Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

No to teraz piszę kolejnego posta, bo wykończy mnie ten limit obrazków:mad: (a ja nie mogę się obejść bez choć jednego emotka):eviltong:

Dzisiaj była taka piękna pogoda, że można było chodzić w samej bluzie:loveu: Wybraliśmy się z Mikuchnem na spacer do lasu (dla tych co wiedzą na G. Chełmską:eviltong:). Ehh...jak cudownie! Jutro ma być jeszcze cieplej, a my z mamą jak te biedne myszki musimy siedzieć w domu, bo tata jedzie do szkoły i zabiera samochód:placz: A ja chciałam na plażę!
Teraz mam przerwę w pisaniu pracy zaliczeniowej dla taty na studia. Oj już koniec. No to lecę;)

Tak sobie pomyślałam, że na absolutorium wyjdę na środek razem z tatą:evil_lol: W końcu tez mam wkład w pisanie pracy licencjackiej:diabloti:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej Madziu :loveu: Mmmm.. no pogodka dzis na spacerek w sam raz :multi: (ja tez mialam spacerek :D ale z Moim Kubusiem tilko narazie :D Za niedlugo juz z Tofficzkiem) O szalona :D Wpadnij do Nane i zobacz co głupolek napisal :lol: aaaa zaraz zmykam i sie pojawie wieczorkiem bo Kubus jeszcze u mnie :multi: aaa jutrrro po Tooofffffiiiczzzkaa:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Magda_Miki']...
Teraz mam przerwę w pisaniu pracy zaliczeniowej dla taty na studia. Oj już koniec. No to lecę;)

Tak sobie pomyślałam, że na absolutorium [B]wyjdę na środek razem z tatą[/B]:evil_lol: W końcu tez mam wkład w pisanie pracy licencjackiej:diabloti:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Cześć Madziu :loveu:
Będziesz piękniejszą połówką[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:

Posted

[quote name='maartucha']Hej Madziu :loveu: Mmmm.. no pogodka dzis na spacerek w sam raz :multi: (ja tez mialam spacerek :D ale z Moim Kubusiem tilko narazie :D Za niedlugo juz z Tofficzkiem) O szalona :D Wpadnij do Nane i zobacz co głupolek napisal :lol: aaaa zaraz zmykam i sie pojawie wieczorkiem bo Kubus jeszcze u mnie :multi: aaa jutrrro po Tooofffffiiiczzzkaa:multi::multi::multi:[/quote]

Ojej jak szybko! Mam trochę zaległości, ale muszę szybko doczytać co i jak:razz::razz:

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Cześć Madziu :loveu:
Będziesz piękniejszą połówką[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:[/quote]

Ojej..dziękuję Aguś:oops:

Posted

[quote name='Magda_Miki']No i Wy sie dziwicie, że tak długo mnie nie ma.... Tyle sprzątania miałam, że dopiero teraz skończyłam:evil_lol:
Dziękuje wam bardzo serdecznie za wszystkie życzenia, jesteście kochane:loveu:

Ja niestety przyszłam tylko na chwilkę, bo mam trochę pracy, a potem to już opadnę z sił, żeby cokolwiek napisać na dogo:-( W piątek postaram się być dłużej:razz:

Aha i następnym razem liczę na jakiś prezent:eviltong:

2 zdjęcia Mikuchna i w tle zabawka zgadnijcie skąd?:evil_lol::evil_lol:
[IMG]http://img126.imageshack.us/img126/4770/p4080013dg5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img443.imageshack.us/img443/8657/p4080014ov8.jpg[/IMG][/quote]
wszystkiego dobrzutkiego..troche spoznione..
z tymi dwoma zdjeciami mam deja vu czycos tam takiego.
ilekroc sie przygladam...to melke wiedze...:crazyeye:
bo zwykle jest tak ze mozna powiedziec no tak podobny ale
wiadomo ze to czyjs piesek..te dwie fotografie sa zaprzeczeniem
patrze i patrze...no i melka! kropka w kropke!":diabloti: :loveu:

Posted

[SIZE=6][COLOR=red][B]Madzia gdzie jesteś :crazyeye: :crazyeye: [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=red][B]bo Cię nie ma :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=red][B]Gdzie Mikuś :crazyeye: :crazyeye: [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=red][B]Nasz Kochany :loveu: :loveu: [/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

Witamy i buziaczki cieplutkie przesyłamy:)
Madziu gdzie nowe foteczki cudnego przystojniaczka ;) Szybciutko wkleiej jakieś bo my uwielbiany ogladac uroczego Mikiego :)
Tulaski dla niego i buziaczki dla Ciebie!!

