Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

póki może to niech je ile wlezie, bo potem to se będzie od gymby odejmować by się wcisnąć w kieckę ulubioną...:grins:

widziałam na nk resztę zdjęciów, widać że impreza była udana :loveu:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
ja mowie o dziurce nieprzebitej no.

a ja goopia myślałam, że ona juz przebita :splat:
znaczy się tak wywnioskowałam z tekstu...:evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']a ja goopia myślałam, że ona juz przebita :splat:
znaczy się tak wywnioskowałam z tekstu...:evil_lol:

no wlasnie nieprzebitej ale juz przebitej, tylko tak bezmyslnie trochu, skoro tera takie zachciewajki jedzeniowe...

Posted

A jestem. Lookam sobie z ukrycia co Wy moje drogie tutaj skrobiecie:grins:

Dziękuję, że o nas pamiętacie, bo my niestety nie mamy czasu siedzieć tak długo na dogo... zostały 3 miesiące i spędzam czas z książkami:cool1: Potem będzie duuużo czasu:loveu:

No, tak jak BE napisała wstawiłam fotki. Jeszcze coś tutaj wstawię w wolnym czasie:p

Posted

Ja pamiętem, że im bliżej było do matury, tym bardziej nie chciało mi się uczyć :evil_lol: 4 miechy wolne będą! :loveu: A gdzie Ty się Władka wybierasz na studia? :razz: Jaki kierunek masz na oku?

Posted

Ja pamiętem, że im bliżej było do matury, tym bardziej nie chciało mi się uczyć :evil_lol: 4 miechy wolne będą! :loveu: A gdzie Ty się Władka wybierasz na studia? :razz: Jaki kierunek masz na oku?

Też tak mam... do tego niektórzy nauczyciele wzięli sobie za punkt honoru douczyć nas do końca:cool1: I teraz zamiast spędzić czas z geografią szukam informacji o stabilności cząsteczek na fizykę phi...

Te 4 miechy wolnego trzymają mnie przy życiu:loveu:

Wybieram się do Poznania na Akademię (teraz już Uniwersytet) Ekonomiczną, kierunek 'zarządzanie nieruchomościami i inwestycjami'. Akurat to jest najwyżej limitowany kierunek, bo w porównaniu z innymi to trzeba mieć przynajmniej 50 pkt więcej, żeby się dostać. Mam nadzieję, że szczęście dopisze. Jak nie to zostaje Gdańsk i Koszalin. Najwyżej przeniosę się po jakimś czasie, ewentualnie tutaj zrobię licencjat, a tam magistra:p

Studia to najlepszy okres w życiu, straszna szkoda, że w tym roku je kończę:evil_lol: Niesamowite beztroskie lata!:lol: Chyba sobie jeszcze postudiuje tu i tam...:cool3:

Mam nadzieję, że tak będzie:loveu: