Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ocelot napisał(a):
Odpisz że na dniach się wszystkiego dowiem. Jutro rozpytam się w schronisku, a weta poproszę o wagę. i dokładny wiek.
zaraz piszę do niego.

ok :) piszę do nich :)

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I już coś wiem:)
Smutek ma około roku, ząbki bielutkie, no niech będzie że do dwóch, żeby nie skłamać.
Na oko, bo na oko kierownika waży 5 kg i najwyżej, podkreślam najwyżej ma 30 cm. Na pewno nie więcej. Ale Akrum napisz ludziom, ze ani nie był ważony, ani mierzony więc mogą być pomyłki....

Natomiast to rude Arwino podobne to cziłała chyba. Mam zrobione ze dwa zdjęcia ale kiepskie, bo ucieka do budy:(

Posted

ocelot napisał(a):
I już coś wiem:)
Smutek ma około roku, ząbki bielutkie, no niech będzie że do dwóch, żeby nie skłamać.
Na oko, bo na oko kierownika waży 5 kg i najwyżej, podkreślam najwyżej ma 30 cm. Na pewno nie więcej. Ale Akrum napisz ludziom, ze ani nie był ważony, ani mierzony więc mogą być pomyłki....

Natomiast to rude Arwino podobne to cziłała chyba. Mam zrobione ze dwa zdjęcia ale kiepskie, bo ucieka do budy:(

dzięki za info o Smutku - zaraz im napiszę :)
I wklej prosze te zdjęcia Liso, choć niewyraźne,. ale mniej wiecej się zobaczy co i jak :)

Posted

Akrum napisał(a):
dzięki za info o Smutku - zaraz im napiszę :)
I wklej prosze te zdjęcia Liso, choć niewyraźne,. ale mniej wiecej się zobaczy co i jak :)

Czekam aż mi Nusia wyśle. Ja wybrałam sie dzisiaj do schronu owszem z aparatem, ale... baterie zostały w pianinie Stasia.

Posted

ocelot napisał(a):
Czekam aż mi Nusia wyśle. Ja wybrałam sie dzisiaj do schronu owszem z aparatem, ale... baterie zostały w pianinie Stasia.

hahaha, czasami i tak się zdarza :)

Posted

6. Wypłosz

Na spacerku był jeszcze: Śliniak, Bakster, Remik i.. i więcej nie pamiętam, ponieważ co spacer jestem rozkojażana....:oops: za to przepraszam :-(

Posted

6 wypłosz - zdjęcia
-----
brak zdjęć

7. śliniak
8. baxter
9. remik

no robiłam tym ktróe nie miały, po za tym nie było jak ogarnąć wszystkiego przy tylu ludział i którzy nie wiedzą o co chodzi w tym wszystkim! rozchodzili się, uciekali, biegali w innym niż mój kierunek było ciężko!
To cud, że Fado ma, bo jak osoba z którą chodzi dowiedziała się o robieniu zdjęć, powiedziała "o matko, Ja tak nie ładnie na nich wychodzę", na to Ja, że my tylko psy ogłaszamy Ty musisz poradzić sobie sama, sory, ale już naprawdę nie wytrzymałam....

Posted

Hihihi oj Nusia ja tez na pierwszych spacerach się bałam, żebyś mnie czasem obiektywem nie zahaczyła, też źle wychodzę:evil_lol: ale już nie przeżywam ;):lol:tym bardziej, że fotografujesz przede wszystkim psy :lol:
a ile w sumie przyszło nowych osób??? czyżby na wiosnę ludzie ruszyli na spacery w końcu????

Posted

ile przyszło??? nie liczyłam dokładnie ale gdyby to zrobić to dziesięć palców napewno by nie starczyło, a pzypuszczam, że byś musiała dołożyć swoje pięć :-)

Posted

hmmm to super, że aż tyle....tylko skoro przyszło tyle osób to jak to się stało że tylko 9 psiaków spacerowało??:???:
sorry że jestem taka dociekliwa ;)
:cool1:

Posted

patija napisał(a):
hmmm to super, że aż tyle....tylko skoro przyszło tyle osób to jak to się stało że tylko 9 psiaków spacerowało??:???:
sorry że jestem taka dociekliwa ;)
:cool1:

a no wiesz jak to jest, w jednym tygodniu smyczy i obroży wystarcza po tem na tygodniu jest kilka adopcji i już ich nie wystacza.
za tydzień idę ze swoją, zresztą wczoraj też przyszłam z domowom.

Posted

mshume napisał(a):
A wstawicie zdjęcia mikruska cziłkowatego? :)

wstawi, jak Nusia doniesie, bo faktycznie mogła się pogubić. Jej aparatem robiłam zdjęcia psiakom w schronisku według własnego planu:)

Posted

NusiaiJa napisał(a):
a no wiesz jak to jest, w jednym tygodniu smyczy i obroży wystarcza po tem na tygodniu jest kilka adopcji i już ich nie wystacza.

:shake::shake::shake::roll: i po co ludzi namawiać na te spacery w ogóle:shake:

Posted

Patija inna sprawa, że przyszły dzieci. I chyba znajome Rafali.
ustaliliśmy, że dzieci do lat16 z opiekunem, od 16 do 18 z pozwoleniem rodziców.
Nie mamy czasu, żeby 6-klasistkę pilnować.
Psiaki różne, a rodzice też.

Ja dając psa Oli, wiem co ja może spotkać.

Posted

Właśnie Aniu Ty wiesz i przedeszystkim jesteś obok niej, prawda.

a wyjątkowo te 6klasistki nie były co niektóre poważne.
no ale przecież nie "wyprsisz".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...