nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 A może jej to teraz dziewczynki zabierzemy własnie wyszła na spacerek z Mikusiem i nie ma kto pilnować :diabloti: :megagrin: Quote
Pati i Daisy Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']Już nigdy nie wkleję zdjęcia, na który widać więcej niż psa:diabloti: Nie będzie gadania... Zaraz jeszcze coś wypatrzycie i będzie:evil_lol::evil_lol: A skarbonkę dostałam od pewnego Mikołaja:cool3: Dużo mam rzeczy z Ikei. Lubie sobie tam jeździć i przebierać[/quote] Kto wie, kto wie skąd Mikuchno jest... :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='nane']A może jej to teraz dziewczynki zabierzemy własnie wyszła na spacerek z Mikusiem i nie ma kto pilnować :diabloti: :megagrin:[/quote] To ja biore kalendarz i komputer!:diabloti: Bo chyba moja ciocia miała taki sam:evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 No to ja w takim razie zamawiam węża:eviltong: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Kto wie, kto wie skąd Mikuchno jest... :evil_lol:[/quote] Czyżbyś sugerowała :razz: wiiieeeelki sklep zółto niebieski z napisem na literke I :roll: Quote
Pati i Daisy Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='nane']Czyżbyś sugerowała :razz: wiiieeeelki sklep zółto niebieski z napisem na literke I :roll:[/quote] nie no raczej nie :lol: a może to kradzież napadowa?:cool3: [quote name='Pegaza']No to ja w takim razie zamawiam węża:eviltong:[/quote] Jak by nikt nie chciał to moge wziąsc jeszcze tego wielkiego renifera :evil_lol: Quote
Magda Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Pegaza']Magda ja też mam dużo rzeczy z Ikei:cool3:[/quote] [quote name='nane']IKEA IS THE BEST FOR YORKIE :loveu:[/quote] Zgadzam sie:p Miki ma zabawki i posłanie, a ja pełno drobiazgów. Dobra dziewczynki ja już lecę spędzić ten wieczór z 1 rodziną:lol: Do Was wpadnę jutro;) Zostawiam Mikiego z kabanosem [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/4425/p4060048kr0.jpg[/IMG] [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/3856/p4060050ns3.jpg[/IMG] [IMG]http://img151.imageshack.us/img151/6697/p4060051yk0.jpg[/IMG] [IMG]http://img157.imageshack.us/img157/781/p4060052bd4.jpg[/IMG] DOBRANOC!!:multi: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Pati i Daisy'] Jak by nikt nie chciał to moge wziąsc jeszcze tego wielkiego renifera :evil_lol:[/quote] Ja tam biorę kwiatka miśka na parapecie i boomboxa z półki nad łóżkiem :evil_lol: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']Zgadzam sie:p Miki ma zabawki i posłanie, a ja pełno drobiazgów. Zostawiam Mikiego z kabanosem [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/3856/p4060050ns3.jpg[/IMG] DOBRANOC!!:multi:[/quote] A kabanos też z Ikei :mad: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :sleep2: Doblanoć Yolaśku Ślodkich śnóff:sleep2: Niech ci się Mikuś syśni:sleep2: Quote
Basia&Safi Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [B][I]wowwww to kabanos gigant ale widze miki sobie calkiemniezle radzi ehhehe wesolych swiat :):):):)[/I][/B] Quote
Madzia_19 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Magda_Miki'][IMG]http://img157.imageshack.us/img157/781/p4060052bd4.jpg[/IMG] [/quote] Witaj Madziu :p Mikuś jest cudowny :loveu: Słodko wygląda jak mu włoski jedno oczko przysłaniają :loveu: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Madzia gdzie jestes bo Ciebie nie ma :shake: :niewiem: :shake: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Pati i Daisy Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='nane']Madzia gdzie jestes bo Ciebie nie ma :shake: :niewiem: :shake: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] Właśnie:mad: gdzie jestes jak Cie nie ma? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Madzia pewnie się tak objadła, że nie może się ruszyć od stołu :p Quote
Pati i Daisy Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='madziasto4']Madzia pewnie się tak objadła, że nie może się ruszyć od stołu :p[/quote] Napewno... :evil_lol: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [SIZE=7][COLOR=red][B]Magda żyjesz ? :czytaj: :niewiem: [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='nane']A może jej to teraz dziewczynki zabierzemy własnie wyszła na spacerek z Mikusiem i nie ma kto pilnować :diabloti: :megagrin:[/quote] [quote name='Pati i Daisy']To ja biore kalendarz i komputer!:diabloti: Bo chyba moja ciocia miała taki sam:evil_lol:[/quote] [quote name='Pegaza']No to ja w takim razie zamawiam węża:eviltong:[/quote] [quote name='nane']Ja tam biorę kwiatka miśka na parapecie i boomboxa z półki nad łóżkiem :evil_lol:[/quote] Wiecie co!! To ja Wam ufam, zostawiam Was w galerii, a tu takie coś:mad: Skończyło się!! Od dzisiaj jak wychodzę z galerii to Was już nie ma!!!!!:diabloti: [quote name='Pati i Daisy']Kto wie, kto wie skąd Mikuchno jest... :evil_lol:[/quote] [quote name='nane']Czyżbyś sugerowała :razz: wiiieeeelki sklep zółto niebieski z napisem na literke I :roll:[/quote] Ekhm....jasne! Miki siedział w dziale dla dzieci pomiędzy fotelem biedronką, a zielonym smokiem:eviltong: [quote name='basiulka22tychy'][B][I]wowwww to kabanos gigant ale widze miki sobie calkiemniezle radzi ehhehe wesolych swiat :):):):)[/I][/B][/quote] Hej Basiu! Przynajmniej mam psa z głowy na jakiś czas. Radzę wypróbować:cool3: Dziękujemy!! [quote name='Madzia_19']Witaj Madziu :p Mikuś jest cudowny :loveu: Słodko wygląda jak mu włoski jedno oczko przysłaniają :loveu:[/quote] Madziu!:loveu: Dziękuję w imieniu Mikusia:oops: [quote name='nane']Madzia gdzie jestes bo Ciebie nie ma :shake: [/quote] [quote name='Pati i Daisy']Właśnie:mad: gdzie jestes jak Cie nie ma? :evil_lol:[/quote] [quote name='madziasto4']Madzia pewnie się tak objadła, że nie może się ruszyć od stołu :p[/quote] [quote name='nane'][SIZE=7][COLOR=red][B]Magda żyjesz ? [/B][/COLOR][/SIZE][/quote] Żyję i jestem!:eviltong: Byliśmy dzisiaj na działeczce zobaczyć, a potem nad morzem. Mam trochę zdjęć:cool3: Jak będziecie grzeczne to pokażę Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Żyję i jestem!:eviltong: Byliśmy dzisiaj na działeczce zobaczyć, a potem nad morzem. Mam trochę zdjęć:cool3: Jak będziecie grzeczne to pokażę[/quote] Takie jak miał Master? Uhh Sexy boy:evil_lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='nane']Takie jak miał Master? Uhh Sexy boy:evil_lol:[/quote] A nie wiem. Jeszcze nie byłam u tej......tej.......tej.......dziochy:diabloti: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Magda_Miki']A nie wiem. Jeszcze nie byłam u tej......tej.......tej.......dziochy:diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: Zapraszam serdecznie :evil_lol: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='madziasto4']:evil_lol: Zapraszam serdecznie :evil_lol:[/quote] Warto Warto:cool3: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Byłam!! I jak już napisałam wolę nie komentować:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts