NusiaiJa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 na pierwszym planie jest MISIU z boksu nr. 16, cały czas siedzi w budzie, w niedzielę w niej siedział, w czwartek też siedział, tylko swój nosek wyściubia z zaciekawienia ale nie wychodzi, może w tą niedzielę, ale spacerek go ominoł ;-( na drugim planie lazur
[email protected] Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ojejku ile wy tam macie biednych piesków
NusiaiJa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 najgorsze, że dwa odchodzą przychodzą na ich miejsce cztery kolejne zagubione :-(
[email protected] Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ja nie tak dawno straciłam pieska mój ból trwa cały czas a tu tyle bied człowiek aż smutnieje jak patrzy na to wszystko
ocelot Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Oj mamy tych psich nieszczęść. Mamy. I tak jak Nusia napisala, jak jednego uda się wyciągnąć - to dwa następne przychodzą... Aga może wybierz sobie jakiegoś psiaka, ból troszkę załagodzi? Bylibyście dla siebie wspólnym lekarstwem.
[email protected] Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jestem z mężem na etapie rozmów na temat psa.Szkoda że ja mieszkam tak daleko od tomaszowa bo na pewno poszła bym do schroniska po pieska.
ocelot Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Przekonuj, przekonuj. Jak się jakiś spodoba to i może coś się z drogą wymyśli?
Toll Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Figo, jest śliczny. Właśnie on bardziej foxterriera przypomina niż sznaucera ;) Są jakieś informacje od właścicieli jamnika? ;)
ocelot Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Domek znalazła Mafia w tygodniu i chyba Stopka, a dzisiaj kochany Bunny, który 1,5 roku siedział w schronisku:):):):):):)Mam nadzieję, że skończył się pech chłopaków z 9 boksu:) Ruszyć trzeba jeszcze 7: ):):):):)
ocelot Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 A na spacerze dzisiaj była cała masa psiaków:) Muszkieter, Lady, Fiodor, Esek, Lazur, Koleś, Tofik, Miodek, Lopek, Kastor, Budzik, Elwis, Baxter, Bohater, Ramzes, Timon, Bulinek, Dyzio i dwie nowe sunie:) Tzn labeczka bez imienia i młodziutka sunia On też bez. Tym dwum imiona trzeba będzie nadać i zdjęcia dorzucić.
Toll Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Tą młodą sunię ON trzeba szybciutko ogłosić na owczarkowych stronach. Potrzebuję tylko jakieś zdjęcia no i jakiś tekst o młodej ;)
ocelot Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Toll napisał(a):Tą młodą sunię ON trzeba szybciutko ogłosić na owczarkowych stronach. Potrzebuję tylko jakieś zdjęcia no i jakiś tekst o młodej ;) Musimy poczekać, może Małgosia ma jakieś z bliska? A jak będą zdjęcia to tekścik napiszemy:):):)
NusiaiJa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 zaraz dożucę, mam (nie chwaląc się) bardzo ładne już nie będę bawić się z przesyłaniem do ciebie ocelotku. no po co robić dwa razy tą samą pracę?
ocelot Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 NusiaiJa napisał(a):zaraz dożucę, mam (nie chwaląc się) bardzo ładne już nie będę bawić się z przesyłaniem do ciebie ocelotku. no po co robić dwa razy tą samą pracę? A może i tak:) Tekścik napiszemy:) Wrzucaj, wrzucaj. Bohatera też, gdyż szykuję się na wątek dla niego:) 100 lat temu jeden napisałam, psiaka nie ma już w schronisku to sobie skopiuję coś? Chyba mogę skoro był mojego autorstwa?
NusiaiJa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 PLUTO REMIK I PLUTO PODCZAS ZABAWY I JUŻ PO :-) REMIK
NusiaiJa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 BUCYFOŁ [SIZE="4"]KWARANTANNA BIAŁY BOLEK taka MAŁA świnka....:oops: NAJPOWOLNIEJSZY I NAJWIĘKSZY PIESZCZOCH!!!! CHCE IŚĆ Z NIM NA SPACER:oops: (jeśli nie ma dla niego kagańca to Ja sobie specjalnie dla niego kupię!)
NusiaiJa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 KWARANTANNA cdn. - PSIAKI [SIZE="4"]SZPITALIK DUSZEK PO LEWEJ I GRUPKA SZCZENIAKÓW
NusiaiJa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 BOKS NR... NIE PAMIĘTAM:oops: [SIZE="4"]WYPŁOSZ PIERWSZY RAZ WYSZEDŁ Z BUDY I DAŁ POGŁASKAĆ SOBIE PUSZCZEK:multi: WYPŁOSZEK PO LEWEJ, SKOCZEK ZWANE RÓWNIEŻ KRAWACIAŻEM PO PRAWEJ [SIZE="5"]KONIEC DODAWANIA ZDJĘĆ MOŻNA DODAWAĆ SWOJE SPOSTRZEŻENIA I KOMENTOWAĆ! :lol:
Recommended Posts