apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='zuzolandia']hhihhi [I][B]I szedłem do Anioła, i rzekłem mu: Daj mi te książeczki. I rzekł mi: Weźmij, a zjedz je, a uczynią gorzkość w brzuchu twoim; ale w ustach twoich słodkie będą jako miód.[/B][/I] [I][B]:diabloti::diabloti: [/B][/I][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zakładam, że to hihihi to ci się wymskło:icon_roc: Ina zaczynam się ciebie obawiać:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='zuzolandia']hhihhi [I][B]I szedłem do Anioła, i rzekłem mu: Daj mi te książeczki. I rzekł mi: Weźmij, a zjedz je, a uczynią gorzkość w brzuchu twoim; ale w ustach twoich słodkie będą jako miód.[/B][/I] [I][B]:diabloti::diabloti: [/B][/I][/QUOTE] Powiedziane jest: nie wiedzą usta twoje, co trawi żołądek twój. Usta spijają powierzchowną słodycz która niczym jest wobec treści wewnętrznej. Nie dajcie się zwieść pozornemu pięknu tej słodyczy, albowiem nie zamieszka w was na dłużej. Przeleci tylko przez usta wasze i pozostawi posmak goryczy. Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='rwpb']Powiedziane jest: nie wiedzą usta twoje, co trawi żołądek twój. Usta spijają powierzchowną słodycz która niczym jest wobec treści wewnętrznej. Nie dajcie się zwieść pozornemu pięknu tej słodyczy, albowiem nie zamieszka w was na dłużej. Przeleci tylko przez usta wasze i pozostawi posmak goryczy.[/quote] [I][B]zalezy od przekładu :cool3::cool3:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 :mdleje: jak przeżyje ten weekend i następny i następny to przez miesiąc nie wytrzeźwieje :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='evaxon']:mdleje: jak przeżyje ten weekend i następny i następny to przez miesiąc nie wytrzeźwieje :mdleje::mdleje::mdleje:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]kup se alka zaltzer :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o dżisys .....jakie tu przekłady lecą :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 hahaha czasami sie zastanawiam czy ten blożek jest moją własnością :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='evaxon']hahaha czasami sie zastanawiam czy ten blożek jest moją własnością :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Własnością to pewnie nie, chyba, że zapłacisz dogomanii ;) Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='evaxon']:grin: buahahah to było dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No wiesz co, nie chcesz zapłacić? Jak tak możesz? :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='jbk']Własnością to pewnie nie, chyba, że zapłacisz dogomanii ;)[/quote] :grin: buahahah to było dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Ewuś:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 witam z rana:multi::mdleje: za 30 min ruszam na wojne :stormy-sad::grab: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='evaxon']witam z rana:multi::mdleje: za 30 min ruszam na wojne :stormy-sad::grab:[/quote] Biedna TY :) A ja od godziny w robocie siedzę..... Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='evaxon']witam z rana:multi::mdleje: za 30 min ruszam na wojne :stormy-sad::grab:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przyniesłam Ci broń :grins: [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/k034.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]przyniesłam Ci broń :grins: [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/k034.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jaka fajna bronia :) Quote
basia2202 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [COLOR=Purple][B]czee Efffkuuu :multi: kaj psa sprzedałaś? :razz: :cool3: bo jakoś nie widzę Tigruchy :eviltong: [/B][/COLOR] Quote
apple Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I jak i jak? Pijesz?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]powróciłam :multi: pewnie się strasznie cieszysz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Skoro Eff nie ma, to pewnikiem :knajpa::beerchug::drinka::popcorn: albo :sleep2: a może jeszcze cóś innego :roll: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz.....żeby tak nic nie napisać:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jak napisać, jak się ma przed sobą dwa ekrany? Najlepiej wtedy :comp26: Quote
e.v.a Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 witam was kochani :loveu::loveu::loveu: przepraszam ze nic nie pislaam ale ciezki weekend mialam :razz: musze sie pochwalic ze z egzaminu ustnego z ekonomii dostalam 5 :multi::multi: no a reszta sie chwalic nie bede :lol::lol::lol: znaczy nie to ze tak zle:evil_lol: ale piatek nie ma:siara: chyba tylko koło z architektury uwaliłam :angryy: naszczescie rzeźba i malarstwo do przodu :multi: i turystyka tez do przodu- a nic sie jej nie uczylam:multi: ruski tez zaliczony :multi: ech no i teraz w przyszly weekend egzamin z geografii fizycznej:placz: i egzamin z turystyki:razz: moze byc ciezko no ale mam wkoncu caly tydzien na nauke:grin: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 O mamusiu.... same egzaminy.... Ale gratuluję piątki i reszty :)) Quote
e.v.a Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='jbk']O mamusiu.... same egzaminy.... Ale gratuluję piątki i reszty :))[/quote] hehe no sesja w toku :roll::roll::roll: jeszcze tylko 4 egzaminy i koniec :multi: biorac pod uwage ze zaliczylam architekture i gastronomie jak ich nie zaliczylam no to te 2 poprawki jeszcze hehehe Quote
Recommended Posts