Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']hhihhi

[I][B]I szedłem do Anioła, i rzekłem mu: Daj mi te książeczki. I rzekł mi: Weźmij, a zjedz je, a uczynią gorzkość w brzuchu twoim; ale w ustach twoich słodkie będą jako miód.[/B][/I]

[I][B]:diabloti::diabloti:

[/B][/I][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zakładam, że to hihihi to ci się wymskło:icon_roc:

Ina zaczynam się ciebie obawiać:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']hhihhi

[I][B]I szedłem do Anioła, i rzekłem mu: Daj mi te książeczki. I rzekł mi: Weźmij, a zjedz je, a uczynią gorzkość w brzuchu twoim; ale w ustach twoich słodkie będą jako miód.[/B][/I]

[I][B]:diabloti::diabloti:

[/B][/I][/QUOTE]

Powiedziane jest: nie wiedzą usta twoje, co trawi żołądek twój. Usta spijają powierzchowną słodycz która niczym jest wobec treści wewnętrznej. Nie dajcie się zwieść pozornemu pięknu tej słodyczy, albowiem nie zamieszka w was na dłużej. Przeleci tylko przez usta wasze i pozostawi posmak goryczy.

Posted

[quote name='rwpb']Powiedziane jest: nie wiedzą usta twoje, co trawi żołądek twój. Usta spijają powierzchowną słodycz która niczym jest wobec treści wewnętrznej. Nie dajcie się zwieść pozornemu pięknu tej słodyczy, albowiem nie zamieszka w was na dłużej. Przeleci tylko przez usta wasze i pozostawi posmak goryczy.[/quote]

[I][B]zalezy od przekładu :cool3::cool3:[/B][/I]

Posted

[quote name='evaxon']:mdleje: jak przeżyje ten weekend i następny i następny to przez miesiąc nie wytrzeźwieje :mdleje::mdleje::mdleje:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]kup se alka zaltzer :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o dżisys .....jakie tu przekłady lecą :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']hahaha czasami sie zastanawiam czy ten blożek jest moją własnością :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Własnością to pewnie nie, chyba, że zapłacisz dogomanii ;)

Posted

[quote name='evaxon']:grin: buahahah to było dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

No wiesz co, nie chcesz zapłacić? Jak tak możesz? :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Własnością to pewnie nie, chyba, że zapłacisz dogomanii ;)[/quote]
:grin: buahahah to było dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']witam z rana:multi::mdleje: za 30 min ruszam na wojne :stormy-sad::grab:[/quote]

Biedna TY :)

A ja od godziny w robocie siedzę.....

Posted

[quote name='evaxon']witam z rana:multi::mdleje: za 30 min ruszam na wojne :stormy-sad::grab:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]przyniesłam Ci broń :grins: [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/k034.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]przyniesłam Ci broń :grins: [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/k034.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Jaka fajna bronia :)

Posted

witam was kochani :loveu::loveu::loveu:
przepraszam ze nic nie pislaam ale ciezki weekend mialam :razz:

musze sie pochwalic ze z egzaminu ustnego z ekonomii dostalam 5 :multi::multi:

no a reszta sie chwalic nie bede :lol::lol::lol:
znaczy nie to ze tak zle:evil_lol: ale piatek nie ma:siara:
chyba tylko koło z architektury uwaliłam :angryy: naszczescie rzeźba i malarstwo do przodu :multi: i turystyka tez do przodu- a nic sie jej nie uczylam:multi: ruski tez zaliczony :multi:

ech no i teraz w przyszly weekend egzamin z geografii fizycznej:placz: i egzamin z turystyki:razz: moze byc ciezko no ale mam wkoncu caly tydzien na nauke:grin:

Posted

[quote name='jbk']O mamusiu.... same egzaminy.... Ale gratuluję piątki i reszty :))[/quote]
hehe no sesja w toku :roll::roll::roll: jeszcze tylko 4 egzaminy i koniec :multi: biorac pod uwage ze zaliczylam architekture i gastronomie jak ich nie zaliczylam no to te 2 poprawki jeszcze hehehe