Magda Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 No to teraz piszę kolejnego posta, bo wykończy mnie ten limit obrazków:mad: (a ja nie mogę się obejść bez choć jednego emotka):eviltong: Dzisiaj była taka piękna pogoda, że można było chodzić w samej bluzie:loveu: Wybraliśmy się z Mikuchnem na spacer do lasu (dla tych co wiedzą na G. Chełmską:eviltong:). Ehh...jak cudownie! Jutro ma być jeszcze cieplej, a my z mamą jak te biedne myszki musimy siedzieć w domu, bo tata jedzie do szkoły i zabiera samochód:placz: A ja chciałam na plażę! Teraz mam przerwę w pisaniu pracy zaliczeniowej dla taty na studia. Oj już koniec. No to lecę;) Tak sobie pomyślałam, że na absolutorium wyjdę na środek razem z tatą:evil_lol: W końcu tez mam wkład w pisanie pracy licencjackiej:diabloti: Quote
maartucha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hej Madziu :loveu: Mmmm.. no pogodka dzis na spacerek w sam raz :multi: (ja tez mialam spacerek :D ale z Moim Kubusiem tilko narazie :D Za niedlugo juz z Tofficzkiem) O szalona :D Wpadnij do Nane i zobacz co głupolek napisal :lol: aaaa zaraz zmykam i sie pojawie wieczorkiem bo Kubus jeszcze u mnie :multi: aaa jutrrro po Tooofffffiiiczzzkaa:multi::multi::multi: Quote
Aga76 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Magda_Miki']... Teraz mam przerwę w pisaniu pracy zaliczeniowej dla taty na studia. Oj już koniec. No to lecę;) Tak sobie pomyślałam, że na absolutorium [B]wyjdę na środek razem z tatą[/B]:evil_lol: W końcu tez mam wkład w pisanie pracy licencjackiej:diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Cześć Madziu :loveu: Będziesz piękniejszą połówką[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: Quote
Magda Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='maartucha']Hej Madziu :loveu: Mmmm.. no pogodka dzis na spacerek w sam raz :multi: (ja tez mialam spacerek :D ale z Moim Kubusiem tilko narazie :D Za niedlugo juz z Tofficzkiem) O szalona :D Wpadnij do Nane i zobacz co głupolek napisal :lol: aaaa zaraz zmykam i sie pojawie wieczorkiem bo Kubus jeszcze u mnie :multi: aaa jutrrro po Tooofffffiiiczzzkaa:multi::multi::multi:[/quote] Ojej jak szybko! Mam trochę zaległości, ale muszę szybko doczytać co i jak:razz::razz: [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Cześć Madziu :loveu: Będziesz piękniejszą połówką[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:[/quote] Ojej..dziękuję Aguś:oops: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cześć Magdalenko :multi: A nie wolisz pobrać jakiejś opłaty za wkład sił w pracę licencjacką... :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cze Madziu:p a ja ciem nowe foty Mikiego:eviltong: Quote
Pati i Daisy Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Madziu:p a ja ciem nowe foty Mikiego:eviltong:[/quote] ja też....:diabloti: dzien dobry :eviltong: Quote
maartucha Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Pati i Daisy']ja też....:diabloti: dzien dobry :eviltong:[/quote] I JA :D aaaaa juz Tofffiśśś w domkQ:multi: Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']No i Wy sie dziwicie, że tak długo mnie nie ma.... Tyle sprzątania miałam, że dopiero teraz skończyłam:evil_lol: Dziękuje wam bardzo serdecznie za wszystkie życzenia, jesteście kochane:loveu: Ja niestety przyszłam tylko na chwilkę, bo mam trochę pracy, a potem to już opadnę z sił, żeby cokolwiek napisać na dogo:-( W piątek postaram się być dłużej:razz: Aha i następnym razem liczę na jakiś prezent:eviltong: 2 zdjęcia Mikuchna i w tle zabawka zgadnijcie skąd?:evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img126.imageshack.us/img126/4770/p4080013dg5.jpg[/IMG] [IMG]http://img443.imageshack.us/img443/8657/p4080014ov8.jpg[/IMG][/quote] wszystkiego dobrzutkiego..troche spoznione.. z tymi dwoma zdjeciami mam deja vu czycos tam takiego. ilekroc sie przygladam...to melke wiedze...:crazyeye: bo zwykle jest tak ze mozna powiedziec no tak podobny ale wiadomo ze to czyjs piesek..te dwie fotografie sa zaprzeczeniem patrze i patrze...no i melka! kropka w kropke!":diabloti: :loveu: Quote
nane Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [SIZE=6][COLOR=red][B]Madzia gdzie jesteś :crazyeye: :crazyeye: [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=red][B]bo Cię nie ma :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=red][/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=red][B]Gdzie Mikuś :crazyeye: :crazyeye: [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=red][B]Nasz Kochany :loveu: :loveu: [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Bry! :multi: A gdzie sie Madzia podziała :shake:? Quote
