Magda Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [IMG]http://img185.imageshack.us/img185/4213/pc220730pw0.jpg[/IMG] [IMG]http://img185.imageshack.us/img185/1789/pc220731ut7.jpg[/IMG] Quote
madziasto4 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 To ten prezent świąteczny wyniuchany już przed świętami, taa? :lol: Quote
Kasia_zg Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Miki-biegający oszołom hihi tylko ogonek widać:)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Fajny ten nowy żółto nosy psyjaciel Mikusia:loveu:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER] Quote
Pegaza Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Cze władza:lol: sie wbiłam w końcu do Ciebie a jak się nowe miejsce podoba Mikiemu znaczy mieszkanko, metraż większy, nowe łąki ? a tak apropo bom nie w temacie czemu Władka Cię wołają? Quote
Magda Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='madziasto4']To ten prezent świąteczny wyniuchany już przed świętami, taa? :lol:[/quote] Dokładnie:cool1: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Miki-biegający oszołom hihi tylko ogonek widać:)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Fajny ten nowy żółto nosy psyjaciel Mikusia:loveu:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER] [/quote] Przyjaciel też przypadł Mikiemu do gustu, szczególnie lubi naciskać na jego piszczałkę w nocy:mad: Teraz muszę go zabierać na czas snu. [quote name='Pegaza']Cze władza:lol: sie wbiłam w końcu do Ciebie a jak się nowe miejsce podoba Mikiemu znaczy mieszkanko, metraż większy, nowe łąki ? a tak apropo bom nie w temacie czemu Władka Cię wołają?[/quote] Miki chyba zadowolony... nie pytałam:lol: Stróżuje przy oknie, szczeka na wszystko co się rusza, wystarczy pisk i już jest w ogródku na siku. Spacery to po prostu uwielbia. Często ma towarzysza w postaci chodzącego luzem psa sąsiada, ale i innych kumpli np. ulubionego westa:loveu: Ganiają się ile wlezie. Zastanawiam się tylko jak to będzie na wiosnę kiedy kleszcze się obudzą:roll: Komarów jest mnóstwo, kilka sztuk latało jeszcze w listopadzie. Mam nadzieje, że z kleszczami będzie inaczej. I tak na prawdę Miki urzęduje na dole, u góry tylko ze mną dla towarzystwa. Noszę go na dół po schodach, bo jest dosyć ślisko i już kilka razy zjechał, na szczęście, z 2 ostatnich schodków:cool1: Aha no i teraz ma nowe hobby. Patrzy cały czas na ptaszki przylatujące do karmnika. Wiecie jaki on jest cięty na nieloty i loty:evil_lol: A Władka to od władzy:eviltong: Madźka się nudziła. Quote
Kasia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Miki Tubylec bardzo zadowlony z nowej miejscówki :loveu: Więcej pola do spacerów i kolegów też tam ma :lol: Cze Modzie :loveu: Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Dobry po świętach :multi: Ale fotek :loveu: Miki boski z tym hipciem :loveu: Quote
Helga&Ares Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [url]http://img185.imageshack.us/img185/3307/pc220723qf7.jpg[/url] co to Miki zdradza Kake?? [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]:loveu:[/COLOR][/FONT][/I] Quote
pysiulka86 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ale Mikuś ma tereny do szalenstw :crazyeye: Cudnie... Quote
Anusia & Alutka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Wladka cholero gdziezes jezd?? Quote
Magda Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Kasia']Miki Tubylec bardzo zadowlony z nowej miejscówki :loveu: Więcej pola do spacerów i kolegów też tam ma :lol: Cze Modzie :loveu:[/quote] Bardzo zadowolony:loveu: Ale zaczyna być nachalny... I cały czas siedzi pod drzwiami, żeby z nim wyjść na dwór:mad: Ileż można. [quote name='tigrunia']Dobry po świętach :multi: Ale fotek :loveu: Miki boski z tym hipciem :loveu:[/quote] Hej! W sumie to nie hipcio, ale tak samo jak kura to nie kaczka:evil_lol: U nas są takie zboczenia. [quote name='Helga&Ares'][URL]http://img185.imageshack.us/img185/3307/pc220723qf7.jpg[/URL] co to Miki zdradza Kake?? [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]:loveu:[/COLOR][/FONT][/I][/quote] Niom i to z Panem Hipciem:diabloti: [quote name='pysiulka86']Ale Mikuś ma tereny do szalenstw :crazyeye: Cudnie...[/quote] Szkoda, że ja nie podzielam jego euforii 5 raz z rzędu będąc na polu:lol: [quote name='Kasia']Hej Madziu :lol: Gdzie sie podziewasz?[/quote] [quote name='Anusia & Alutka']Wladka cholero gdziezes jezd??[/quote] Hej! Jestem...szwędam się po galeriach, czytam, ale nie piszę:p Mam Was na oku:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Obserwuje i donosi pewnie :cool1: Quote
tusia. Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Witam panią Moderator i Mikiego:evil_lol::loveu: Quote
Magda Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Hej dziewczynki:loveu: Dzisiaj mam zajęty dzionek, więc wpadam powiedzieć cześć i zmykam. Przyjeżdża prawie bratowa:lol: Trzeba troche posprzątać. Pozdrawiamy! Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej dziewczynki:loveu: Dzisiaj mam zajęty dzionek, więc wpadam powiedzieć cześć i zmykam. Przyjeżdża prawie bratowa:lol: Trzeba troche posprzątać. Pozdrawiamy![/QUOTE] O zesz w morde, ale bol. Znam to uczucie bo przedwczoraj i wczoraj byl moj prawie szwagier. Kto nie zna uczucia przedprzyjazdowego, to mowie: przesrane jest :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4']A w jakim sensie przesrane?:razz:[/QUOTE] No sprzata czlek chalupe, gotuje rozne roznosci, piecze, lata w te i wewte i jeszcze robi takiego babola jak Anusia- rybe ja obiad dla nadmorskiego szwagra :splat: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No sprzata czlek chalupe, gotuje rozne roznosci, piecze, lata w te i wewte i jeszcze robi takiego babola jak Anusia- rybe ja obiad dla nadmorskiego szwagra :splat:[/QUOTE] Hihi ryba dla nadmorskiego szwagra :turn-l: Nadmorski szwagier toby se oscypka pewnie zjadł :lol: Quote
Pegaza Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 cze madzia anusia szykuje a ten szwagier nie szwagier gdzies to ma sie mu nie podlizuj tak:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4']Hihi ryba dla nadmorskiego szwagra :turn-l: Nadmorski szwagier toby se oscypka pewnie zjadł :lol:[/QUOTE] Trudno. Ale to jibka chinska byla wiec nie wiem o co mu chodzilo... [quote name='Pegaza'] anusia szykuje a ten szwagier nie szwagier gdzies to ma sie mu nie podlizuj tak:evil_lol:[/QUOTE] Trza troche... Quote
Kasia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Nie smakowału mu? Dał po sobie poznać? :evil_lol: Quote
Recommended Posts