Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zadro wytrzymaj troche jeszcze suniu..chocby do domku tym.co moge zrobic aby taki domek dla niej byl????????mnie sie zdaje ze ona musi byc troche zsocjalizowana przed adopcja,bo piekna juz jest,ale wycofana..

Posted

dżerka napisał(a):
tzn jak idziecie we dwie?bo jak mozecie inaczej?moze bede w sobote z dziecmi,to bym zastosowala,dzis pierwszy moj dzien w szkole zobacze

Dzerka przyjedż nawet sama jesli masz ochotę!Zapraszam do mnie na kawę!

Posted

tak dzis walnelismy w szkole plakaty ze zbieramy dary i many na tymczaski i bude w schronisku w lowiczu ze zdjeciami "firmowe" zadry i nikusia i dzieci ruszyly w szkole..zobaczymy,zawsze kilka zl bedzie,szkala niby duza,ale ludzie biedni..a tez wola dawac dary niz gotowke..16 stwierdzimy!!

Posted

dżerka napisał(a):
tak dzis walnelismy w szkole plakaty ze zbieramy dary i many na tymczaski i bude w schronisku w lowiczu ze zdjeciami "firmowe" zadry i nikusia i dzieci ruszyly w szkole..zobaczymy,zawsze kilka zl bedzie,szkala niby duza,ale ludzie biedni..a tez wola dawac dary niz gotowke..16 stwierdzimy!!
Dżerka jesteś kochana!:cool2:Czytaj nasz nowy watek skarpeta łowicka tam będa wszystkie nasze finanse!

Posted

a czy ty romko moze bys byla w te sobote- tobysmy ci przekazali dary i pieniazki i zrobili zdjecia- bo chcemy to zrobic 16,jak bedziemy..dzieci sie zaangazowaly..dzis wzruszyla mnie dziewczynka z V klasy,ktora przyniosla 50 zl na pieski z wlasnych oszczednosci..

Posted

Dżerka jak Ty będziesz będę z przyjemnościa!Jestem zawsze w schronisku w sobote i czasami jak jest potrzeba w tygodniu!W sobote 16 stycznia bede na pewno!CZEKAM NA CIEBIE!:lol::lol::lol:

Posted

Tak, naparłam na ostatni boks :) Misia powolutku próbowała podejść, Antek strasznie chcial mnie polizać po twarzy, a Zadra cały czas jak się nachylałam kręciła kołeczka :)