Kasia_zg Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witamy i buziaczki cieplutkie przesyłamy:) Madziu gdzie nowe foteczki cudnego przystojniaczka ;) Szybciutko wkleiej jakieś bo my uwielbiany ogladac uroczego Mikiego :) Tulaski dla niego i buziaczki dla Ciebie!! Quote
Magda Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Kochane niestety bardzo narzekam na brak czasu. Przed długim weekendem czekają mnie same prace klasowe i zaliczenia:placz: Ciągle tylko nauka, szkoła, nauka... nawet nie mam czasu na porządny spacer, a co dopiero na internet. Poza tym taka ładna pogoda, że aż żal wlepiać oczy w pudło:evil_lol: Wczoraj przez godzinę obcinałam Mikiego na balkonie:lol: Tak mu sie zarosło, że miałam pełne pudełko kłaków. Może ktoś chce na poduszkę?:eviltong: Niestety tylko 3 zdjęcia, bo reszta w aparacie... [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/6278/p4080015bv6.jpg[/IMG] [IMG]http://img145.imageshack.us/img145/1822/p4080017it5.jpg[/IMG] [IMG]http://img125.imageshack.us/img125/6377/p4080016bb9.jpg[/IMG] Papatki!!:multi: Quote
madziasto4 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [QUOTE][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/6278/p4080015bv6.jpg[/IMG][/QUOTE] Oooo, nasza puma wyskoczyła z koszulki :eviltong: Madziu, jeszcze tylko 2 tygodnie i ponad tydzień wolnego :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Cześć Magda![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nie tylko ty nie masz na nic czasu... U mnie do końca tygodnia same sprawdziany, biorąc pod uwagę jeszcze poniedziałek :roll: Nie wyrabiam już z nauką :shake: Nie mówiąc o tym, że na spacer z Arisem nie mam czasu wyjść, a że jutro nie ma żadnego sprawdzianu, to posiedzę troche na necie. :loveu: Bo z Arisem wyszła siostra :loveu: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Foteczki Mikusia śliczne :loveu: [/SIZE][/FONT] Quote
Pati i Daisy Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Magda_Miki']Kochane niestety bardzo narzekam na brak czasu. Przed długim weekendem czekają mnie same prace klasowe i zaliczenia:placz: Ciągle tylko nauka, szkoła, nauka... nawet nie mam czasu na porządny spacer, a co dopiero na internet. Poza tym taka ładna pogoda, że aż żal wlepiać oczy w pudło:evil_lol: Wczoraj przez godzinę obcinałam Mikiego na balkonie:lol: Tak mu sie zarosło, że miałam pełne pudełko kłaków. Może ktoś chce na poduszkę?:eviltong: [/quote] Ojj nie tylko Ty, ja też prawie wogole nie mam czasu przez szkołe:placz: chce, chce na poduszke:multi: :evil_lol: Puma Mikusiowa śliczna:loveu: Quote
Aga76 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Pozdrawiamy Mikiego vel Sreberko i zabieganą Madzię[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: [IMG]http://img145.imageshack.us/img145/1822/p4080017it5.jpg[/IMG] Quote
Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witamy słonecznie, buziaki przesyłamy:calus: i uciekamy bo obiad mi się spali pa. Quote
Pati i Daisy Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzisiaj nareszcie piątek:multi: czekamy na Ciebie Madziu;) Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Dzisiaj nareszcie piątek:multi: czekamy na Ciebie Madziu;)[/quote] :loveu:dokladnie, pozdrowka od Melki dla Yorkowego Sreberka:loveu: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Madziu, ja się nie uczę , nie pracuję zawodowo a też ostatnio i nie tylko :evil_lol: narzekam na brak czasu.:cool3:Nie jesteś osamotniona...:evil_lol: miło zobaczyć Mikusiowe foteczki, buziaczki:loveu: Quote
Magda Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Witajcie!! Nareszcie mam czas!:multi::multi: Boże jak mi tego brakowało... Cieszę się, że w końcu jestem z wami:loveu: Widzę, że powstały nowe galerie. Pozwólcie, że uporam się z kurzami, a potem wracam i nadrabiam;) P.S. Zdjęcia tez będą:razz: Quote
maartucha Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Magda_Miki']Witajcie!! Nareszcie mam czas!:multi::multi: Boże jak mi tego brakowało... Cieszę się, że w końcu jestem z wami:loveu: Widzę, że powstały nowe galerie. Pozwólcie, że uporam się z kurzami, a potem wracam i nadrabiam;) P.S. Zdjęcia tez będą:razz:[/quote] No nareszzcie sie Madziulinda POjawwwila :D:loveu: Quote
Pati i Daisy Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :eviltong: to czekamy Madziulka czekamy:multi: Quote
Recommended Posts