....:evil_lol: Quote
Magda Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='tigrunia']Zdjęcie pożegnalne ?? :evil_lol: Ślicznie wyglądacie :loveu: Do twarzy Ci z Mikim :evil_lol:[/quote] Haha tak, pożegnalne:evil_lol: Dziękujemy! [quote name='Pegaza']no ba mogła przeciez utonąc;) Madziu postaraj się o inne fotki bo tą juz widzialam gdzies....:evil_lol:[/quote] Noo! Nawet w kapoku:eviltong: Z blondynkami wszystko możliwe Jejku... jakie wymagania. Zdjęcia będą za jakiś czas, bo chcę iść do fryzjera w tym tygodniu. Mam w planach pasemka:p Quote
Kasia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dobry Władziu... Fotka sliczna :loveu: zreszta juz ja gdzieś komentowałam...:p Quote
madziasto4 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Wiesz co Władka? Podobni jesteśta do siebie :hmmmm: Quote
tigrunia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Madzka dobrze gada :evil_lol: Dobry z rana :multi: Quote
Pegaza Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cze Madzia:p jee to Ty bedziesz piekna z tymi pasemkami:p w takim razie czekam na fotki.. Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='madziasto4']Wiesz co Władka? Podobni jesteśta do siebie :hmmmm:[/quote] NO NIE>??????????????? DOKLADNIE! Pasemka "na Mikiego" koniecznie! sliczna z was para! cos w spojrzeniu...takim uwaznym.....jest...wspolnego...???:pciekawe czy ja wygladam jak ...Melka...hmmm Quote
PositiveThought Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Madźka fajnie wyglądasz :evil_lol: oboje na sportowo :razz: ja też kajakowałam ostatnio, ja też! Quote
Kasia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Władka ale żeś zapuściła swą galeryję, kurz aż w oczy szczypie :p Quote
Recommended Posts