Avaloth Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 http://img137.imageshack.us/img137/9417/pc230804wn7.jpg -> śliczny yorczek :loveu: a ja był mały jaka to była kuleńka !! http://img373.imageshack.us/img373/9330/skanuj00041wj.jpg :crazyeye: prawie jak świnka morska :evil_lol::loveu:ale ładniejszy :eviltong: będę odwiedzać :) Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 madziasto4 napisał(a):Ale Tz wtedy nie warczy jak Miki, nie? :evil_lol: A byś sie zdziwiła.. bo zacżął warczeć, że nei idziemy na zaden spacer tylko sprzątamy :mad: Choinki sie pozbyłam .. :placz: Musiałam, bo Jess myślała, że jest na dworku i sie pod nią załatwiała :mad: Quote
Magda Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='tigrunia']No wstawać śpiochy i cykać te fotki!! Ja chyba zaraz TZa zwale z wyra i tez pójdziemy sie przejść Taki poranny spacerek najlepszy:loveu: Do tego jeszcze słoneczko świeci cały dzień i jest bajecznie. Zdjęcia mam tylko muszę je zmniejszyć. [quote name='madziasto4']Ale Tz wtedy nie warczy jak Miki, nie? :evil_lol: Hihi...:evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Cześć Sis :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak to fajnie, ze oprocz mnie jest jeszcze ktos kto nie ma tyle czasu na dogo i ma tyły :evil_lol: jakos mi tak razniej :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mikulisinski Ci zarasta :crazyeye: zapuszczacie wloski, czy czekacie az sie ociepli na dworze i pojdzie pod ostrze :razz:?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i sie niezle usmialam czytajac Twoja opowiesc o koledzie, hahaha a jak Miki reaguje na ksiedza?[/FONT] Czas już mam, ale zanim uporam się ze sprawami i dojdę do spraw bardziej przyjemnych to jestem zmęczona:lol: Poświęcam się dla Was. Zapuszczam do wiosny. Potem idzie pod ostrze:razz: Z tej racji, że nie nosi kubraczka musi dawać radę z włoskami. Miki był zamknięty w moim pokoju. Rok temu szczekał ze strachu i chciał przepędzić:evil_lol: Nasz ksiądz jest oryginalny. Co się dzisiaj uśmiałam na mszy to nigdy tego nie zapomnę:roflt: Jego ogłoszenia wyglądały tak: " W sobotę o godzinie 17 jest msza z zawarciem związku małżeńskiego następujących osób: i wymienił dwie osoby" " Kolęda będzie przebiegać na osiedlu Natalia, bo tam jeszcze kilka domków zostało. I na tym osiedlu spędzimy trochę czasu, bo dużo domków." " będziemy też tam w tych blokach......bloczkach.....a właściwie domkach" - po tym zdaniu myślałam, że wybiegnę z kościoła " Dojdziemy też tam gdzie byliśmy rok temu....doszliśmy wtedy do tego dużego domu, ale w nim nie byliśmy" " No i te wszystkie domki po prawej jak się patrzy, a właściwie to po lewej" - moja mama złapała się za noc, żeby się powstrzymać od śmiechu. " No i odwiedzimy jeszcze domki............(długa cisza).......... sam nie wiem co napisałem, to jest najlepsze, napisać i nie wiedzieć co":evil_lol::evil_lol: " Na tym kończymy ogłoszenia dotyczące kolędy, która odbędzie się w poniedziałek, a właściwie we wtorek od 16:30" Wiecie jaki to ból kiedy trzeba się powstrzymać od śmiechu? Próbowałam chyba wszystkich znanych mi sposobów - najgorsze było to, że babcie miały poważne miny, a nam trochę głupio się tak zachowywać......nie daliśmy rady:roflt::roflt: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu. U nas też była niespodziewana kolęda, ale to wina księdza :eviltong: Bo nie zapowiedział mojej ulicy, ot co! My na łączce byliśmy tydzień temu, jak jeszcze było dużo śniegu. Miałam iść też wczoraj, ale zrobiło się ciemno i ochota mi przeszła. Hej Sara! U nas śniegu nie ma i nie było od listopada (wtedy był tylko jeden dzień):roll: [quote name='chester07']http://img137.imageshack.us/img137/9417/pc230804wn7.jpg -> śliczny yorczek :loveu: a ja był mały jaka to była kuleńka !! http://img373.imageshack.us/img373/9330/skanuj00041wj.jpg :crazyeye: prawie jak świnka morska :evil_lol::loveu:ale ładniejszy :eviltong: będę odwiedzać :) Hej! Witamy u nas! Dziękujemy za miłe słówka i zapraszamy częściej;) Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ksiądz chyba za dużo wina mszalnego łyknął :evil_lol: Długo będziesz te zdjęcia zmniejszać? :shake: Te, Władka, mów mi czemu się nie mogę dostać na ostatnią stronę u Jupków, tylko tkwię 2 strony przed i ani wte ani wewte:mad: Quote
