Anusia & Alutka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 daj mi multicytata to nie bede dominowac z rozem! [quote name='Magda'] Ostatnio mam straszny apetyt na wszystko co niezdrowe. hyhy jednak wzielas se do serca slowa D-E :shake: trza bylo sie chociaz zbezpieczac... Quote
Pegaza Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Taa niech korzysta poki zdrowa mloda i ladna:evil_lol: Anusia:wink: Quote
Kasia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 póki może to niech je ile wlezie, bo potem to se będzie od gymby odejmować by się wcisnąć w kieckę ulubioną...:grins: widziałam na nk resztę zdjęciów, widać że impreza była udana :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ja mowie o dziurce nieprzebitej no. Quote
Kasia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'] ja mowie o dziurce nieprzebitej no. a ja goopia myślałam, że ona juz przebita :splat: znaczy się tak wywnioskowałam z tekstu...:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Kasia']a ja goopia myślałam, że ona juz przebita :splat: znaczy się tak wywnioskowałam z tekstu...:evil_lol: no wlasnie nieprzebitej ale juz przebitej, tylko tak bezmyslnie trochu, skoro tera takie zachciewajki jedzeniowe... Quote
Anusia & Alutka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 z uwagi na to, ze juz ide, a jutro mnie nie bedzie. to Władzia napijmy sie za strone nr [SIZE="7"] 700 :drink1: przy tej okazji zycze dlugiego i owocnego panowania i nie wiem co jeszcze a to na jutro dla Was :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 znajde sie na tej stronie czy nie?? nie, wiec zostawcie mi miejsce Quote
Kasia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 hehe, oby ta nam Panująca tu przylazła poświętować z nami :loveu: no to siup Quote
Pegaza Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jak mowilam to jestem z zakaskami:p :multi: 700-setna stronka Quote
tigrunia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ktoś tam już coś zeżarł z talerzyka :mad: No to za 700 :drink1: Quote
***Paulina*** Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :multi::multi::multi:Gratulacje 700 stronki!!!:multi::multi::multi: Quote
Patikujek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 A ja załapałam sie jeszcze na 700 stronkę, bo mam ochotę też trochę % do krwi dodać:evil_lol: Pozdrowienia dla właścicielki galerii i jej psiaczka Quote
Kasia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Władka tak świetowała, że nie miała siły ani możności pokazania się tu wczoraj...:diabloti: dobry :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Kreacja 100-dniówkowa - ekstra!!! Pzdr. Quote
Aga76 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cze Madzia, Świetnie wyglądałaś :cool3: very sexy Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 cze Władka :loveu: co słychować w wielkim świecie? Quote
Magda Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 A jestem. Lookam sobie z ukrycia co Wy moje drogie tutaj skrobiecie:grins: Dziękuję, że o nas pamiętacie, bo my niestety nie mamy czasu siedzieć tak długo na dogo... zostały 3 miesiące i spędzam czas z książkami:cool1: Potem będzie duuużo czasu:loveu: No, tak jak BE napisała wstawiłam fotki. Jeszcze coś tutaj wstawię w wolnym czasie:p Quote
madziasto4 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ja pamiętem, że im bliżej było do matury, tym bardziej nie chciało mi się uczyć :evil_lol: 4 miechy wolne będą! :loveu: A gdzie Ty się Władka wybierasz na studia? :razz: Jaki kierunek masz na oku? Quote
Jagódka&Uzi Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Studia to najlepszy okres w życiu, straszna szkoda, że w tym roku je kończę:evil_lol: Niesamowite beztroskie lata!:lol: Chyba sobie jeszcze postudiuje tu i tam...:cool3: Quote
Magda Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Ja pamiętem, że im bliżej było do matury, tym bardziej nie chciało mi się uczyć :evil_lol: 4 miechy wolne będą! :loveu: A gdzie Ty się Władka wybierasz na studia? :razz: Jaki kierunek masz na oku? Też tak mam... do tego niektórzy nauczyciele wzięli sobie za punkt honoru douczyć nas do końca:cool1: I teraz zamiast spędzić czas z geografią szukam informacji o stabilności cząsteczek na fizykę phi... Te 4 miechy wolnego trzymają mnie przy życiu:loveu: Wybieram się do Poznania na Akademię (teraz już Uniwersytet) Ekonomiczną, kierunek 'zarządzanie nieruchomościami i inwestycjami'. Akurat to jest najwyżej limitowany kierunek, bo w porównaniu z innymi to trzeba mieć przynajmniej 50 pkt więcej, żeby się dostać. Mam nadzieję, że szczęście dopisze. Jak nie to zostaje Gdańsk i Koszalin. Najwyżej przeniosę się po jakimś czasie, ewentualnie tutaj zrobię licencjat, a tam magistra:p Studia to najlepszy okres w życiu, straszna szkoda, że w tym roku je kończę:evil_lol: Niesamowite beztroskie lata!:lol: Chyba sobie jeszcze postudiuje tu i tam...:cool3: Mam nadzieję, że tak będzie:loveu: Quote
Recommended Posts