Posted

Kochane niestety bardzo narzekam na brak czasu. Przed długim weekendem czekają mnie same prace klasowe i zaliczenia:placz: Ciągle tylko nauka, szkoła, nauka... nawet nie mam czasu na porządny spacer, a co dopiero na internet. Poza tym taka ładna pogoda, że aż żal wlepiać oczy w pudło:evil_lol:

Wczoraj przez godzinę obcinałam Mikiego na balkonie:lol: Tak mu sie zarosło, że miałam pełne pudełko kłaków. Może ktoś chce na poduszkę?:eviltong:

Niestety tylko 3 zdjęcia, bo reszta w aparacie...
[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/6278/p4080015bv6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/1822/p4080017it5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img125.imageshack.us/img125/6377/p4080016bb9.jpg[/IMG]

Papatki!!:multi:

Posted

[QUOTE][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/6278/p4080015bv6.jpg[/IMG][/QUOTE]
Oooo, nasza puma wyskoczyła z koszulki :eviltong:

Madziu, jeszcze tylko 2 tygodnie i ponad tydzień wolnego :multi:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Cześć Magda![/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nie tylko ty nie masz na nic czasu... U mnie do końca tygodnia same sprawdziany, biorąc pod uwagę jeszcze poniedziałek :roll: Nie wyrabiam już z nauką :shake: Nie mówiąc o tym, że na spacer z Arisem nie mam czasu wyjść, a że jutro nie ma żadnego sprawdzianu, to posiedzę troche na necie. :loveu: Bo z Arisem wyszła siostra :loveu: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Foteczki Mikusia śliczne :loveu: [/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Kochane niestety bardzo narzekam na brak czasu. Przed długim weekendem czekają mnie same prace klasowe i zaliczenia:placz: Ciągle tylko nauka, szkoła, nauka... nawet nie mam czasu na porządny spacer, a co dopiero na internet. Poza tym taka ładna pogoda, że aż żal wlepiać oczy w pudło:evil_lol:

Wczoraj przez godzinę obcinałam Mikiego na balkonie:lol: Tak mu sie zarosło, że miałam pełne pudełko kłaków. Może ktoś chce na poduszkę?:eviltong:
[/quote]

Ojj nie tylko Ty, ja też prawie wogole nie mam czasu przez szkołe:placz:

chce, chce na poduszke:multi: :evil_lol:

Puma Mikusiowa śliczna:loveu:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Pozdrawiamy Mikiego vel Sreberko i zabieganą Madzię[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:

[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/1822/p4080017it5.jpg[/IMG]

Posted

Madziu, ja się nie uczę , nie pracuję zawodowo a też ostatnio i nie tylko :evil_lol: narzekam na brak czasu.:cool3:Nie jesteś osamotniona...:evil_lol:

miło zobaczyć Mikusiowe foteczki, buziaczki:loveu:

Posted

Witajcie!!
Nareszcie mam czas!:multi::multi:
Boże jak mi tego brakowało... Cieszę się, że w końcu jestem z wami:loveu: Widzę, że powstały nowe galerie.

Pozwólcie, że uporam się z kurzami, a potem wracam i nadrabiam;)

P.S. Zdjęcia tez będą:razz:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Witajcie!!
Nareszcie mam czas!:multi::multi:
Boże jak mi tego brakowało... Cieszę się, że w końcu jestem z wami:loveu: Widzę, że powstały nowe galerie.

Pozwólcie, że uporam się z kurzami, a potem wracam i nadrabiam;)

P.S. Zdjęcia tez będą:razz:[/quote]

No nareszzcie sie Madziulinda POjawwwila :D:loveu: