Akrum Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 ocelot napisał(a):Odpisz że na dniach się wszystkiego dowiem. Jutro rozpytam się w schronisku, a weta poproszę o wagę. i dokładny wiek. zaraz piszę do niego. ok :) piszę do nich :)
ocelot Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 I już coś wiem:) Smutek ma około roku, ząbki bielutkie, no niech będzie że do dwóch, żeby nie skłamać. Na oko, bo na oko kierownika waży 5 kg i najwyżej, podkreślam najwyżej ma 30 cm. Na pewno nie więcej. Ale Akrum napisz ludziom, ze ani nie był ważony, ani mierzony więc mogą być pomyłki.... Natomiast to rude Arwino podobne to cziłała chyba. Mam zrobione ze dwa zdjęcia ale kiepskie, bo ucieka do budy:(
mshume Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 O taki mikrusek,to by migiem domek znalazł. To piesek? Daj zdjecia jakie masz :)
Akrum Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ocelot napisał(a):I już coś wiem:) Smutek ma około roku, ząbki bielutkie, no niech będzie że do dwóch, żeby nie skłamać. Na oko, bo na oko kierownika waży 5 kg i najwyżej, podkreślam najwyżej ma 30 cm. Na pewno nie więcej. Ale Akrum napisz ludziom, ze ani nie był ważony, ani mierzony więc mogą być pomyłki.... Natomiast to rude Arwino podobne to cziłała chyba. Mam zrobione ze dwa zdjęcia ale kiepskie, bo ucieka do budy:( dzięki za info o Smutku - zaraz im napiszę :) I wklej prosze te zdjęcia Liso, choć niewyraźne,. ale mniej wiecej się zobaczy co i jak :)
ocelot Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Akrum napisał(a):dzięki za info o Smutku - zaraz im napiszę :) I wklej prosze te zdjęcia Liso, choć niewyraźne,. ale mniej wiecej się zobaczy co i jak :) Czekam aż mi Nusia wyśle. Ja wybrałam sie dzisiaj do schronu owszem z aparatem, ale... baterie zostały w pianinie Stasia.
Akrum Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ocelot napisał(a):Czekam aż mi Nusia wyśle. Ja wybrałam sie dzisiaj do schronu owszem z aparatem, ale... baterie zostały w pianinie Stasia. hahaha, czasami i tak się zdarza :)
ocelot Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Akrum napisał(a):hahaha, czasami i tak się zdarza :) O a jak zamierzałam pstrykać:) Kiedyś zginę sama:)
NusiaiJa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ocelot Ja Ci te wszystkie zdjęcia przyniose jutro na pendraivie, bo Ja nie wiem co i jak. a te które Ja robiłam zaraz wstawię
NusiaiJa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 5. Tico zwany przeze mnie krecikiem..... :evil_lol: dlaczemu??? dlametu :lol::lol::lol:
NusiaiJa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 6. Wypłosz Na spacerku był jeszcze: Śliniak, Bakster, Remik i.. i więcej nie pamiętam, ponieważ co spacer jestem rozkojażana....:oops: za to przepraszam :-(
NusiaiJa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 6 wypłosz - zdjęcia ----- brak zdjęć 7. śliniak 8. baxter 9. remik no robiłam tym ktróe nie miały, po za tym nie było jak ogarnąć wszystkiego przy tylu ludział i którzy nie wiedzą o co chodzi w tym wszystkim! rozchodzili się, uciekali, biegali w innym niż mój kierunek było ciężko! To cud, że Fado ma, bo jak osoba z którą chodzi dowiedziała się o robieniu zdjęć, powiedziała "o matko, Ja tak nie ładnie na nich wychodzę", na to Ja, że my tylko psy ogłaszamy Ty musisz poradzić sobie sama, sory, ale już naprawdę nie wytrzymałam....
patija Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Hihihi oj Nusia ja tez na pierwszych spacerach się bałam, żebyś mnie czasem obiektywem nie zahaczyła, też źle wychodzę:evil_lol: ale już nie przeżywam ;):lol:tym bardziej, że fotografujesz przede wszystkim psy :lol: a ile w sumie przyszło nowych osób??? czyżby na wiosnę ludzie ruszyli na spacery w końcu????
NusiaiJa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ile przyszło??? nie liczyłam dokładnie ale gdyby to zrobić to dziesięć palców napewno by nie starczyło, a pzypuszczam, że byś musiała dołożyć swoje pięć :-)
patija Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 hmmm to super, że aż tyle....tylko skoro przyszło tyle osób to jak to się stało że tylko 9 psiaków spacerowało??:???: sorry że jestem taka dociekliwa ;) :cool1:
E-S Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Małe kudłate suczki są tutaj poszukiwane: Małe, kudłate sunie pilnie poszukiwane, o tu: http://www.dogomania.pl/threads/183868-Malutka-d%C5%82ugow%C5%82osa-sunia-w-%C5%9Brednim-wieku-poszukiwana!!/page3?p=14514621#post14514621 jeśli macie jakieś to wklejcie
NusiaiJa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 patija napisał(a):hmmm to super, że aż tyle....tylko skoro przyszło tyle osób to jak to się stało że tylko 9 psiaków spacerowało??:???: sorry że jestem taka dociekliwa ;) :cool1: a no wiesz jak to jest, w jednym tygodniu smyczy i obroży wystarcza po tem na tygodniu jest kilka adopcji i już ich nie wystacza. za tydzień idę ze swoją, zresztą wczoraj też przyszłam z domowom.
ocelot Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 mshume napisał(a):A wstawicie zdjęcia mikruska cziłkowatego? :) wstawi, jak Nusia doniesie, bo faktycznie mogła się pogubić. Jej aparatem robiłam zdjęcia psiakom w schronisku według własnego planu:)
patija Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 NusiaiJa napisał(a):a no wiesz jak to jest, w jednym tygodniu smyczy i obroży wystarcza po tem na tygodniu jest kilka adopcji i już ich nie wystacza. :shake::shake::shake::roll: i po co ludzi namawiać na te spacery w ogóle:shake:
ocelot Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Patija inna sprawa, że przyszły dzieci. I chyba znajome Rafali. ustaliliśmy, że dzieci do lat16 z opiekunem, od 16 do 18 z pozwoleniem rodziców. Nie mamy czasu, żeby 6-klasistkę pilnować. Psiaki różne, a rodzice też. Ja dając psa Oli, wiem co ja może spotkać.
NusiaiJa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Właśnie Aniu Ty wiesz i przedeszystkim jesteś obok niej, prawda. a wyjątkowo te 6klasistki nie były co niektóre poważne. no ale przecież nie "wyprsisz".
Recommended Posts