Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś znow dzwonił ktoś i pytał o Zadrę a ja wciąż mam wątpliwości czy to ten właściwy domek!POdejrzewam,ze Zadra byłaby w nim samotnie biegajacym psiakiem!

Posted

moje spotkanie z zadrą
zadra budzi mój podziw i chęć opieki.pięny, o szlachetnej głowie,pięknych oczach,gładkiej siersci,ewidentnie młody i silny,smukły pies.jest bardzo wrażliwa i delikatna.zadra powinna mieć pana szybko albo przynajmniej czekać na niego w domku tymczasowym.jest wycofana,już boi się zaufać,widać w niej cierpienie i ból porzucenia.jest z tych psów,które boję się związać, aby nie powiększać ich cierpienia,ona czeka na jeden związek- ze swoim panem..ale czeka.już w końcu spaceru zaczęła mnie lekko dostrzegać.uwielbia spacer, trawę,zapachy.jest czujna,zobaczyła i zasygnalizowała psa ,który był kilkaset metrów od nas.
zadra to chodząca łagodność i szlachetność, to dama.zadrą zadry jest brak domu.hej,ty ktory ją pokochasz,pośpiesz się,ona czeka cierpliwie,choc z coraz większym trudem:placz:

Posted

Rozmawiałyśmy z Dzerka ,ze byc moze chudość(szczupłość) Zadry wynika z jej psychicznych przeżyć!Psina jest łagodna a zupełnie pozbawiona ciepla człowieka!