Magda Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 madziasto4 napisał(a):Ksiądz chyba za dużo wina mszalnego łyknął :evil_lol: Długo będziesz te zdjęcia zmniejszać? :shake: Te, Władka, mów mi czemu się nie mogę dostać na ostatnią stronę u Jupków, tylko tkwię 2 strony przed i ani wte ani wewte:mad: Oj chyba:evil_lol: Już wstawiam. Spokojnie:eviltong: Widocznie coś się zatkało (jak tyłek Killerka:diabloti:) Quote
Magda Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Na początku samo sikanie i znaczenie terenu Quote
Magda Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Taaaakie tereny:loveu: Skradamy się jak kotek Quote
Magda Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 śpiochające :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
koregra Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Magda_Miki']śpiochające http://img231.imageshack.us/img231/814/p1111020rl4.jpg Co za parówa go przygniotła :evil_lol: Quote
Magda Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 koregra napisał(a):Co za parówa go przygniotła :evil_lol: Sam często leży na niej to teraz role się odwróciły:evil_lol: Quote
koregra Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 No w takiej sytuacji to zrozumiałe Fajowe te fotki Quote
Magda Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Dziękujemy:p Jest więcej, ale nie mogę wstawić wszystkich od razu, bo mi zabraknie na później. Quote
Patikujek Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Jejku dawno mnie tu nie było i nie wierzę własnym oczom to na zdjęciach to jest Mikki Matko jedyna jak on zarusł:shake::loveu: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ale macie fajne tereny do frisbee :loveu: Próbowałaś kiedyś mu rzucać? Quote
Magda Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Patikujek napisał(a):Jejku dawno mnie tu nie było i nie wierzę własnym oczom to na zdjęciach to jest Mikki Matko jedyna jak on zarusł:shake::loveu: Tak, to Miki we własnej osobie:lol: Jak dla mnie to on nie jest aż tak zarośnięty... Ma włoski do połowy. madziasto4 napisał(a):Ale macie fajne tereny do frisbee :loveu: Próbowałaś kiedyś mu rzucać? Tak, ale on czeka aż spadnie:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Magda_Miki napisał(a): Tak, ale on czeka aż spadnie:evil_lol: :evil_lol: Musiałabyś go na nakręcić na frisbee i nauczyć łapać najpierw z bliska.. :hmmmm: Quote
Magda Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Chyba będzie trudno, bo on się już przyzwyczaił, że kaczka spada i wtedy przynosi... poza tym nie mam odpowiedniego sprzętu.:lol: Lecę już! Quote
Sara_i_Aris Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Dziwnie bez śniegu. U nas było parę dni, a teraz są roztopy. Mi się podoba, bo tak wiosennie :loveu: Nawet było 10* :multi:Ale na ferie śnieg by się przydał. Może do moich napada? http://img100.imageshack.us/img100/9703/p1131049vf3.jpg Duże macie tereny :-o My chodzimy na taką mini-łąkę, ale jest w sam raz. Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 My tez mieliśmy bliziutko taką duuuzą łakę na którą chodziłam z bokserką, ale teraz juz ją ogrodzili i domki sobie stawiają :mad: Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Czołem Władko!!! Fajnie Mikulcowi w tych dłuższych włochalach :loveu: ino taki nie Mikusiowy się wydaje.... Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 He he ksiadz gigant :lol: Ja tyz wole Mikusia w wersji dlugosciowej mini. Cze Wladzia :loveu: Quote
Recommended Posts