Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na pierwszym planie jest MISIU z boksu nr. 16, cały czas siedzi w budzie, w niedzielę w niej siedział, w czwartek też siedział, tylko swój nosek wyściubia z zaciekawienia ale nie wychodzi, może w tą niedzielę, ale spacerek go ominoł ;-(

na drugim planie lazur

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj mamy tych psich nieszczęść. Mamy.
I tak jak Nusia napisala, jak jednego uda się wyciągnąć - to dwa następne przychodzą...
Aga może wybierz sobie jakiegoś psiaka, ból troszkę załagodzi?
Bylibyście dla siebie wspólnym lekarstwem.

Posted

Figo, jest śliczny. Właśnie on bardziej foxterriera przypomina niż sznaucera ;)
Są jakieś informacje od właścicieli jamnika? ;)

Posted

Domek znalazła Mafia w tygodniu i chyba Stopka, a dzisiaj kochany Bunny, który 1,5 roku siedział w schronisku:):):):):):)Mam nadzieję, że skończył się pech chłopaków z 9 boksu:) Ruszyć trzeba jeszcze 7: ):):):):)

Posted

A na spacerze dzisiaj była cała masa psiaków:)
Muszkieter, Lady, Fiodor, Esek, Lazur, Koleś, Tofik, Miodek, Lopek, Kastor, Budzik, Elwis, Baxter, Bohater, Ramzes, Timon, Bulinek, Dyzio i dwie nowe sunie:) Tzn labeczka bez imienia i młodziutka sunia On też bez.
Tym dwum imiona trzeba będzie nadać i zdjęcia dorzucić.

Posted

Tą młodą sunię ON trzeba szybciutko ogłosić na owczarkowych stronach. Potrzebuję tylko jakieś zdjęcia no i jakiś tekst o młodej ;)

Posted

Toll napisał(a):
Tą młodą sunię ON trzeba szybciutko ogłosić na owczarkowych stronach. Potrzebuję tylko jakieś zdjęcia no i jakiś tekst o młodej ;)

Musimy poczekać, może Małgosia ma jakieś z bliska?
A jak będą zdjęcia to tekścik napiszemy:):):)

Posted

zaraz dożucę, mam (nie chwaląc się) bardzo ładne już nie będę bawić się z przesyłaniem do ciebie ocelotku. no po co robić dwa razy tą samą pracę?

Posted

NusiaiJa napisał(a):
zaraz dożucę, mam (nie chwaląc się) bardzo ładne już nie będę bawić się z przesyłaniem do ciebie ocelotku. no po co robić dwa razy tą samą pracę?

A może i tak:) Tekścik napiszemy:)
Wrzucaj, wrzucaj. Bohatera też, gdyż szykuję się na wątek dla niego:)
100 lat temu jeden napisałam, psiaka nie ma już w schronisku to sobie skopiuję coś? Chyba mogę skoro był mojego autorstwa?

Posted

BUCYFOŁ

[SIZE="4"]KWARANTANNA

BIAŁY

BOLEK taka MAŁA świnka....:oops:
NAJPOWOLNIEJSZY I NAJWIĘKSZY PIESZCZOCH!!!! CHCE IŚĆ Z NIM NA SPACER:oops: (jeśli nie ma dla niego kagańca to Ja sobie specjalnie dla niego kupię!)

Posted

BOKS NR... NIE PAMIĘTAM:oops:

[SIZE="4"]WYPŁOSZ PIERWSZY RAZ WYSZEDŁ Z BUDY I DAŁ POGŁASKAĆ SOBIE PUSZCZEK:multi:
WYPŁOSZEK PO LEWEJ, SKOCZEK ZWANE RÓWNIEŻ KRAWACIAŻEM PO PRAWEJ

[SIZE="5"]
KONIEC DODAWANIA ZDJĘĆ

MOŻNA DODAWAĆ SWOJE SPOSTRZEŻENIA I KOMENTOWAĆ! :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...