Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zazdroszczę Wam dziewczyny tych spacerów :) jak tylko mi noga na to pozwoli zaraz się dołączę :) tymczasem pozostaje mi tęsknie czytać relacje z Waszych wypadów :) A Zadra jest prześliczna, chyba kiedyś zanim trafiła do schroniska widziałam ją obok Caritasu? śliczniula z niej :) ma szczeniacką mordkę :) wieczny dzieciak :)

Posted

Coś mi sie wydaje ,że tylko Borys i Zadra nie byli na spacerze!Zadra wspięłasie na kraty boksu i prosiła o spacer ale juz zamykano schronisko i wyszłam!

Posted

Romka napisał(a):
Kajka Zadra była na spacerku w sobotę?

Nie, bo pan dawał nam takie psy, jakie sam chciał i nie miałyśmy nic do gadania:shake: Ale była Kropka, Rika i taka mała sunia maści ONka:razz:

Posted

I nic my tez jestesmy zdziwione bo to wyjatkowy pies.Łagodny charakter,ciemna kufa i taka trochę jak owczarek belgijski.Jakieś oszołomy chca ja tylko adoptować i pytają czy jest po sterylizacji bo woleli by nie!Do pilnowania podwórka jest zbyt drobna!Powinna być psiakiem do towarzystwa i na spacery!